IT&C Ultimele stiri

ENDAVA DEVINE UN JUCĂTOR IT GLOBAL PRIN FUZIUNEA CU VELOCITY PARTNERS

Endava, companie IT cu o creștere rapidă în Europa, America de Nord și America Latină, a anunțat fuziunea cu Velocity Partners, o companie de dezvoltare software cu o prezență puternică în America Latină. Această acțiune strategică va crea un jucător IT global, capabil să ofere clienților mai multe opțiuni în ceea ce privește serviciile, tehnologiile, scalabilitatea și locațiile pentru livrarea proiectelor IT.
Ca urmarea a fuziunii, organiziația rezultată va avea peste 4.600 de angajați, iar cele șase centre noi de dezvoltare software din Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia vor completa capabilitățile de livrare existente din locațiile Endava din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia și Columbia.
Acest lucru va permite Endava, care oferă soluții de Digital Evolution, Agile Transformation şi Automation unora dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicaţii, media,technologie, și retail, să se extindă în America de Nord și să ofere la nivel global același model de livrare nearshore care i-a alimentat succesul de-a lungul anilor. Compania are o performanță de business solidă, cu un nivel de creștere anuală de 38% a cifrei de afaceri la nivel de grup, având la bază un mix de creștere organică și o extindere internațională susținută prin fuziuni & achiziții.
Peter Stroeve, Partener Managing Partner la Velocity Partners, a declarat: “Ne-am dorit întotdeauna să fim un lider în dezvoltare software nearhore folosind metodologia Agile, o companie unde oamenii talentați își ating potențialul și clienții câștigă un partener de încredere. Prin integrarea în grupul Endava, clienții noștri vor avea acces la un set extins de soluții și servicii, oferindu-le în același timp angajaților noștri acces la noi oportunități de carieră, ceea ce se va traduce în posibilitatea de a lucra în proiecte internaționale, precum și accesul la un mediu de lucru și programe de formare profesională mai bune. ”
John Cotterell, CEO al Endava, a declarat: “Echipa Velocity are metodologia agile în ADN-ul lor și o abordare inovatoare, ceea ce va aduce capabilități suplimentare pentru a susține clienții noștri pe parcursul unui traseu complet de la idee la producție, și pentru a-i ajuta să obțină o interacțiune mai bună, să fie mai flexibili şi mai eficienţi în relația cu clienții lor. Construim o companie de tehnologie la nivel global și suntem un brand aspirațional pentru profesioniștii IT din regiunile în care ne desfășurăm activitatea, având capacitea de a atrage cele mai bune talente și de a oferi oportunități de carieră și de dezvoltare deosebite pentru oamenii noștri”.
DESPRE VELOCITY PARTNERS
Velocity Partners este o companie inovativă de dezvoltare software și outsourcing nearshore, cu peste 12 ani de experiență. Compania poate susține organizațiile de toate dimensiunile prin echipe tehnice cu competențe ridicate. Combinația dintre utilizarea eficientă a talentelor locale în centrele de dezvoltare și respectiv aplicarea proceselor Lean și Agile, permit Velocity Partners să ofere soluții IT de calitate în toate industriile.
Velocity Partners are peste 500 de angajați în birourile sale din America de Nord și centre de livrare în Argentina, Uruguay, Columbia și Venezuela.
Pentru Velocity Partners oamenii și echipele sunt cheia succesului. Prin munca în echipă și prin colaborare, Velocity Partners reușește să dezvolte relații puternice cu clienții, iar echipa de leadership a stabilit viziunea și a motivat angajații să lucreze împreună pentru un singur scop – succesul clienților.
DESPRE ENDAVA
Endava este o companie de servicii IT privată, cu peste 17 ani de experienţă în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicaţii, media,technologie, și retail. Prin soluţiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation şi Automation, Endava îşi ajută clienţii să atingă un nivel mai ridicat de interactivitate, flexibilitate şi eficienţă în activitea lor .
Endava are peste 4.000 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în Columbia, Moldova, România, Macedonia, Serbia și Bulgaria.
În România, în cursul anului trecut, Endava a înregistrat o creștere de 28%, ajungând la peste 2.400 de angajati in București, Cluj-Napoca, Iași, Pitești și Tg. Mureș și compania planifică să crească numărul de angajați la peste 3.000 in urmatoarele 18 luni.
Pe lângă investiţiile făcute în consolidarea relaţiilor de lungă durată cu clienţii săi, Endava recunoaşte importanţa de a oferi angajaţilor săi oportunități de carieră. În acest fel, compania s-a poziţionat ca un angajator de top pentru cei mai talentaţi profesioniști IT.

Related posts

Semnare contract Centura de Sud a Timișoarei. Contract de 359 milioane lei, constructor – Tirrena Scavi

redactia

Soluții inovative pentru industria laptelui și a cărnii prezentate de firmele clujene la Expo-Conferința Meat.Milk

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Diary Fragments in Search for a Sense: Via Transilvanica

Transilvania Business

Americanii de Sykes aduc încă 112 oameni în Sigma Center

Nora Dumitrescu

Patru start-up-uri românești concurează pentru un loc în finala celei mai mari competiţii IT pentru domeniul medical

Ion Surdu

Takata – 400 de noi angajari in fabricile din România și continuarea investițiilor

Stefana Muresan

Aproape 1,9 miliarde euro pentru CDR Centru în 2014-2020

Ligia Voro

MedLife cumpără pachetul integral de acțiuni al Spitalului OncoCard Brașov, unul dintre cele mai mari centre private de tratament oncologic din România

Papuc Irina

În Brașov poate începe construirea Sălii Polivalente pe fostul Stadion Municipal cu o capacitate de peste 10.000 de locuri

Papuc Irina

Exemplu de succes: Blaj – au fost atrași investitori și s-a dezvoltat, după ce șomajul ajunsese la 25%

redactia

Peste un milion de puieți forestieri plantați de Direcția Silvică Bihor

Traian Dan

CA IMMO: Peste 30.000 mp inchiriati in Bucuresti in 2017

Ionut Oprea

Colectarea selectivă a deșeurilor se extinde în tot Brașovul

Papuc Irina

Oradea va avea patru piste de pumptrack

Traian Dan

În Oradea se va construi un spital ultramodern, cu 280 de locuri, cu fonduri europene

Traian Dan

Banca Mondială, sprijin pentru proiectul autostrăzii Ploieşti-Braşov

Stefana Muresan

Autostrada Sebeş-Turda: Asocierea SC Impresa Pizzarotti & C SpA – SC Pomponio decontează 2,33 mil. euro

Stefana Muresan

Constructorul clujean Diferit, singurul ofertant pentru un contract de peste 30 mil. euro, din fonduri europene

Stefana Muresan

NTT DATA anunță lansarea WinActor® Versiunea 7.1.1 o actualizare majoră a propriei soluții RPA

Nicolae Pop

S IMMO anunță deschiderea oficială a clădirii de birouri THE MARK

Ligia Voro

RALF 2020: Fermieri în Linia Întâi, pe 20 noiembrie, la București

redactia

EuropaProperty: short-list for 12th annual SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Cât fac până la birou și ce își doresc angajaţii din Bucureşti la birou?

Ligia Voro

Karpaten Meat pregătește un abator și o fabrică în Sibiu

Stefana Muresan

Leave a Comment