Real Estate Timiș Ultimele stiri

KPMG, în ISHO Offices, din a doua parte a anului

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului ISHO din Timișoara anunță un nou contract de închiriere pentru prima fază de dezvoltare a ISHO Offices.
Mulberry Development a încheiat un contract de închiriere cu KPMG, unul din leaderii mondiali în servicii de consultanță pentru companii. În noul spațiu din Timișoara, KPMG va deservi principalii clienți din Timișoara și regiune.
“Dorim să oferim angajaților noștri, dar și clienților experiența celui mai atractiv mediu de lucru din Timișoara. Am ales un birou modern, într-un spațiu care îmbină pragmatismul și prestigiul, două atribute care corespund în proporție de 100% cu poziționarea noastra de leader pe piața internațională de consultanță si cu viziunea KPMG, aceea de a fi prima alegere pentru angaatii nostri extraordinari, pentru clientii care vad o diferenta in KPMG, si pentru publicul care ne acorda increderea. In Timisoara, KPMG are o echipa consolidata si in plina expansiune care activeaza in Audit, Consultanta Fiscala si Consultanta de Business si sunt optimista vazand rezultatele noastre care cresc de la un an la altul, ceea ce ne arata ca firma isi adapteaza serviciile la cerintele clientilor si ale pietei, in general” a declarat Daniela Strusevici, Partener Coordonator al KPMG Timisoara.
 
“ISHO Offices se dezvoltă într-un ritm accelerat, am ridicat structura de rezistență în mai puțin de șase luni de la obținerea autorizației de construcții.  Fațada este și ea montată, lucrăm deja intens la partea de instalații și finisaje, astfel încât, în luna martie să livrăm prima clădire, închiriată în cvasi-totalitate. Succesul de care se bucură conceptul propus de noi, cererea propriu-zisă, pentru că toate contractele de închiriere relevante semnate în ultima jumătate de an în regiune au fost atrase de ISHO, ne determină să luăm în calcul dezvoltarea întregului proiect office chiar mai repede decât am estimat inițial. Pregătim intens demararea celei de-a doua faze pe care o vom da în folosință într-un termen de 12 luni de la inaugurarea primei etape”, precizează Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development.
Mulberry Development poartă discuții avansate cu mai multe companii deja prezente în oraș, dar și cu firme care doresc să înceapă activitatea în Timișoara, negocierile având deja ca obiect spații în următoarele faze de dezvoltare a proiectului.
Conceptul ISHO include o componentă rezidențială majoră cu peste 1.000 de apartamente, o zonă pietonală vastă, peste 2.000 de locuri de parcare, aproape un hectar de spații verzi și parcuri și va avea un impact semnificativ asupra orașului prin proiectarea unui noi pod peste Bega și a unei pasarele pietonale și prin contribuția la lărgirea mai multor artere din oraș la patru benzi de circulație.
ISHO Offices va fi dezvoltat în paralel cu componenta rezidențială și va include trei etape. Prima fază, ce va avea o suprafață închiriabilă de 18.000 mp din totalul de 50.000 mp pe care îl prevede clădirea de birouri, va fi livrată în primăvara anului 2018. La finalul proiectului, în 2020, ISHO va deservi aproximativ 5.000 de angajați și 2.000 de locatari.
 
Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania este cunoscută pentru realizarea a două proiecte majore în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre, Timișoara și The Office, Cluj-Napoca, în parteneriat cu NEPI. Ambele proiecte au atras firme importante, dintre care menționăm Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair sau National Instruments.

Related posts

Business Accelerator – un concept B2B premium pentru companiile din sectorul industrial

Stefana Muresan

Festivalurile Untold și Neversea speră la ridicarea restricțiilor

Nora Dumitrescu

Digitalizarea – prioritate pentru sistemul de sănătate din România. Concluzii după Bucharest Smart Health Conference

Papuc Irina

Electrogrup Infrastructure, ofertă publică de acţiuni pe BVB

redactia

Autostrada Sebeş-Turda. Noi imagini de pe lotul de 17 km

Stefana Muresan

Mașinile electrice din România se înmulțesc. Cum stăm cu stațiile de încărcare?

Traian Dan

Unul dintre cele mai de succes proiecte europene transfrontaliere din Timiş, pista de biciclete de pe malul Begăi, e în pericol de distrugere

Robert Bloancă

Cehii de la Penta Investments, deținătorii Sensiblu, cumpără jumătate din farmaciile Belladonna

redactia

Fermierii pot accesa credite pe baza adeverințelor eliberate de APIA

Traian Dan

Corina Cretu: Romania beneficiaza de fonduri UE de 30,8 miliarde de euro, din care a accesat 7,9 miliarde

redactia

Timișul, hub regional în domeniul distribuției de gaze naturale. Transgaz investește aproape 50 mil. euro într-o conductă de gaze spre Serbia

redactia

Asociația Dăruiește Viață, Deloitte, Impact Hub și Junior Achievement Romania sunt câștigătorii Trofeelor CCIFER Business Challenges 2020

Nicolae Pop

FUTURE: Programul dedicat studenților – angajaților – profesorilor se lansează oficial la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Arad: 54 tramvaie noi, până în anul 2024

Stefana Muresan

Bursa de la Bucureşti a închis în scădere puternică pe toţi indicii bursieri

redactia

Clifford Chance Badea isi extinde echipa

Ionut Oprea

Media lunară a venitului brut al angajaților Lidl ajunge la 4.400 lei din martie

Traian Dan

Bistrițenii de la COMAUTOSPORT au urcat dealerul FORD din Mureș cu 50% în primul an

Stefana Muresan

Aktor turează motoarele pe A10. Podul de cale ferată, cel mai dificil

Nora Dumitrescu

Market Pulse Report – Argument: The challenges of Covid – 33

Ionut Oprea

Oradea va avea fântână arteziană muzicală cu jocuri de lumini

Traian Dan

Satul de marmură din Hunedoara, unic în România. De aici s-a extras marmura pentru Casa Poporului din București

redactia

Piața imobiliară din Cluj-Napoca, creștere de 8% în 2018. Vezi detalii despre tranzacții

Ligia Voro

UNPR solicită Guvernului măsuri urgente de atenuare a consecințelor COVID-19

Traian Dan

Leave a Comment