Real Estate Timiș Ultimele stiri

KPMG, în ISHO Offices, din a doua parte a anului

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului ISHO din Timișoara anunță un nou contract de închiriere pentru prima fază de dezvoltare a ISHO Offices.
Mulberry Development a încheiat un contract de închiriere cu KPMG, unul din leaderii mondiali în servicii de consultanță pentru companii. În noul spațiu din Timișoara, KPMG va deservi principalii clienți din Timișoara și regiune.
“Dorim să oferim angajaților noștri, dar și clienților experiența celui mai atractiv mediu de lucru din Timișoara. Am ales un birou modern, într-un spațiu care îmbină pragmatismul și prestigiul, două atribute care corespund în proporție de 100% cu poziționarea noastra de leader pe piața internațională de consultanță si cu viziunea KPMG, aceea de a fi prima alegere pentru angaatii nostri extraordinari, pentru clientii care vad o diferenta in KPMG, si pentru publicul care ne acorda increderea. In Timisoara, KPMG are o echipa consolidata si in plina expansiune care activeaza in Audit, Consultanta Fiscala si Consultanta de Business si sunt optimista vazand rezultatele noastre care cresc de la un an la altul, ceea ce ne arata ca firma isi adapteaza serviciile la cerintele clientilor si ale pietei, in general” a declarat Daniela Strusevici, Partener Coordonator al KPMG Timisoara.
 
“ISHO Offices se dezvoltă într-un ritm accelerat, am ridicat structura de rezistență în mai puțin de șase luni de la obținerea autorizației de construcții.  Fațada este și ea montată, lucrăm deja intens la partea de instalații și finisaje, astfel încât, în luna martie să livrăm prima clădire, închiriată în cvasi-totalitate. Succesul de care se bucură conceptul propus de noi, cererea propriu-zisă, pentru că toate contractele de închiriere relevante semnate în ultima jumătate de an în regiune au fost atrase de ISHO, ne determină să luăm în calcul dezvoltarea întregului proiect office chiar mai repede decât am estimat inițial. Pregătim intens demararea celei de-a doua faze pe care o vom da în folosință într-un termen de 12 luni de la inaugurarea primei etape”, precizează Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development.
Mulberry Development poartă discuții avansate cu mai multe companii deja prezente în oraș, dar și cu firme care doresc să înceapă activitatea în Timișoara, negocierile având deja ca obiect spații în următoarele faze de dezvoltare a proiectului.
Conceptul ISHO include o componentă rezidențială majoră cu peste 1.000 de apartamente, o zonă pietonală vastă, peste 2.000 de locuri de parcare, aproape un hectar de spații verzi și parcuri și va avea un impact semnificativ asupra orașului prin proiectarea unui noi pod peste Bega și a unei pasarele pietonale și prin contribuția la lărgirea mai multor artere din oraș la patru benzi de circulație.
ISHO Offices va fi dezvoltat în paralel cu componenta rezidențială și va include trei etape. Prima fază, ce va avea o suprafață închiriabilă de 18.000 mp din totalul de 50.000 mp pe care îl prevede clădirea de birouri, va fi livrată în primăvara anului 2018. La finalul proiectului, în 2020, ISHO va deservi aproximativ 5.000 de angajați și 2.000 de locatari.
 
Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania este cunoscută pentru realizarea a două proiecte majore în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre, Timișoara și The Office, Cluj-Napoca, în parteneriat cu NEPI. Ambele proiecte au atras firme importante, dintre care menționăm Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair sau National Instruments.

Related posts

Explorați natura pe două roți, cu ajutorul Greensylvania

Ligia Voro

Bihor: 230 mil. lei pentru varianta de ocolire Aleșd Sud

Stefana Muresan

Secom isi extinde acoperirea in zona de vest a tarii

Stefana Muresan

Grupul TERAPLAST și-a adus la Marketing omul care a revigorat Farmec și Gerovital

Stefana Muresan

 Primul studiu pe pacienți infectați privind dinamica anticorpilor dobândiți natural pentru COVID 19, demarat de MedLife

Papuc Irina

Cea mai mare expoziție de cristale, pietre prețioase și semiprețioase la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Banca Transilvania, câştig net de 1,2 mld. lei

Stefana Muresan

Teraplast devine actionar majoritar la Depaco, cu 60% din capital

Stefana Muresan

West Side Park, cel mai nou proiect rezidențial verde al Clujului

Ionel Albu

Mapping World Urbanity -The Central Theme of MIPIM 2018

Ionut Oprea

Produsele pentru școli în Maramureș, un business de aproape 1 milion €

Nora Dumitrescu

Măsuri active pentru firmele care își mențin angajații și care fac angajări

Traian Dan

Strabag, câștigătoare pentru realizarea lotului de autostradă Târgu Mureș-Ungheni, în valoare de 192 milioane lei

Stefana Muresan

Oana Taban, Dent Estet: Urmarim oportunitatile de extindere in afara tarii

redactia

TC Capital lansează proiectul Hyperion Towers

Ionut Oprea

Libraria online Libris.ro a crescut cu 40% in primele 6 luni ale anului, pana la 18.3 milioane de lei

Stefana Muresan

”Mall-uri țărănești”, pe bani europeni, în două comune din Alba

Stefana Muresan

IRUM Reghin devine actor global

Stefana Muresan

MT: Trei coridoare, inclusiv secţiunea Târgu Mureş – Târgu Neamţ, vor face legătura Moldova – Transilvania – Europa Centrală

Stefana Muresan

CNAIR, licitație pentru modernizarea Transfăgărășanului

Stefana Muresan

Iustina Pavel a câștigat a unsprezecea ediție a Cupei Academiei de Golf „Demis Papillon”  

Ligia Voro

Monaco International Luxury Property Expo 2019

Stefana Muresan

Mega Image, primul chirias in Plaza Romania Offices

Transilvania Business

Mihai Aniței, director general AZOMUREȘ: “Este foarte important ca fiecare să realizeze că AZOMUREȘ produce valoare adăugată în România și pentru România” (I)

Ligia Voro

Leave a Comment