București Real Estate

Cushman & Wakefield Echinox: Dana Sava se alatura departamentului Capital Markets

Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza departamentul Capital Markets prin recrutarea Danei Sava, specialist cu o experienta de peste 15 ani in domeniul bancar.
Dana va ocupa pozitia de Senior Consultant in cadrul departamentului Investment & Capital Markets. Se va ocupa de asistarea clientilor in procesele specifice tranzactiilor de real-estate, de la initierea acestora pana la inchiderea lor, identificand impreuna cu acestia surse de (re)finantare sau alte solutii potrivite. Va mentine permanent legatura cu bancile pentru a structura cele mai potrivite solutii de finantare pentru clienti.
Alaturi de colegii din celelalte departamente Cushman & Wakefield, va dezvolta portofoliul actual de clienti si va propune noi produse.
Dana Sava, Senior Consultant, Capital Markets – Cushman & Wakefield Echinox: „Dupa 15 ani de experienta in domeniul bancar, am acceptat oportunitatea de a activa in domeniul consultantei imobiliare si cred ca setul de abilitati dobandite pana acum ma recomanda si ajuta in noua directie aleasa.”
Dana Sava este licentiata in studii economice, fiind absolventa a Facultatii de Finante-Banci in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, si a lucrat in ultimii 11 ani la Raiffeisen Bank, ultima pozitie ocupata fiind cea de Senior Relationship Manager.
La Raiffeisen Bank, Dana a coordonat tranzactii complexe, administrand un portofoliu de active de peste 80 de milioane de euro, axându-se in principal pe imobiliare și FMCG. Dana a lucrat cu numerosi clienti din Marea Britanie, Spania, Portugalia, Franta, Spania sau Benelux.
Tim Wilkinson, Partner, Capital Markets – Cushman & Wakefield Echinox: „Piata investitiilor este in continua expansiune, iar cooptarea Danei in echipa noastra ne va ajuta sa rezolvam mai eficient nevoile clientilor legate de finantare. Totodata, prin vasta ei experienta in corporate banking, Dana are capacitatea de a intelege cerintele clientilor si de a anticipa tendintele pietei, fiind un real suport pentru investitori.”
Pe parcursul anului 2017, departamentul Capital Markets al Cushman & Wakefield Echinox a fost implicat in cinci tranzactii finalizate cu o valoare cumulata a proprietatilor de 300 de milioane de euro.
Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield in Romania, detinut si operat independent. Echipa de peste 50 de profesionisti si colaboratori ofera o gama completa de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor si chiriasilor pe toate segmentele pietei imobiliare, inclusiv pe piata rezidentiala.
 
Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali in domeniul serviciilor imobiliare comerciale, ajutandu-si clientii sa transforme modul in care oamenii lucreaza, cumpara si traiesc. Cei 43.000 de angajati ai companiei din mai mult de 60 de tari furnizeaza perspective locale si globale, reusind sa creeze o valoare semnificativa pentru proprietarii si investitorii din intreaga lume. Cushman & Wakefield se pozitioneaza printre cele mai mari firme care ofera servicii imobiliare, avand venituri de 5 miliarde de dolari in cadrul serviciilor principale ale companiei: inchirieri, gestionarea activelor, piete de capital, administrarea proprietatilor (numit C&W Services), servicii globale de administrare, gestionarea investitiilor (numit DTZ Investors), servicii de proiect si de dezvoltare, reprezentarea chiriasilor, evaluare si consultanta. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

Related posts

CTP îl numește pe Emanoil Dascălu în funcția de Director de Construcții pentru România

Ionut Oprea

CSi aduce în România soluții pentru proiectare în construcții

A. I.

Grupul NEPI Rockcastle donează 150.000 de euro Crucii Roșii din Europa Centrală și de Est

Ligia Voro

One floor in four days — the SKYSAWA tower is being built at record pace

Ionut Oprea

Unirii View, cea mai inalta cladire moderna din centrul Bucurestiului, prinde contur

Ionut Oprea

Colliers International, assigned Property Manager for Phoenix Tower and Construdava

Ionut Oprea

iQuest – 1.600 mp in Coresi Business Park

Transilvania Business

Regatul Belgiei deschide un Consultat Onorific la Timișoara

Ionut Oprea

CTP câștigă premiile Best Warehouse Development and Developer și Dezvoltatorul Industrial al anului 2018

redactia

Studio Moderna se mută în parcul de afaceri Sema Office

Ionut Oprea

Afaceri de 1 milion de lei pentru clubul care oferă cursuri de educație acvatică

Papuc Irina

Silvian Cențiu, fondatorul companiei Transiris, din Silicon Valley la GoTech World

Ligia Voro

Swiss Capital, premiat la deschiderea Anului Bursier 2019

redactia

Aliz Kosza, Business Mentor: “Secretul leadershipului este să te înconjuri de oameni competenți”

Ligia Voro

Cei mai importanți jucători din industria agriculturii și-au dat întâlnire la cea de-a VII-a ediție a „Romanian Food & Agribusiness Conference”

Papuc Irina

Constructorul arădean P.A.B. aparținând omului de afaceri Ion Sandu, angajări masive

Stefana Muresan

City Point, certificat LEED Gold for Neighborhood Development  

Ionut Oprea

Arhitecții și facility managerii români au sărbătorit împreună World FM Day 2018

Stefana Muresan

DOWNLOAD – “Bucharest – the skyline transformation by 2025” Market Pulse Report

Nicolae Pop

New lease agreement signed for SPDI

Ionut Oprea

Nordis: Ce apartamente premium se închiriază cel mai repede în 2017

Stefana Muresan

Dimitris Raptis, noul CEO Globalworth Group

Ion Surdu

Nord Conforest ridică o clădire office pe platforma Tehnofrig

Nora Dumitrescu

HIRSCH Porozell, 45 de ani de experiență internațională în producerea polistirenului expandat

Ligia Voro

Leave a Comment