Infrastructura Timiș Ultimele stiri

O nouă autostradă până la Timișoara

O noua autostrada ar putea sa aunga la Timisoara. Anuntul a fost facut de premierul Mihai Tudose, miercuri seara la o emisiune TV.
Tudose spune ca Guvernul pe care il conduce si-a propus sa construiasca mai multe autostrazi. Printre acestea, o autostrada care sa lege Suceava de Bucuresti pe o varianta si Suceava de Constanta pe varianta a doua, apoi de la Iasi la Brasov, iar nu in cele din urma, o autostrada care sa lege Bucuresti de Timisoara, prin Craiova.
”Vom scoate Romania din zona in care a fost in ultimii 27 de ani, cu o autostrada de la Ungheni la Iasi in zona Oituzului pana la Brasov si de acolo sa se conecteze cu restul, sa putem iesi din tara. Apoi, un drum rapid sau autostrada care sa plece din Suceava spre Focsani, prin Buzau, pana la Bucuresti o parte si cealalta parte spre Constanta. Apoi o autostrada despre care nu s-a vorbit, care sa plece din Bucuresti – Craiova- Caras Severin- Timisoara. Pentru ca si la sud de Carpati tot tara nostra este. Toate acestea sunt discutate cu BERD, cu Banca Mondiala si ne apucam de treaba. Am vobit si la Bruxelles, o sa vorbim si noi cu domnul presedinte Junker. Este vorba de 10 miliarde. Intre timp trebuie sa continue si sa incepem efectiv anul asta Brasov- Bucuresti, ca sa fie gata”, a declarat Mihai Tudose.

Related posts

A fost realizată harta turistică a judeţului Bihor

Stefana Muresan

Clujenii de la Punctual Comimpex au vândut ţigări de peste 121 milioane de euro

Stefana Muresan

Cel mai nou magazin Panemar, deschis în zona Baciu

Nora Dumitrescu

Leave a Comment