Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei ofertanți pentru noile autobuze ale Sibiului: japonezii, germanii și turco-românii

În cadrul primei proceduri de achiziție publică lansată de administrația sibiană pentru înnoirea flotei auto a Tursib s-au înscris trei companii sau asocieri de companii.
Potrivit turnulsfatului.ro, producătorul japonez de autovehicule Isuzu (reprezentat de Andolu Automobil Rom în România), producătorul german de autobuze MAN (reprezentat de MHS Truck&Bus AG) și BMC Truck & Bus (distribuitor unic al autobuzelor turcești BMC, dar și producător de astfel de vehicule în România, la Ciorogârla, lângă București) reprezintă cei trei producători care s-au înscris la prima licitație organizată de administrația sibiană pentru înnoirea flotei de autobuze pentru transportul în comun.
Zece autobuze Euro6 urmează a fi achiziționate în cadrul acestei proceduri publice, a cărei valoare estimată este de 11,5 milioane de lei, fără TVA. Potrivit graficului asumat de Primăria Sibiu la lansarea licitației, desemnarea câștigătorului urmează a fi făcută la finele acestei luni. Ulterior (în cazul în care atribuirea nu este contestată), cele zece noi autobuze urmează a fi livrate în termen de patru luni de la semnarea contractului, precizează sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiect pentru modernizarea Muzeului Județean din Satu Mare prin programul de cooperare România - Ungaria

Articolul următor

O nouă autostradă până la Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share