Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UBB vizează cumpărarea sediului Băncii Transilvania

Universitatea Babeș Bolyai (UBB) ar fi negociat achiziția sediului Băncii Transilvania, de pe strada George Barițiu din Cluj Napoca, pentru 4 milioane de euro, potrivit unor surse din cadrul instituției citate de actualdecluj.ro
În 2014, tot UBB achiziționa o clădire importantă a Băncii Țiriac, situată pe strada Moților la nr. 11, cu 1,7 milioane de euro.
Clădirea Băncii Transilvania ar urma să fie cumpărată pentru Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul UBB, notează sursa citată.
Ar fi de preizat faptul că Banca Transilvania își construiește o nouă clădire de la zero, pe o suprafță de 20.000 de metri pătrați, pe Calea Dorobanților, la numărul 30-34. UBB ar fi fost de acord să plătească deja pentru achiziția clădirii de lângă Poștă (strada G. Barițiu) chiar înainte ca Banca să se mute din imobil, mai spun sursele Actual.
Aceasta ar fi a treia clădire importantă pe care UBB ar cumpăra-o din circuitul privat. Inițial a fost cumpărată o aripă generoasă din Hotelul Topaz, iar în 2014 s-a inițiat achizția clădirii Băncii Țiriac, de pe strada Moților.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Primăria Cluj Napoca alocă bani pentru introducerea metroului în oraș

Articolul următor

Turiștii cazați la hotelurile și pensiunile din Alba Iulia vor plăti o taxa de promovare turistică

Citește și:
Citeste mai mult

Zilele Culturii Maghiare la Oradea

Acest sfârșit de săptămână aduce în Piața Unirii și în Cetatea Oradea, o nouă ediție a evenimentului Zilele…
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share