Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alu Metal Guss, cea mai veche turnătorie de aluminiu din lume, își vinde fabrica de lângă Timișoara

Compania elvețiană Alu Metal Guss (AMG), o afacere de familie înființată în 1903 în Gontenschwil, fiind cea mai veche turnătorie de aluminiu din lume, își vinde fabrica din România, deschisă în 2010 la Șag, lângă Timișoara, operațiune indicată ca efect al unei succesiuni în cadrul familiei, scrie profit.ro.
Potrivit sursei citate, afacerea este o moștenire de familie și a fost dezvoltată timp de trei generații. Acum, însă, afacerea a fost preluată de Sarah și Anja Vaas, fiicele proprietarului AMG, care au decis să vândă fabrica din România.
“Compania este deținută de familie. Din cauza planificării succesiunii, proprietarul caută o parte interesată să preia întreaga companie, inclusiv facilități de producție, terenuri și afaceri. Compania este potrivită pentru a completa în mod ideal o fabrică de turnătorie existentă care funcționează într-o țară cu costuri ridicate, ca bază de producție low-cost în cadrul Uniunii Europene. De asemenea, este perfect ca punct de intrare pe piața Uniunii Europene pentru o afacere din afara UE. Compania poate fi exploatată separat și prezintă un potențial considerabil de expansiune într-o regiune în plină expansiune a Europei”, scrie în anunțul de vânzare.
Fabrica din România a fost construită pe un teren de 60.000 de metri pătrați și dispune de un atelier de producție de 6.000 de metri pătrați și spații de birouri de 1.000 de metri pătrați.
Sursa foto: alu-metall-guss.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorul de încălţăminte Clujana, în insolvenţă; activitatea va continua

Articolul următor

Planurile Paralela 45: Creştere a afacerilor de 20%, deschiderea a cinci agenţii și pachete pe zbor charter spre Antalya din Târgu Mureş

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share