Lideri si afaceri Real Estate Timiș Ultimele stiri

Vox Technology Park Timisoara inchiriaza 1.000 mp catre Recensio Nobilis

• Compania timisoreana de cercetare de piata Recensio Nobilis a inchiriat o suprafata de 1.000 de metri patrati in cladirea de birouri Vox Technology Park din Timisoara
• Vox Technology Park are o suprafata inchiriabila de 26.000 de metri patrati si va fi inaugurata oficial in aceasta luna, in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro. Increderea companiilor in proiect este denotata si de durata contractelor de inchiere semnate, Datagroup, spre exemplu, avand un contract de inchiriere semnat pe 10 ani
• Vox Technology Park este unul din cele mai moderne proiecte de birouri din Romania, oferind facilitati unice la nivel national, precum posibilitatea de identificare biometrica la accesul in cladire, locuri de parcare cu statii pentru incarcarea masinilor electrice si spatii pentru biciclete – urmand sa existe si dusuri la dispozitia viitorilor angajati – spatii comerciale si de servicii, food court si o sala de fitness. Cladirea de birouri va beneficia si de o parcare alaturata cu 400 de locuri
Compania timisoreana de cercetare de piata Recensio Nobilis a inchiriat o suprafata de 1.000 de metri patrati in cladirea de birouri Vox Technology Park din Timisoara.
Compania a fost fondata in 2010 si are o echipa formata din aproximativ 80 de specialisti si face parte din DMR Group, firma care mai detine filiale deschise in New York, Hong Kong si Milano.
”Ne continuam misiunea de a crea primul hub tehnologic modern din Timisoara, nu doar prin caracteristicile proiectului cat si prin calitatea companiilor care isi vor desfasura activitatea in cadrul Vox Technology Park, cea mai mare parte provenind din domeniul IT&C. In plus, increderea in proiect reiese si din durata contractelor incheiate, de pana la 10 ani, si purtam discutii avansate cu mai multe multinationale de profil, proiectul urmand a fi inchiriat integral in viitorul apropiat”, declara Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.
Recent au fost desemnati si castigatorii campaniei Vox Your Startup, prin care doua companii timisorene de tip start up din domeniul tehnologiei vor beneficia gratuit de spatii de birouri in cadrul Vox Technologii Park timp de doi ani. Cele doua companii sunt SkeletonCAD, care vizeaza dezvoltarea de produse software pentru proiectarea asistata pe calculator si Mindfully, care utilizeaza inteligenta artificiala in scop medical pentru detectarea timpurie a schizofreniei.
Vox Technology Park dispune de facilitati unice, precum posibilitatea identificarii biometrice printr-o aplicatie care va genera o cheie de acces de tip QR code in urma recunoasterii faciale sau a amprentei, dar si avantaje competitive pentru viitorii angajati, ca spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, spatii comerciale si de servicii. Proiectul ofera de asemenea spatii de pana la 3.500 de metri patrati pe etaj, cea mai mare suprafata disponibila in acest moment in oras.
Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat in ultimii ani in Timisoara peste 800 de apartamente si zeci de mii de metri patrati de hale industriale, spatii hoteliere si de birouri. Omul de afaceri Virgil Tornoreanu detine si compania producatoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizeaza programe si aplicatii pentru companii internationale si diferite institutii publice si bancare din vestul Europei, fiind si resellerul si service-ul autorizat Apple Vox Store in Romania.

Related posts

Grupul Financiar Banca Transilvania investeşte în Ebriza, start-up care digitalizează administrarea afacerii

Stefana Muresan

UBB lansează bursa "David Prodan", dedicată cercetătorilor din întreaga lume interesaţi de istoria românilor şi a Transilvaniei

Stefana Muresan

Regina Maria a preluat centrele de imagistică medicală Hiperdia din Arad, Orăştie și Cluj

redactia

Licitație de peste 80 mil. euro pentru achiziția de medicamente oncologice

redactia

Emag intră pe piața Clujului cu un curierat de mâncare

Nora Dumitrescu

Roman SA așteaptă o comandă în valoare de 50 de mil. de euro din Pakistan

Stefana Muresan

Britanicii de la DS Smith au finalizat achiziția EcoPack Ghimbav şi Ecopaper Zărneşti, tranzacție de 208 mil. euro

Stefana Muresan

Peste 5 milioane de euro pentru modernizarea unui spital din Cluj, din fonduri europene

Stefana Muresan

Rebranding Creativity 2019 se mută în Cluj-Napoca

Ligia Voro

Au fost selectate proiectele ce vor primi finantare nerambursabila de la Consiliul Judetean Cluj

Stefana Muresan

Cinci măsuri solicitate Guvernului din partea IMM-urilor din România

Papuc Irina

DEBT IN EUROPEAN EMERGING MARKETS FORUM 2018

Ionut Oprea

CTP: peste 150 milioane de euro investitie in CTPark Bucharest West

Ionut Oprea

Proiect transfrontalier de turism în Maramureș

Nora Dumitrescu

TeraPlast inaugurează un nou depozit de peste 5.000 mp lângă București

Papuc Irina

2019 – anul marilor schimbari. Apare Dacia cu motor de Mercedes

redactia

Banca Transilvania, desemnată să cumpere Bancpost

Stefana Muresan

Un nou punct de trecere a frontierei între România și Ungaria, Borș II – Nagykereki

Traian Dan

Terminal nou pentru Aeroportul Oradea, investiție de 22 milioane de euro

Stefana Muresan

Proiecte cu finanțare UE în valoare de 370 milioane de euro la Oradea

Traian Dan

Oradea si Brasov, orasele cu cel mai bun acces la zonele de recreere

Stefana Muresan

TM | UVT, parte al celui mai mare proiect de colaborare internațională din istoria științei

Viitorii mediciniști din Cluj vor simula admiterea în spațiul virtual

Nora Dumitrescu

Tehnologiile viitorului la Bosch Future Mobility Day 2019

Stefana Muresan

Leave a Comment