Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Laurențiu Lazăr, noul Managing Partner al Colliers International Romania

Laurențiu Lazăr, noul Managing Partner al Colliers International Romania
Ilinca Păun rămâne membru în boardul companiei și va activa în domeniul educației
Laurențiu Lazăr, Senior Partner, Investment and Valuation Services, va prelua, începând cu luna martie, funcția de Managing Partner al companiei de consultanță imobiliară Colliers International România. Ilinca Păun, actualul Managing Partner, va rămâne membru în board și își va intensifica activitatea în cadrul Entrepreneurship Academy, unde va ocupa funcția de CEO.
Laurențiu Lazăr este Senior Partner şi Director al departamentelor de evaluări şi de investiţii din cadrul Colliers International Romania. Laurenţiu are peste 11 ani de experienţă în domeniul imobiliar, în evaluare, consultanţă şi investiţii. În ultimii 5 ani, echipa de evaluări coordonată de Laurențiu a evaluat proprietăți cu o valoare de aproximativ 35 mld. euro. De asemenea, începând cu 2015, departamentul de investiții a încheiat tranzacții cu o valoare totală de peste 500 mil. euro.
„Colliers International a avut o evoluție remarcabilă în cei 21 de ani de existență pe piața locală și sunt încrezător că 2018 va fi un an memorabil, atât din acest punct de vedere, cât și al tranzacțiilor în care suntem implicați. În plus, ne propunem să diversificăm gama de servicii oferite clienților, punând în centru valorile Colliers, precum entuziasmul, pasiunea și respectul”, a declarat Laurențiu Lazăr, Senior Partner, Investment and Valuation Services în cadrul Colliers International.
În noul său rol, Laurențiu va coordona activitatea comercială și cea administrativă a firmei, punând accent pe dezvoltarea culturii interne. De asemenea, el va colabora cu directorii de departament pentru a asigura îndeplinirea obiectivelor companiei.
Schimbarea de management se va face începând cu luna martie. Ilinca Păun, care a condus firma din 2010, va rămâne în board, fiind în continuare implicată în dezvoltarea strategiei firmei. În paralel, ea se va concentra pe zona de educație, preluând funcția de CEO la Entrepreneurship Academy, unde este profesor din anul 2015.
„ Am fost mereu pasionată de modele de business, de management și de oameni. Cred că o astfel de schimbare este sănătoasă atât pentru companie, cât și pentru performanța fiecăruia. Împărtășesc aceste valori cu Laurențiu și sunt sigură că viziunea lui va ajuta Colliers să devină cea mai iubită și respectată companie de consultanță imobiliară din România”, a explicat Ilinca Păun, Managing Partner al Colliers International.
Ilinca are o experienţă de peste 18 ani în domeniul consultanţei imobiliare. Ea s-a alăturat echipei Colliers International în 2000, după ce a fost implicată anterior în dezvoltarea primului mall din România. De atunci, Ilinca a avut o contribuţie semnificativă la creşterea şi durabilitatea companiei, fiind recunoscută pentru spiritul de inovare şi poziţia de lider printre companiile de consultanţă imobiliară. În calitate de Managing Partner al Colliers International Romania, Ilinca a condus procesele de inovare la toate nivelurile companiei, îndrumând unele din cele mai importante iniţiative şi tranzacţiile de referinţă de pe piaţă.
În 2017, Colliers International Romania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 28 mil. lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vox Technology Park Timisoara inchiriaza 1.000 mp catre Recensio Nobilis

Articolul următor

CTP își consolidează poziția de cel mai mare proprietar de parcuri logistice din zona capitalei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Euro 2024 se vede în Iulius Mall Cluj

Fanii „sportului rege” și pasionații de experiențe unice sunt așteptați pe terasa food court-ului să vadă meciurile din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share