București Real Estate Ultimele stiri Uncategorized

Laurențiu Lazăr, noul Managing Partner al Colliers International Romania

Laurențiu Lazăr, noul Managing Partner al Colliers International Romania
Ilinca Păun rămâne membru în boardul companiei și va activa în domeniul educației
Laurențiu Lazăr, Senior Partner, Investment and Valuation Services, va prelua, începând cu luna martie, funcția de Managing Partner al companiei de consultanță imobiliară Colliers International România. Ilinca Păun, actualul Managing Partner, va rămâne membru în board și își va intensifica activitatea în cadrul Entrepreneurship Academy, unde va ocupa funcția de CEO.
Laurențiu Lazăr este Senior Partner şi Director al departamentelor de evaluări şi de investiţii din cadrul Colliers International Romania. Laurenţiu are peste 11 ani de experienţă în domeniul imobiliar, în evaluare, consultanţă şi investiţii. În ultimii 5 ani, echipa de evaluări coordonată de Laurențiu a evaluat proprietăți cu o valoare de aproximativ 35 mld. euro. De asemenea, începând cu 2015, departamentul de investiții a încheiat tranzacții cu o valoare totală de peste 500 mil. euro.
„Colliers International a avut o evoluție remarcabilă în cei 21 de ani de existență pe piața locală și sunt încrezător că 2018 va fi un an memorabil, atât din acest punct de vedere, cât și al tranzacțiilor în care suntem implicați. În plus, ne propunem să diversificăm gama de servicii oferite clienților, punând în centru valorile Colliers, precum entuziasmul, pasiunea și respectul”, a declarat Laurențiu Lazăr, Senior Partner, Investment and Valuation Services în cadrul Colliers International.
În noul său rol, Laurențiu va coordona activitatea comercială și cea administrativă a firmei, punând accent pe dezvoltarea culturii interne. De asemenea, el va colabora cu directorii de departament pentru a asigura îndeplinirea obiectivelor companiei.
Schimbarea de management se va face începând cu luna martie. Ilinca Păun, care a condus firma din 2010, va rămâne în board, fiind în continuare implicată în dezvoltarea strategiei firmei. În paralel, ea se va concentra pe zona de educație, preluând funcția de CEO la Entrepreneurship Academy, unde este profesor din anul 2015.
„ Am fost mereu pasionată de modele de business, de management și de oameni. Cred că o astfel de schimbare este sănătoasă atât pentru companie, cât și pentru performanța fiecăruia. Împărtășesc aceste valori cu Laurențiu și sunt sigură că viziunea lui va ajuta Colliers să devină cea mai iubită și respectată companie de consultanță imobiliară din România”, a explicat Ilinca Păun, Managing Partner al Colliers International.
Ilinca are o experienţă de peste 18 ani în domeniul consultanţei imobiliare. Ea s-a alăturat echipei Colliers International în 2000, după ce a fost implicată anterior în dezvoltarea primului mall din România. De atunci, Ilinca a avut o contribuţie semnificativă la creşterea şi durabilitatea companiei, fiind recunoscută pentru spiritul de inovare şi poziţia de lider printre companiile de consultanţă imobiliară. În calitate de Managing Partner al Colliers International Romania, Ilinca a condus procesele de inovare la toate nivelurile companiei, îndrumând unele din cele mai importante iniţiative şi tranzacţiile de referinţă de pe piaţă.
În 2017, Colliers International Romania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 28 mil. lei.

Related posts

Ikea, magazine în Timișoara și Brașov, până în 2020

Stefana Muresan

Falimentul unei istorii de aproape trei decenii: RAFO Onești. Și totuși…

Ligia Voro

Ediția de primăvară a Târgului de Cariere Oradea se va desfășura online

Traian Dan

Strabag va face drumul de legătură dintre Centura Oradea și Autostrada A3

Traian Dan

Companii românești, la cel mai mare târg agricol din lume

Stefana Muresan

Spital regional la Cluj, cu fonduri europene

redactia

Studiu RE/MAX: Interesul declarat pentru zona Clujului, cu mult peste Bucureşti

Stefana Muresan

S IMMO AG: First quarter brings strong operating result, but write-downs

Ionut Oprea

Orașul în care companiile private investesc peste un milion de euro pentru a-l face primul ”SMART City” din România

Stefana Muresan

Universitatea „Transilvania” din Brașov: Infrastructură de cercetare high-tech la cel mai mare institut construit cu fonduri europene

Ion Surdu

Compania germană Schaeffler oferă cele mai mari salarii din Brașov

redactia

”Digital Assembly 2019” începe mâine   

Ligia Voro

Directorul general Bosch din Blaj, în vizită la UMFST Tîrgu Mureș

redactia

Prețurile pentru comunicații în UE: Cel mai scump, în Belgia, cel mai ieftin, în România

Ion Surdu

NTT DATA România: până în 2020 – 100 de milioane de euro şi 3.300 de angajaţi

Stefana Muresan

“Greii” Europei, aduși la Cluj. Șansa agriculturii României: președinția UE

redactia

România trimisă în fața Curții de Justiție. România este singurul stat membru care nu a comunicat încă măsurile de transpunere a directivei UE privind mărcile în legislația națională

Gruita Ienasoiu

Rolls Royce de aproape 300.000 de euro pe Transfăgărășan – ”cel mai frumos drum de condus din lume”

Stefana Muresan

Primarul Clujului: centura metropolitană, gata în 2023

Nora Dumitrescu

Aniversare: 50 de ani de când a fost lansat sistemul anti-blocare a frânei (ABS)

Ligia Voro

FOTO: Proiecte de politici publice schițate la Cluj de mai multe organizații

Ligia Voro

Un start-up clujean primește finanțare din Canada. Ideea indianului care „în viața trecută a fost transilvănean” valorează peste 15 mil. $

redactia

Bosch a investit 7 milioane de euro într-o şcoală duală în Cluj

Stefana Muresan

Americanii de la Cognizant instruiesc în IT tinerii din Baia Mare

Nora Dumitrescu

Leave a Comment