Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Premieră în România: Autobuze cu GPS în județul Bihor

Călătorii au scăpat de aşteptatul autobuzului în staţii in Bihor, judeţ unde în premieră în România, autobuzele sunt monitorizate prin GPS, anunță digi24.ro. De acum, oamenii ştiu exact când vine autobuzul şi cât fac până la destinaţie.
Aplicaţia BusBihor a fost lansată de administraţia judeţeană şi adună date de la aparatele GPS montate pe cele 250 de autobuze şi microbuze care fac curse în tot judeţul. Călătorii pot verifica orarul vehiculelor, în ce localitate se află acestea şi în cât timp ajung în staţia unde se află.
Zilnic, din cei aproape 30 de mii de navetişti din Bihor, peste cinci mii aleg autobuze şi microbuze neautorizate sau fac autostopul. Noul sistem de monitorizare a curselor interjudeţene ar trebui să reducă numărul curselor-pirat, cred autorităţile.
Aplicaţia a costat peste 50 de mii de lei, iar echiparea cu aparate GPS a maşinilor de transport aproximativ 200 de mii de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul Nutrientul din Bihor investeşte 10 mil. euro în noi ferme

Articolul următor

Umbrărescu, cel mai bine plătit drumar român în 2017. Peste 70% din plățile realizate de CNAIR, în conturile constructorilor străini pentru lucrări în Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share