Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Nutrientul din Bihor investeşte 10 mil. euro în noi ferme

Grupul Nutrientul, activ în pro­ducţia de nutreţuri com­­bi­nate şi în domeniul creş­terii păsărilor şi porci­nelor, va de­mara în aces an o in­ves­tiţie de 10 mi­lioa­ne de euro în dez­vol­tarea activităţii de re­producţie a păsărilor, scrie zf.ro.
Prin această investiţie, grupul Nutrientul intră în sectorul fermelor de reproducţie a păsărilor. Deja, ferma de creştere a păsărilor pe care grupul o deţine exportă integral pe piaţa din Ungaria.
”În ultimii ani s-a pus mare presiune pe tehnologizarea fermelor, rezultatele acestora influenţând costurile de producţie. (…) Fără tehnologie la zi nu poţi să ai performanţe mari. Toate detaliile, cât de mici, trebuie să fie în parametri ca să obţii rezultate maximizate. Asta te menţine în piaţă”, a declarant, pentru sursa citată, Iosif Pazuric, proprietarul grupului Nutrientul din judeţul Bihor.
Fabrica de nutreţuri Nutrientul are o istorie de peste 40 de ani, iar la începutul anilor ’90 a fost priva­tizată. Iosif Pazuric, directorul de la acea vreme al fabricii, a de­venit ac­ţio­nar majoritar al companiei şi a început dezvoltarea acti­vi­tăţii. Potrivit unor informații anterioare, anual, fermele grupului produc 160.000-170.000 de porci şi circa 7 mi­lioane de păsări ( 15.000-17.000 de tone). Fabrica de nu­treţuri are o producţie de circa 9.000 de tone pe lună.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trenchless Romania Conferința & Expoziție 2018

Articolul următor

Premieră în România: Autobuze cu GPS în județul Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share