Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ADR Nord-Vest: Fonduri de peste 26 milioane euro pentru Satu Mare. Printre obiective – construirea unui pasaj suprateran

Agenția de Dezvoltare Nord-Vest a avizat favorabil alocarea sumei de 26,8 de milioane de euro pentru finanțarea mai multor obiective din municipiul Satu Mare. Fondurile au fost obținute în baza Programul Operațional Regional 2014-2020.
ADR Nord-Vest a declarat în 2017 ”conforme și admisibile” Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă. Astfel, Primăria Satu Mare va beneficia de o finanțare în valoare de 26,8 milioane de euro pentru proiecte ce vor fi implementate în 2018-2020.
Primăria Satu Mare a întocmit 24 de fișe și documentații în vederea atragerii de fonduri europene neramburasbile, proiecte care au fost transmise către ADR Nord Vest. În baza acestor documentații s-a prioritizat lista de proiecte depuse de municipiul Satu Mare, astfel că, valoarea totală a proiectelor depășește 26 de milioane euro.
Lista de proiecte prioritate pentru atragerea de fonduri europene cuprinde printre altele amenajarea și construirea de piste de bicilete în municipiu, precum și realizarea de sisteme de închiriat biciclete, creșterea eficienței transportului public urban de călători prin achizionarea unor autobuze hibride și asigurarea infrastructuri suport, transformarea zonei degradate Cubic în zona de petrecere a timpului liber, transformarea zonei degradate malurile Someșului, între cele 2 poduri, în zonă de petrecere a timpului liber, construirea unui pasaj suprateran în intersecția Crinul, dar și reabilitarea unor unități de învățământ.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Top 10 cele mai eficiente orașe din România. Pe primele poziții: Oradea, Alba Iulia și Iași

Articolul următor

Bază de date despre Centenar, realizată prin colaborarea UBB, NTT DATA și BCU

Citește si:
Total
0
Share