IT&C Timiș Ultimele stiri

SAP își mărește echipa de specialiști IT de la Timișoara

SAP România își continuă expansiunea pe piața locală prin dezvoltarea centrului din Timișoara, unde compania a inaugurat luni, 29 ianuarie, un nou etaj în clădirea de birouri din City Business Center. Noua echipă va activa în cadrul diviziei de Cloud Service Center, care are în prezent 20 de angajați, urmând ca până la finalul anului să numere 40 de specialiști pentru zona de cloud computing, scrie ziuadevest.ro.
SAP a deschis centrul de consultanță din Timișoara în 2012, fiind printre primele firme de software care au avut încredere în potențialul inginerilor specializați la facultățile tehnice din oraș. Echipa de Cloud Service Center, care și-a început activitatea la sfârșitul anului 2016, este dedicată dezvoltării de soluții inovatoare personalizate în cloud pentru clienții SAP din diverse industrii. Cei mai mulți dintre beneficiarii acestor soluții își desfășoară activitatea în Europa. Programatorii timișorenii și-au pus amprenta pe unele dintre cele mai cunoscute soluții SAP: Cloud 4 Customer, S/4HANA Cloud, Business by Design, SAP Cloud Platform, SAP Machine Learning.
Cloud Service Center este parte a SAP Innovative Business Solutions (IBS), un departament SAP la nivel global, format din 2.000 de profesioniști care dezvoltă soluții tip cloud, on-premise sau hibrid, și 38.000 de cercetători și experți în servicii IT. Aceștia au livrat până în prezent peste 4.000 de soluții personalizate pentru 1.500 de clienți din toată lumea. Specialiștii SAP IBS transformă concepte de business în aplicații software unice, folosind cele mai noi tehnologii, creând astfel valoare pentru clienți și oferindu-le acestora avantaje competitive.
“Creșterea echipei din centrul Nearshore Timișoara face parte din strategia de dezvoltare a SAP în România pentru anul 2018, recrutările fiind în plină desfășurare în toate cele trei centre. Specialiștii din Timișoara, împreună cu cei din București și Cluj-Napoca, contribuie la succesul clienților noștri și, de aceea, ne dorim să le oferim un mediu propice pentru dezvoltarea profesională.”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România.
SAP este unul dintre cei mai apreciați angajatori la nivel global, compania fiind recunoscută pentru cultura sa organizațională ce sprijină dezvoltarea angajaților săi. Programele integrate de Career Development presupun accesul la traininguri tehnice, cursuri de perfecționare și mentorat.
“Această extindere este o confirmare a rezultatelor deosebite realizate în cei 6 ani de existență a centrului SAP din Timișoara. Echipa se remarcă prin nivelul ridicat de pregătire al specialiștilor, iar dorința noastră este de a asigura continuitatea colectivului, atât prin retenția angajaților actuali, cât şi prin atragerea de noi talente. Intenționăm să ne dublăm efectivul anul acesta, recrutările concentrându-se atât pe specialiști cu experiență, dar şi tineri absolvenți, pasionați de dezvoltarea de software”, a afirmat Alexandru Șimon, Development Manager – Cloud Service Center Eastern Europe.
“Am început parteneriatul cu centrul de consultanță din Timișoara încă din anul 2013, timp în care am apreciat întotdeauna profesionalismul specialiștilor de aici. Înființarea acestei noi unități este o urmare firească a colaborării începute acum 5 ani. Obiectivul nostru este de a construi, în această regiune a Europei, un centru important care să livreze soluții de dezvoltare la un nivel de calitate ridicat”, susține Harald Pietrus, Head of EMEA Cloud Service Center, SAP Vice President, inițiatorul și susținătorul acestei extinderi.

Related posts

Oferta turistică a Clujului, promovată în cadrul Târgului Internațional de Turism al României

Stefana Muresan

Noutăți de la fabrica Ford din Craiova: investiție de 30 de milioane de dolari și începerea producției primului SUV Ford Performance în România

Ion Surdu

Angajații de la Bosch au reabilitat traseul mocăniței din Sibiu

Nora Dumitrescu

A început construcția autostrăzii Sibiu – Pitești

Ligia Voro

Digitalizarea primăriilor din România: 32,3%

Ion Surdu

Un argeşean a dat lovitura cu o cultură de cartofi mov

redactia

Salina Turda a înregistrat un nou record de turiști, de aproape 690000: numărul ar putea crește în acest an

redactia

Casa Rusu va avea două showroom-uri în Maramureș

Nora Dumitrescu

PayWell 2019: 25% dintre companii iau în considerare importul de angajați pentru a-și acoperi deficitul de forță de muncă

Papuc Irina

Evoluţia fnanţărilor europene şi a bugetului comunitar, dezbătute de public la Timişoara, cu oficialii Comisiei Europene

Robert Bloancă

Au început lucrările la parcarea subterană din Centrul Civic din Oradea

Traian Dan

aisemnal.ro: Românii au la dispoziție o aplicație unică la nivel mondial pentru verificarea zonelor cu semnal mobil

Papuc Irina

Viața merge înainte! ,,O pădure cât o țară” – Oradea plantează pe timp de pandemie

Traian Dan

ROMGAZ, sponsorizare de 500.000 de lei pentru un spital mureşean

Ligia Voro

Tarom, dar special pentru toţi copiii pasageri

redactia

Orange România, creștere cu 2,4% a cifrei de afaceri în T4 față de 2018

Ligia Voro

TM | Timișoara – Capitala Vinului din 2004

Fan Courier adoptă chatboţi Druid pentru interacţionarea cu clienţii

Traian Dan

Ikea, magazine în Timișoara și Brașov, până în 2020

Stefana Muresan

Companiile cu profit de 70.000 euro pot solicita 200.000 euro fonduri europene prin Măsura 3 a Schemei de sprijin pentru IMM – „Granturi pentru investiții”. Care sunt condițiile

Papuc Irina

CJ Brașov: Lucrările la Aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav, în linie dreaptă

Stefana Muresan

Leader Team Broker, primul jucător din piața de asigurări care lansează un serviciu de telemedicină

Ligia Voro

Porumbul ocupă primul loc în culturile de primăvară în agricultura din Timiş

Robert Bloancă

Asociația Producătorilor de Carne de Porc: Creșterea porcilor în gospodăriile populației nu este interzisă

Papuc Irina

Leave a Comment