Brașov Industrie Ultimele stiri

Roman Braşov, în negocieri cu Pakistanul pentru un contract de 100 mil. euro

Reprezentanţii Roman SA Braşov sunt în negocieri cu Guvernul din Pakistan pentru semnarea unui contract în urma căruia fabrica va produce 500 de camioane a câte 200.000 de euro. O delegaţie din Pakistan va merge la Braşov pentru a vizita fabrica, potrivit mediafax.ro.
După ce în 2016 fabrica de camioane Roman SA a încheiat anul fără a produce niciun camion, anul trecut a produs 30 de camioane.
Aflată în reorganizare judiciară, şansa de redresare a companiei pentru acest an ar fi semnarea contractului cu Guvernul de la Pakistan.
Potrivit aceleiaşi surse, o delegaţie formată din civili şi militari din partea Guvernului pakistanez va veni în luna februarie la Braşov pentru negocieri. Anul trecut, societatea braşoveană a purtat negocieri şi cu un client din Taiwan pentru livrarea unor camioane civile, 6×6, dar şi cu aplicaţii militare (tractare, transport trupe).
Camioanele Roman au capacitate de încărcare de 32 până la 40 de tone şi pot fi adaptate, în scopuri civile, la multiple tipuri de transport şi lucrări. Acestea pot fi de tipul basculantă, autotractor sau chiar betonieră.
Potrivit sursei citate, o comandă mai serioasă ar însemna şi noi angajări. Astăzi, în fabrica Roman SA de la Braşov mai lucrează 300 de oameni.
Sursa foto: roman.ro

Related posts

The sum of all fears, variant 2018: when CEOs' lack of digital culture opens all gates to hackers.

Ligia Voro

Vastint închiriază 1.700 m² în cadrul Timpuri Noi Square către Zitec

Ionut Oprea

Consiliul Investitorilor Străini: Sănătatea economiei este oglinda deciziilor publice

Stefana Muresan

Leave a Comment