Brașov Industrie Ultimele stiri

Roman Braşov, în negocieri cu Pakistanul pentru un contract de 100 mil. euro

Reprezentanţii Roman SA Braşov sunt în negocieri cu Guvernul din Pakistan pentru semnarea unui contract în urma căruia fabrica va produce 500 de camioane a câte 200.000 de euro. O delegaţie din Pakistan va merge la Braşov pentru a vizita fabrica, potrivit mediafax.ro.
După ce în 2016 fabrica de camioane Roman SA a încheiat anul fără a produce niciun camion, anul trecut a produs 30 de camioane.
Aflată în reorganizare judiciară, şansa de redresare a companiei pentru acest an ar fi semnarea contractului cu Guvernul de la Pakistan.
Potrivit aceleiaşi surse, o delegaţie formată din civili şi militari din partea Guvernului pakistanez va veni în luna februarie la Braşov pentru negocieri. Anul trecut, societatea braşoveană a purtat negocieri şi cu un client din Taiwan pentru livrarea unor camioane civile, 6×6, dar şi cu aplicaţii militare (tractare, transport trupe).
Camioanele Roman au capacitate de încărcare de 32 până la 40 de tone şi pot fi adaptate, în scopuri civile, la multiple tipuri de transport şi lucrări. Acestea pot fi de tipul basculantă, autotractor sau chiar betonieră.
Potrivit sursei citate, o comandă mai serioasă ar însemna şi noi angajări. Astăzi, în fabrica Roman SA de la Braşov mai lucrează 300 de oameni.
Sursa foto: roman.ro

Related posts

Agromalim 2017, o ediție care le întrece pe toate

Stefana Muresan

Prima rețea de stații de gaz natural comprimat, proiect de 5,2 mil. euro. Printre orașele vizate: Timişoara, Arad, Sibiu şi Deva

Stefana Muresan

Alba Iulia: Antreprenorul Ioan Istrate, fondatorul producătorului de înghețată Alpin 57 Lux, construiește aproape 500 apartamente

Stefana Muresan

Leave a Comment