Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sală Polivalentă cu 5.000 de locuri, în valoare de peste 60 mil. lei, în locul Pieței Obor din Oradea

Compania Națională de Investiții va semna în cursul acestei luni contractul de execuție pentru Sala de sport polivalentă cu 5.000 de locuri care urmează să fie construită în Oradea, pe amplasamentul actual al Pieţei Obor.
Piața Obor urmează să fie mutată pe un nou amplasament până la sfârșitul lunii iunie, în așa fel încât să poată începe lucrările la Sala de Sport, a informat municipalitatea orădeană. Terenul pentru Sala de sport polivalentă este pus la dispoziție de Primăria Oradea, amplasamentul fiind situat în imediata vecinătate a Campusului Universitar al Universității Oradea.
În următoarele luni, consorțiul care a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția sălii de sport va lucra la realizarea proiectului tehnic, va depune documentațiile pentru obținerea avizelor necesare, inclusiv pe cel de la Autoritatea Aeronautică, iar dacă nu vor fi probleme, cel mai probabil în vara acestui an se va finaliza proiectul tehnic, urmând să înceapă lucrările.
Potrivit sursei citate, în paralel, Administrația Domeniului Public Oradea va începe de la sfârșitul lunii februarie lucrările de amenajare a noii Piețe Obor, care vor fi executate de firma Trameco, amplasamentul de 8,3 hectare fiind vizavi de cartierul Europa, peste șoseaua de centură. În patru luni de la emiterea ordinului de lucrări, acestea ar urma să fie gata, în așa fel încât, începând cu 1 iulie 2018, piața să funcționeze pe noul amplasament.
Proiectul face parte din Programul naţional de construcţii de interes public sau social, subprogramului “Săli de sport”, şi a avut alocat, din partea Guvernului, un buget de 61,4 miloane lei fără TVA, din care cheltuieli pentru proiectare – 2,2 milioane lei, cheltuieli pentru investiţia de bază – 58,4 milioane lei şi cheltuieli pentru organizare de şantier – 658.628 lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Proiecte europene de peste 52 mil. euro pentru reabilitarea drumurilor judeţene din Sibiu

Articolul următor

EQ: “Profiluri emoționale în business și carieră”

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share