Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EQ: “Profiluri emoționale în business și carieră”

Zoltan Veres va susține o conferință gratuită pentru dezvoltarea inteligenței emoționale, intitulată “Profiluri emoționale în business și carieră”, în 6 și 7 februarie, la The Office, în Cluj Napoca.

Conferința va detalia ce înseamnă conceptul de Inteligență Emoțională (EQ) și cum se manifestă la nivelul celor patru profiluri emoționale pe care le întâlnim în mediul de lucru: angajat, freelancer, antreprenor și investitor. În ambele zile, vor avea loc două sesiuni ale conferinței, una în cursul dimineții, începând cu ora 09:30 și a doua, va fi de la ora 17.30.

Evenimentul se adresează celor în postura de angajat care întâmpină conflicte în relațiile colegiale sau nu reușesc să facă performanță la job, dar și celor care dețin o afacere, au probleme cu personalul sau cu a-și dezvolta afacerea.

Înscrierea se face prin formular https://refleqt.ro/profiluriemotionale-cluj/   si necesita rezervarea locului din timp.

Conferința face parte din turneul național de evenimente cu tema Inteligenței Emoționale, care se desfășoară deja pentru al treilea an consecutiv.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Sală Polivalentă cu 5.000 de locuri, în valoare de peste 60 mil. lei, în locul Pieței Obor din Oradea

Articolul următor

Cele mai avantajoase orașe. Pe primele poziții: Braşov, Cluj-Napoca, Oradea și Sibiu

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share