Cluj

EQ: “Profiluri emoționale în business și carieră”

Zoltan Veres va susține o conferință gratuită pentru dezvoltarea inteligenței emoționale, intitulată “Profiluri emoționale în business și carieră”, în 6 și 7 februarie, la The Office, în Cluj Napoca.

Conferința va detalia ce înseamnă conceptul de Inteligență Emoțională (EQ) și cum se manifestă la nivelul celor patru profiluri emoționale pe care le întâlnim în mediul de lucru: angajat, freelancer, antreprenor și investitor. În ambele zile, vor avea loc două sesiuni ale conferinței, una în cursul dimineții, începând cu ora 09:30 și a doua, va fi de la ora 17.30.

Evenimentul se adresează celor în postura de angajat care întâmpină conflicte în relațiile colegiale sau nu reușesc să facă performanță la job, dar și celor care dețin o afacere, au probleme cu personalul sau cu a-și dezvolta afacerea.

Înscrierea se face prin formular https://refleqt.ro/profiluriemotionale-cluj/   si necesita rezervarea locului din timp.

Conferința face parte din turneul național de evenimente cu tema Inteligenței Emoționale, care se desfășoară deja pentru al treilea an consecutiv.

Related posts

Autorizatie de construire pentru centura de sud a Florestiului

Stefana Muresan

Compania clujeană Hosterion se extinde în Olanda, SUA şi Marea Britanie

Stefana Muresan

Desant german în Transilvania. “Aici se face adevăratul business”

redactia

Leave a Comment