București Cluj Real Estate Ultimele stiri

CTP continuă extinderea la nivel național și internațional, în 2018

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să se dezvolte alert la nivel național și în 2018. Compania va finaliza aproape 70.000 m2 situați în parcurile sale din Cluj-Napoca, Pitești și Timișoara. CTP și-a mărit portofoliul și la nivel internațional, de la 4,1 milioane de metri pătrați de spații logistice de clasa A, la 4,5 milioane, în peste 80 de puncte strategice.
În acest an, compania va finaliza dezvoltările începute în 2017, în parcurile sale localizate în apropiere de Cluj-Napoca și de Timișoara, și va continua dezvoltarea parcului logistic de lângă Pitești. Cei aproximativ 70.000 m2 care vor fi livrați anul acesta se împart astfel:
• În CTPark Cluj II, parcul logistic situat în localitatea Florești, vor fi finalizate trei depozite, cu o suprafață închiriabilă de 30.000 m2, în Q2 2018;
• În CTPark Timișoara II, proprietate aflată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Timișoara, va fi terminată o clădire de aproximativ 9.000 m2 GLA, în Q2 2018;
• În CTPark Pitești, parcul localizat la 10 km de Pitești, în intervalul Q1 – Q2 2018, se vor finaliza două clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de 30.000 m2;
În CTPark Cluj II, circa 8.000 m2 GLA au fost deja pre-închiriați către un client strategic al companiei, iar restul de 22.000 m2 sunt disponibili pentru închiriere și pot fi compartimentați, în funcție de nevoile clienților, în suprafețe cu dimensiuni ce pot varia între 1.500 m² până la 10.500 m².
CTPark Timișoara II este structurat într-un spațiu de 15.000 m² care este ocupat de un client strategic și din alte două spații, de aproximativ 9.000 m2 GLA fiecare, din care unul este ocupat de un operator local din industria automotive, iar celălalt va fi livrat în Q2 a.c. și este disponibil pentru închiriere.
După finalizarea construcției celor două depozite din CTPark Pitești II, circa 5.000 m² vor fi disponibili pentru potențiali chiriași, restul fiind deja închiriați.
“CTP va continua să se dezvolte la fel de rapid și anul acesta, atât pe piața locală, cât și la nivel internațional. Avem ținte clare, pe care plănuim nu doar să le atingem, ci chiar să le depășim în următoarea perioadă. În România ne-am propus să creștem portofoliul de spații logistice la peste 1 milion de metri pătrați, iar în Europa avem ca obiectiv atingerea a 10 milioane de metri pătrați, în următorii patru ani. Sunt convins că piața actuală, standardele de calitate pe care le oferim, echipa și reputația pe care ne-am construit-o, sunt atuuri solide care vor conduce către îndeplinirea acestor scopuri”, a declarat Remon Vos, CEO CTP și Country Head al CTP România.
La nivelul întregului său portofoliu național, CTP are planificată în 2018, o extindere de minimum 300.000 m2, concentrându-se masiv pe zona capitalei, unde deține trei parcuri logistice a căror suprafață cumulată se estimează că va atinge 680.000 m2, până la finele lui 2018.
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

Ion Țiriac demarează lucrările de construcții pe fosta platformă Lemexim din Brașov

Stefana Muresan

Fermele Silvania vor produce carne și furaje ecologice

Nora Dumitrescu

Cursurile gratuite TechTalent Growth încep din data de 9 noiembrie

Traian Dan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Nufarm, cu focus pe fermier

Ligia Voro

Ştefan-Radu Oprea: Ținta schimburilor comerciale dintre România şi Republica Moldova, la valoarea de două miliarde de dolari, în acest an

redactia

Cooperativa Țara Mea începe livrarea de roșii românești

Stefana Muresan

AFI extinde proiectele din Romania

Ionut Oprea

21 de soluţii inteligente de la Cluj IT Cluster pentru Alba Iulia Smart City 2018

Stefana Muresan

Romsilva pune la dispoziția populației peste un milion mc de lemn pentru foc

Traian Dan

Zălăuanii de la Alien Surface vor aloca 400.000 de euro pentru retehnologizare

Nora Dumitrescu

Alte investiţii în aparatură medicală performantă la SCJU Târgu Mureş

Ligia Voro

ANAF a decalat depunerea Declaraţiei unice de pe 15 martie pe 25 mai

Traian Dan

Lotul 3 Iernut – Chețani al Autostrăzii Transilvania se deschide anul acesta. Pe lotul 4, avans slab

Ligia Voro

Maria Gabriela Zoană: “Putem intra în Schengen anul viitor”

redactia

Corina Crețu: “Am degrevat bugetul naţional de 3 miliarde de euro“

redactia

B | O treime dintre medicamentele cu rețetă au risc mare de disponibilitate

Simon Maurer – ”Constructorul de visuri”

Nicolae Pop

Fabricile de mobilă din Ardeal și-au făcut strategia la Colibița

Nora Dumitrescu

Constructorul Athos Com a extins drumurile forestiere de pe Meseș

Nora Dumitrescu

PiataProducatorilor.ro, prima platformă online deschisă micilor fermieri

Traian Dan

Carbochim, profit net de 400.792 lei în primul semestru

Stefana Muresan

Cât costă un castel în Transilvania

Stefana Muresan

FOTO-VIDEO: Tronsonul de autostradă Tîrgu Mureș-Iernut, aproape de recepție. Pe 4&5 mai e de lucru

redactia

Noile apartamente ANL din Cluj vor avea loc de parcare inclus

Nora Dumitrescu

Leave a Comment