București Cluj Real Estate Ultimele stiri

CTP continuă extinderea la nivel național și internațional, în 2018

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să se dezvolte alert la nivel național și în 2018. Compania va finaliza aproape 70.000 m2 situați în parcurile sale din Cluj-Napoca, Pitești și Timișoara. CTP și-a mărit portofoliul și la nivel internațional, de la 4,1 milioane de metri pătrați de spații logistice de clasa A, la 4,5 milioane, în peste 80 de puncte strategice.
În acest an, compania va finaliza dezvoltările începute în 2017, în parcurile sale localizate în apropiere de Cluj-Napoca și de Timișoara, și va continua dezvoltarea parcului logistic de lângă Pitești. Cei aproximativ 70.000 m2 care vor fi livrați anul acesta se împart astfel:
• În CTPark Cluj II, parcul logistic situat în localitatea Florești, vor fi finalizate trei depozite, cu o suprafață închiriabilă de 30.000 m2, în Q2 2018;
• În CTPark Timișoara II, proprietate aflată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Timișoara, va fi terminată o clădire de aproximativ 9.000 m2 GLA, în Q2 2018;
• În CTPark Pitești, parcul localizat la 10 km de Pitești, în intervalul Q1 – Q2 2018, se vor finaliza două clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de 30.000 m2;
În CTPark Cluj II, circa 8.000 m2 GLA au fost deja pre-închiriați către un client strategic al companiei, iar restul de 22.000 m2 sunt disponibili pentru închiriere și pot fi compartimentați, în funcție de nevoile clienților, în suprafețe cu dimensiuni ce pot varia între 1.500 m² până la 10.500 m².
CTPark Timișoara II este structurat într-un spațiu de 15.000 m² care este ocupat de un client strategic și din alte două spații, de aproximativ 9.000 m2 GLA fiecare, din care unul este ocupat de un operator local din industria automotive, iar celălalt va fi livrat în Q2 a.c. și este disponibil pentru închiriere.
După finalizarea construcției celor două depozite din CTPark Pitești II, circa 5.000 m² vor fi disponibili pentru potențiali chiriași, restul fiind deja închiriați.
“CTP va continua să se dezvolte la fel de rapid și anul acesta, atât pe piața locală, cât și la nivel internațional. Avem ținte clare, pe care plănuim nu doar să le atingem, ci chiar să le depășim în următoarea perioadă. În România ne-am propus să creștem portofoliul de spații logistice la peste 1 milion de metri pătrați, iar în Europa avem ca obiectiv atingerea a 10 milioane de metri pătrați, în următorii patru ani. Sunt convins că piața actuală, standardele de calitate pe care le oferim, echipa și reputația pe care ne-am construit-o, sunt atuuri solide care vor conduce către îndeplinirea acestor scopuri”, a declarat Remon Vos, CEO CTP și Country Head al CTP România.
La nivelul întregului său portofoliu național, CTP are planificată în 2018, o extindere de minimum 300.000 m2, concentrându-se masiv pe zona capitalei, unde deține trei parcuri logistice a căror suprafață cumulată se estimează că va atinge 680.000 m2, până la finele lui 2018.
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

Alianţa Vestului – Autostrada Transilvania, Autostrada Timişoara – Belgrad, tren de mare viteză între cele patru oraşe, finalizarea centurilor, dezvoltarea aeroporturilor, atragerea de fonduri europene

redactia

Vânzări record pe piața rezidențială

Ligia Voro

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, zboruri interne spre Timișoara cu Tarom

Stefana Muresan

APIA: Ajutor de 16 euro/hectar pentru culturile amplasate pe teren arabil

Stefana Muresan

Produsele de Cluj, din nou în aer liber

Nora Dumitrescu

Managerul Sfara Tours, în fruntea patronatului de turism din Nord-Vest

Nora Dumitrescu

Banca Mondială: Peste 200.000 de români şi-ar dori să se mute la Braşov

redactia

Transilvania poate arăta României cum se poate transforma cu investiții de 2 miliarde de euro

Stefana Muresan

Şapte firme vor să investească în viitoarea şcoală duală din Caransebeş

redactia

Potențialul turistic al Clujului, promovat de Consiliul Județean la târgul de profil din capitala Germaniei

Stefana Muresan

Proiecte în valoare de 34 de miliarde de euro, trimise Băncii Europene de Investiții pentru finanțare

Ion Surdu

Alba: Nouă pârtie, la Şureanu, în Munţii Sebeşului

redactia

Aeroportul Timișoara, aplicație online utilă informării în timp real a pasagerilor

redactia

Compania Creative Concept din Mureș, afaceri de peste 400.000 de euro din obiecte de mobilier

Stefana Muresan

Aeroportul Oradea: Blue Air – cursa Oradea-Constanta si retur

Stefana Muresan

Al cincilea pod peste râul Someș, construit între Seini și Apa

Stefana Muresan

Mega Image, sediu in Plaza Romania Offices

Transilvania Business

Cererile de negociere cu băncile aproape s-au dublat față de 2018

Ligia Voro

Aproape 800 milioane de lei pentru proiecte de mediu prin Programul Spații Verzi

Traian Dan

Florin Buicu: “Ne dorim, prin noua Lege a Sănătății, un cadru predictibil, transparent”

Stefana Muresan

Care sunt cei mai mari proprietari de păduri din România

Stefana Muresan

BVB urmează trendul internațional și urcă la maxime istorice

Ligia Voro

Patru start-up-uri românești concurează pentru un loc în finala celei mai mari competiţii IT pentru domeniul medical

Ion Surdu

Azerii de la Socar vor construi prima benzinărie în municipiul Sibiu

Papuc Irina

Leave a Comment