București Cluj Real Estate Ultimele stiri

CTP continuă extinderea la nivel național și internațional, în 2018

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să se dezvolte alert la nivel național și în 2018. Compania va finaliza aproape 70.000 m2 situați în parcurile sale din Cluj-Napoca, Pitești și Timișoara. CTP și-a mărit portofoliul și la nivel internațional, de la 4,1 milioane de metri pătrați de spații logistice de clasa A, la 4,5 milioane, în peste 80 de puncte strategice.
În acest an, compania va finaliza dezvoltările începute în 2017, în parcurile sale localizate în apropiere de Cluj-Napoca și de Timișoara, și va continua dezvoltarea parcului logistic de lângă Pitești. Cei aproximativ 70.000 m2 care vor fi livrați anul acesta se împart astfel:
• În CTPark Cluj II, parcul logistic situat în localitatea Florești, vor fi finalizate trei depozite, cu o suprafață închiriabilă de 30.000 m2, în Q2 2018;
• În CTPark Timișoara II, proprietate aflată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Timișoara, va fi terminată o clădire de aproximativ 9.000 m2 GLA, în Q2 2018;
• În CTPark Pitești, parcul localizat la 10 km de Pitești, în intervalul Q1 – Q2 2018, se vor finaliza două clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de 30.000 m2;
În CTPark Cluj II, circa 8.000 m2 GLA au fost deja pre-închiriați către un client strategic al companiei, iar restul de 22.000 m2 sunt disponibili pentru închiriere și pot fi compartimentați, în funcție de nevoile clienților, în suprafețe cu dimensiuni ce pot varia între 1.500 m² până la 10.500 m².
CTPark Timișoara II este structurat într-un spațiu de 15.000 m² care este ocupat de un client strategic și din alte două spații, de aproximativ 9.000 m2 GLA fiecare, din care unul este ocupat de un operator local din industria automotive, iar celălalt va fi livrat în Q2 a.c. și este disponibil pentru închiriere.
După finalizarea construcției celor două depozite din CTPark Pitești II, circa 5.000 m² vor fi disponibili pentru potențiali chiriași, restul fiind deja închiriați.
“CTP va continua să se dezvolte la fel de rapid și anul acesta, atât pe piața locală, cât și la nivel internațional. Avem ținte clare, pe care plănuim nu doar să le atingem, ci chiar să le depășim în următoarea perioadă. În România ne-am propus să creștem portofoliul de spații logistice la peste 1 milion de metri pătrați, iar în Europa avem ca obiectiv atingerea a 10 milioane de metri pătrați, în următorii patru ani. Sunt convins că piața actuală, standardele de calitate pe care le oferim, echipa și reputația pe care ne-am construit-o, sunt atuuri solide care vor conduce către îndeplinirea acestor scopuri”, a declarat Remon Vos, CEO CTP și Country Head al CTP România.
La nivelul întregului său portofoliu național, CTP are planificată în 2018, o extindere de minimum 300.000 m2, concentrându-se masiv pe zona capitalei, unde deține trei parcuri logistice a căror suprafață cumulată se estimează că va atinge 680.000 m2, până la finele lui 2018.
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Related posts

Camelia Șucu, antreprenor de carieră: Eșecul – o lecție care îți deschide noi căi

Stefana Muresan

Aproape 266 de milioane de euro, fonduri europene, pentru sistemul de înregistrare a terenurilor în zonele rurale din România

redactia

Turbinele eoliene, principala sursă de energie a țării

redactia

Maraton al Transplantului, la Spitalul Sf Constantin din Braşov. Nume mari ale transplantului internaţional au lucrat pro bono

redactia

Dezvoltarea sectorului IT, o prioritate pentru Oradea

Ligia Voro

VGP sees further growth potential in Romania

Ionut Oprea

Patru elevi din Sighetu Marmației au creat o microîntreprindere de artizanat

Nora Dumitrescu

Creşterea pieţei închirierii de apartamente premium în centrul Bucureştiului

Stefana Muresan

Storia.ro: Oradea, Brasov și Timisoara, orasele cu cele mai bune facilitati medicale

Stefana Muresan

Clever Taxi, cea mai folosită aplicație de comandă de taxi din România, cumpărată de Daimler

Stefana Muresan

Un an de la listare pe NYSE pentru Endava, capitalizare aproape dublă

Ligia Voro

Furgoane de marfă, transformate în autospeciale pentru situații de urgență într-o fabrică din Cluj. Deltamed țintește să devină cel mai apreciat carosier din Europa de Est

redactia

Intermodal hub: Zeebrugge – Oradea

Ionut Oprea

Președinția României la Consiliul UE. 7 evenimente la Cluj, cel mai important Startup Europe Summit

redactia

Lucrările la Autostrada Borș – Biharia sunt terminate în proporție de 87%

Traian Dan

Invata ce inseamna designul de interior pe 6-7 octombrie, la Bucuresti

redactia

O intervenție de doar 2% din PIB ar salva peste 2 milioane de locuri de muncă

Traian Dan

MeasureCamp Bucharest, prima UnConference din România 

Ligia Voro

Un miliard de euro de la UE pentru restartul IMM-urilor din România

Traian Dan

Made in Romania: Patru companii din Transilvania premiate de BVB

Ligia Voro

Deplasarea sezonierilor în străinătate va fi reglementată ministerial

Nora Dumitrescu

Start-Up Nation: Banca Transilvania oferă credite punte şi pachet de servicii antreprenorilor

Stefana Muresan

Arpad Paszkany preia sub control total Uniall

Stefana Muresan

Plan de angajare pentru românii întorși în țară din diaspora propus de ARCA

Traian Dan

Leave a Comment