Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașovul, pus de ICEBERG pe harta europeană a transferului tehnologic

Iceberg si Clusterului pentru Inovare si Tehnologie pun Brașovul pe harta European Technology Transformation Week, prin organizarea evenimentului I4T – Industry Transformation Through Technology Transfer, în 23 februarie.
Ionuț Țața, CEO Iceberg și președinte al Clusterului, declară că evenimentul e conectat la inițiativa European Industry Week și este organizat cu sprijinul Comisiei Europene și al Watify, un vehicul al CE prin intermediul căruia este sprijinită la nivel comunitar transformarea tehnologică a întreprinderilor mici și mijlocii și digitizarea.
Conform sursei citate, scopul acțiunii este de a aduce la un loc lideri din industrie si politici publice, dar si furnizori de solutii si tehnologie pentru a dezbate viitorul industriei, la nivel global, dar si la nivelul regiunii Centru.
Sunt așteptați și reprezentanți ai principalilor poli industriali de la nivel national: București, Sibiu, Cluj, Timișoara, Iași, Ploiești, Pitești, atât din zona business, inclusiv întreprinderi mici și mijlocii, cât și din cea instituțională: clustere, parteneri publici, centre de cercetare.
”Evenimentul va contine in mod cert cateva “highlights”, declară Ionuț Țața. ”Keynote-ul evenimentului se va focaliza pe Advanced Manufacturing Technologies si Industry 4.0 si va fi sustinut de un expert cheie din partea Comisiei Europene. Partenerii de la ADR Centru si Europe Enterprise Network vor susține prezentările Enterprise Europe Network – supporting your efforts on the path of digital transformation și RIS3 Strategy and Policy instruments.”
Tot în cadrul evenimentului, va fi inițiat procesul de co-creere pentru doua proiecte cheie pentru Regiunea Centru: Smart City & Mobility Living Labs și Metro Poli Tech – participarea la acest grup de lucru va fi permisă pe baza unui proces de selecție.
În plus, Asociatia Pro Democratia va asigura sprijinul pentru implicarea reprezentanților autorităților locale – mai ales a consilierilor locali – în dezbaterile din cadrul evenimentului, ca parte a proiectului Adopta un Consilier.
Evenimentul, care va acoperi și transformările din industria de automotive și evoluția industrială recentă a Transilvaniei, se va încheia cu o sesiune de networking.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A fost modernizata singura sectie de chirurgie toracica din Cluj

Articolul următor

CTP:  12 mil. de euro investitie pentru extinderea DSV

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share