București Real Estate Ultimele stiri

CTP:  12 mil. de euro investitie pentru extinderea DSV

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, și DSV, companie aflată pe locul cinci la nivel mondial pe piața de transport și logistică, au încheiat un acord pentru închirierea a aproximativ 40.000 m² în CTPark Bucharest West. CTP a investit circa 12 milioane de euro în construirea noilor spații de depozitare, care au fost ocupate de compania daneză în primele zile ale lunii februarie.
Grupul danez DSV a semnat contractul de închiriere pentru spațiul din CTPark Bucharest West, în vara anului trecut, pentru o durată de zece ani și îl va utiliza pentru activități de depozitare. Spațiul este de tip Build-to-Suit și este realizat după standardele CTP în ceea ce privește construirea de spații logistice și industriale, care se plasează peste normele actuale ale pieței. Aceste standarde duc la reducerea costurilor operaționale prin implementarea celor mai performante tehnologii ecologice, care micșorează considerabil consumul de energie.
“Ne bucură foarte mult decizia celor de la DSV de a ne acorda din nou încrederea lor. Ei sunt chiriașii noștri începând din 2015, când am preluat CTPark Bucharest. Anul trecut au luat decizia de a-și extinde spațiile de depozitare în CTPark Bucharest West de la kilometrul 23, ceea ce e un semn că ne-am făcut bine treaba până acum. CTP își dorește să fie mai mult decât un proprietar pentru companiile chiriașe în parcurile noastre: vrem să punem, alături de chiriașii noștri, bazele unor parteneriate cât mai îndelungate. Noi creștem alături de clienții noștri și ne adaptăm nevoilor lor și cred că acesta este secretul unor relații fructuoase!”, a declarat Remon Vos, CEO CTP și
Country-Head al CTP Romania.
DSV este chiriaș al CTP încă din 2015, când dezvoltatorul a preluat parcul logistic aflat la kilometrul 13, pe autostrada A1, ulterior denumit CTPark Bucharest. Compania daneză de transport și logistică ocupă aici 55.000 m², folosiți pentru activități de depozitare. Noile spații de depozitare pe care DSV le ocupă în CTPark Bucharest West au fost construite de CTP în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate folosite în toate parcurile sale, printre care enumerăm: înălțimea utilă de 12 metri, iluminarea interioară și exterioară prin tehnologie LED și Smart LED, tehnici de construcție care asigură eficiența energetică a clădirii etc. Noul depozit este prima clădire construită integral de CTP, pentru compania daneză de transport și logistică.
 
“Colaborăm cu CTP de aproape trei ani și am fost extrem de mulțumiți de condițiile care ne-au fost create în CTPark Bucharest. Afacerea noastră este în creștere, avem clienți care se dezvoltă rapid, câteodată chiar mai repede decât anticipam, proiecte noi și contracte pe care trebuie să le onorăm în cele mai bune condiții. Așadar, extinderea a venit ca un pas firesc. Sunt convins că CTPark Bucharest West va deveni, în scurt timp, unul dintre cele mai importante hub-uri logistice din Europa Centrală și de Est. Nu excludem închirierea altor spații aici sau în alte parcuri ale CTP din țară, în funcție de ritmul de creștere al clienților noștri”, a explicat Sergiu Iordache, Director General al DSV Romania.
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.
 

Related posts

Transavia va asigura pentru Spitalul Judeţean Alba aparatura necesară pentru efectuarea testelor Covid-19

Papuc Irina

Superfood Company: Piața produselor de îngrijire a copiilor mici crește cu circa 5% în primul semestru din 2018

Stefana Muresan

100 de locuri de cazare modernizate la internatul Colegiului Traian Vuia

Traian Dan

Traficul de pasageri în aeroporturile din România a crescut cu 6% în 2019

Papuc Irina

Americanii de la Cognizant instruiesc în IT tinerii din Baia Mare

Nora Dumitrescu

Proiecte în valoare de 34 de miliarde de euro, trimise Băncii Europene de Investiții pentru finanțare

Ion Surdu

Proiecte inedite dezvoltate de români, premiate de Comisia Europeană. Cine sunt sibienii care vor să salveze vieți în lupta cu Covid-19

Papuc Irina

Un antreprenor din Brașov a investit 100.000 de euro într-o linie de producție de biocide: Fabrică dezvoltată cu bani prin Programul IMM Invest

Ion Surdu

POZITIV TB – Renate Popescu: „Îi sfătuiesc pe colegii mei să apeleze cât mai mult la procedee digitale”

Traian Dan

Delta Studio – Noile tendințe în amenajări de baie, la Târgul ISH Frankfurt 2017

Stefana Muresan

Fonduri europene de aproape 846 de mil. euro pentru beneficiarii PNDR 2020

Stefana Muresan

Laurențiu Mihai (OSMR): ”Medicamentele vor putea fi puse în circulație pe teritoriul UE numai dacă respectă noile reguli de securitate”

Stefana Muresan

Therme București obține cel mai înalt nivel de certificare LEED® pentru o construcție nouă

Stefana Muresan

Octavian Fodor, vicepreședinte al Asociației Parcurilor Industriale

Nora Dumitrescu

Fabrica de espressoare de cafea De’Longhi din Cluj caută 100 de angajaţi fără vechime şi cu studii gimnaziale

redactia

Primăria Oradea are noi proiecte, de 300 milioane euro, pentru fonduri europene

redactia

Gigantul american Emerson, profit de peste 10 mil. euro cu campusul industrial din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Competiție pentru start-up-uri. Antreprenorii cu idei sau afaceri în Energie, Mobilitate sau Smart City pot câștiga milioane de euro

Papuc Irina

WDP continuă să investească în România, conform raportului financiar pentru S1

Ligia Voro

La Cluj, s-a dat startul luptei împotriva risipei de pâine, prin campania „nu arunca pâinea”

redactia

Veste bună pentru cei doi producători auto-încă un lot din drumul expres, adjudecat

Ligia Voro

Încep lucrările de modernizare a Pieței Ferdinand din Oradea, investiții de peste 19 mil. lei, fonduri europene

Stefana Muresan

Transgaz, contract de 64,3 de milioane de euro pentru modernizări

Ligia Voro

Peste 25.000 de firme s-au înscris în Start-Up Nation 2018

redactia

Leave a Comment