București Real Estate Ultimele stiri

CTP:  12 mil. de euro investitie pentru extinderea DSV

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, și DSV, companie aflată pe locul cinci la nivel mondial pe piața de transport și logistică, au încheiat un acord pentru închirierea a aproximativ 40.000 m² în CTPark Bucharest West. CTP a investit circa 12 milioane de euro în construirea noilor spații de depozitare, care au fost ocupate de compania daneză în primele zile ale lunii februarie.
Grupul danez DSV a semnat contractul de închiriere pentru spațiul din CTPark Bucharest West, în vara anului trecut, pentru o durată de zece ani și îl va utiliza pentru activități de depozitare. Spațiul este de tip Build-to-Suit și este realizat după standardele CTP în ceea ce privește construirea de spații logistice și industriale, care se plasează peste normele actuale ale pieței. Aceste standarde duc la reducerea costurilor operaționale prin implementarea celor mai performante tehnologii ecologice, care micșorează considerabil consumul de energie.
“Ne bucură foarte mult decizia celor de la DSV de a ne acorda din nou încrederea lor. Ei sunt chiriașii noștri începând din 2015, când am preluat CTPark Bucharest. Anul trecut au luat decizia de a-și extinde spațiile de depozitare în CTPark Bucharest West de la kilometrul 23, ceea ce e un semn că ne-am făcut bine treaba până acum. CTP își dorește să fie mai mult decât un proprietar pentru companiile chiriașe în parcurile noastre: vrem să punem, alături de chiriașii noștri, bazele unor parteneriate cât mai îndelungate. Noi creștem alături de clienții noștri și ne adaptăm nevoilor lor și cred că acesta este secretul unor relații fructuoase!”, a declarat Remon Vos, CEO CTP și
Country-Head al CTP Romania.
DSV este chiriaș al CTP încă din 2015, când dezvoltatorul a preluat parcul logistic aflat la kilometrul 13, pe autostrada A1, ulterior denumit CTPark Bucharest. Compania daneză de transport și logistică ocupă aici 55.000 m², folosiți pentru activități de depozitare. Noile spații de depozitare pe care DSV le ocupă în CTPark Bucharest West au fost construite de CTP în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate folosite în toate parcurile sale, printre care enumerăm: înălțimea utilă de 12 metri, iluminarea interioară și exterioară prin tehnologie LED și Smart LED, tehnici de construcție care asigură eficiența energetică a clădirii etc. Noul depozit este prima clădire construită integral de CTP, pentru compania daneză de transport și logistică.
 
“Colaborăm cu CTP de aproape trei ani și am fost extrem de mulțumiți de condițiile care ne-au fost create în CTPark Bucharest. Afacerea noastră este în creștere, avem clienți care se dezvoltă rapid, câteodată chiar mai repede decât anticipam, proiecte noi și contracte pe care trebuie să le onorăm în cele mai bune condiții. Așadar, extinderea a venit ca un pas firesc. Sunt convins că CTPark Bucharest West va deveni, în scurt timp, unul dintre cele mai importante hub-uri logistice din Europa Centrală și de Est. Nu excludem închirierea altor spații aici sau în alte parcuri ale CTP din țară, în funcție de ritmul de creștere al clienților noștri”, a explicat Sergiu Iordache, Director General al DSV Romania.
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.
 

Related posts

CA IMMO: Peste 30.000 mp inchiriati in Bucuresti in 2017

Ionut Oprea

Bosch își recrutează angajații dintre viitorii economiști ai Clujului

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] The Story of Wine (1)

Transilvania Business

Prima Shops va deschide o galerie comercială la Satu Mare, spre Carei

Traian Dan

Unveiling of Chapman Taylor’s masterplan for 80-hectare World Horticultural EXPO in Łódź, Poland

Ionut Oprea

Pacienții români vor putea face transplant pulmonar în Ungaria

Stefana Muresan

Ministrul Sănătății, despre taxa clawback: A fost aplicată fără discernământ

Papuc Irina

Agronomii clujeni au dotat Spitalul de Recuperare cu 12 aparate performante

Nora Dumitrescu

Vânzările Allview au depășit 80 de milioane de lei datorită intrării pe piața televizoarelor smart

Papuc Irina

UEFA amână Campionatul European de Fotbal. La București erau programate patru meciuri: venituri de 100 mln. euro

Ion Surdu

Tenaris va produce oțel cu ajutorul hidrogenului verde

Nora Dumitrescu

Dr. Ciprian Dan COSTEA, Vicepresident & Board Representative – Autonova Satu Mare: „Să punem la punct infrastructura rutieră, feroviară, maritimă și aeriană…”

Gruita Ienasoiu

Acord de mediu pentru noul spital județean din Sibiu. CJ: Urmează obținerea autorizației de construire

Ion Surdu

Declarația pe propria răspundere și garanțiile eliminate de la IMM Invest

Traian Dan

Unicornul american Tradeshift: Centrul de greutate al expansiunii din IT va fi în România

redactia

Laptopurile, cele mai căutate electronice de către români în timpul crizei Corona

Traian Dan

Delgaz Grid investește în acest an 5 milioane de lei în tehnologie modernă

Traian Dan

S-a născut copilul cu numărul 100 în Maternitatea Spitalului REGINA MARIA Cluj

Nicolae Pop

Cum a fost la HR Summit Cluj-Napoca 2018

Stefana Muresan

Europarlamentarul Daniel Buda: Asocierea în Agricultură – avantaje, inclusiv posibilitatea de negociere a unui preț mai bun al produselor

Stefana Muresan

S-a deschis circulația pe toate cele patru benzi la Pasajul Universității Oradea

Traian Dan

Cum a ajuns o companie românească la un nivel de invidiat în business-ul feroviar

Stefana Muresan

Inaugurare TRC Park Cluj, etapa I

Ionut Oprea

Continental România și Academia Titi Aur: studiu cu privire la obiceiurile și atitudinea în traficul din România

redactia

Leave a Comment