București Real Estate Ultimele stiri

CTP:  12 mil. de euro investitie pentru extinderea DSV

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, și DSV, companie aflată pe locul cinci la nivel mondial pe piața de transport și logistică, au încheiat un acord pentru închirierea a aproximativ 40.000 m² în CTPark Bucharest West. CTP a investit circa 12 milioane de euro în construirea noilor spații de depozitare, care au fost ocupate de compania daneză în primele zile ale lunii februarie.
Grupul danez DSV a semnat contractul de închiriere pentru spațiul din CTPark Bucharest West, în vara anului trecut, pentru o durată de zece ani și îl va utiliza pentru activități de depozitare. Spațiul este de tip Build-to-Suit și este realizat după standardele CTP în ceea ce privește construirea de spații logistice și industriale, care se plasează peste normele actuale ale pieței. Aceste standarde duc la reducerea costurilor operaționale prin implementarea celor mai performante tehnologii ecologice, care micșorează considerabil consumul de energie.
“Ne bucură foarte mult decizia celor de la DSV de a ne acorda din nou încrederea lor. Ei sunt chiriașii noștri începând din 2015, când am preluat CTPark Bucharest. Anul trecut au luat decizia de a-și extinde spațiile de depozitare în CTPark Bucharest West de la kilometrul 23, ceea ce e un semn că ne-am făcut bine treaba până acum. CTP își dorește să fie mai mult decât un proprietar pentru companiile chiriașe în parcurile noastre: vrem să punem, alături de chiriașii noștri, bazele unor parteneriate cât mai îndelungate. Noi creștem alături de clienții noștri și ne adaptăm nevoilor lor și cred că acesta este secretul unor relații fructuoase!”, a declarat Remon Vos, CEO CTP și
Country-Head al CTP Romania.
DSV este chiriaș al CTP încă din 2015, când dezvoltatorul a preluat parcul logistic aflat la kilometrul 13, pe autostrada A1, ulterior denumit CTPark Bucharest. Compania daneză de transport și logistică ocupă aici 55.000 m², folosiți pentru activități de depozitare. Noile spații de depozitare pe care DSV le ocupă în CTPark Bucharest West au fost construite de CTP în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate folosite în toate parcurile sale, printre care enumerăm: înălțimea utilă de 12 metri, iluminarea interioară și exterioară prin tehnologie LED și Smart LED, tehnici de construcție care asigură eficiența energetică a clădirii etc. Noul depozit este prima clădire construită integral de CTP, pentru compania daneză de transport și logistică.
 
“Colaborăm cu CTP de aproape trei ani și am fost extrem de mulțumiți de condițiile care ne-au fost create în CTPark Bucharest. Afacerea noastră este în creștere, avem clienți care se dezvoltă rapid, câteodată chiar mai repede decât anticipam, proiecte noi și contracte pe care trebuie să le onorăm în cele mai bune condiții. Așadar, extinderea a venit ca un pas firesc. Sunt convins că CTPark Bucharest West va deveni, în scurt timp, unul dintre cele mai importante hub-uri logistice din Europa Centrală și de Est. Nu excludem închirierea altor spații aici sau în alte parcuri ale CTP din țară, în funcție de ritmul de creștere al clienților noștri”, a explicat Sergiu Iordache, Director General al DSV Romania.
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.
 

Related posts

Ambasadori și oficiali din 14 state europene la fabrica magiunului de prune Topoloveni

Ligia Voro

O firmă din Satu Mare produce 700 de tone de paste pe an. Novita Impex, o afacere pornită în bucătăria unui apartament

Stefana Muresan

CDR: Peste 1 milion de români apți de muncă nu sunt implicați în niciun fel de activitate economică

redactia

Consiliul Județean Timiș înfiinţează un centru-pilot de colectare a fructelor și legumelor

redactia

Aplicațiile tinerilor din Transilvania care ar putea schimba lumea

Nora Dumitrescu

Lidl va deschide un nou magazin în Sibiu. Proiectul prevede prelungirea și amenajarea unei străzi de-a lungul râului Cibin

Papuc Irina

Grupul TeraPlast a devenit acționarul unic al Wetterbest, unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme complete pentru acoperişuri

Papuc Irina

Speedwell a început procesul de vânzare a Record Park Offices din Cluj Napoca

Papuc Irina

People, Performance, Professionalism – Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management

Nicolae Pop

Primul heliport medical din București a devenit funcțional: investiție de 1 milion de euro

Papuc Irina

Studiul “Fii flexibil la birou!” sau altfel “Este lucrul doar de acasă cu adevărat o soluție?”

redactia

''Mihai Viteazul'' şi ''Alexandru Ioan Cuza'', noile aeronave tip Boeing ce vor intra din iunie în flota TAROM

Stefana Muresan

Calitatea vieții – decisivă pentru dezvoltarea urbană sustenabilă

Ionut Oprea

Linia ferată Cluj – Cernăuți, în topul celor mai pitorești din Europa

Nora Dumitrescu

Sală polivalentă la Blaj, investiţie de 2 milioane de euro

Stefana Muresan

Un armăsar al Hergheliei Beclean din cadrul RNP – Romsilva, Campion Mondial

Ligia Voro

Clujul își pregătește traseele turistice pentru ridicarea restricțiilor

Nora Dumitrescu

AROBS Pannonia cumpără Skyshield și își întărește poziția în top 10 firme de monitorizare flotă din Ungaria

redactia

CBRE: Primele 3 tranzacții pe piața de investiții imobiliare însumează circa 300 milioane de euro, în 2018

Stefana Muresan

Baia Mare își face ștrand de 5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Producătorul de încălțăminte Clujana deschide primul magazin online și un nou showroom în Cluj-Napoca

redactia

Noul guvern vorbește despre o autostradă Timișoara-București

Stefana Muresan

Investițiile anului în Aiud: Proiecte de peste 59 milioane de lei vor fi derulate în 2020

Papuc Irina

Operatorii economici pot solicita Certificatele de Situație de Urgență. Sunt eliberate exclusiv ONLINE și GRATUIT  

Ligia Voro

Leave a Comment