Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Deva a lansat un portal dedicat potențialilor investitori

Primăria municipiului Deva a lansat joi un portal dedicat special firmelor care doresc să-şi deschidă o afacere în localitate, site-ul permiţând investitorilor să afle date despre facilităţile fiscale oferite de administraţia locală, terenurile libere, hale sau spaţii de producţie, forţa de muncă disponibilă.
“Este un element de noutate în adminstraţia publică, un portal dedicat informării şi atragerii de investitori. Portalul www.devabusiness.ro cuprinde oferta municipalităţii către investitori. Nu avem foarte multe terenuri aflate în domeniul public, pe care să le punem la dipoziţia investitorilor, şi atunci am căutat soluţii alternative care să vină în ajutorul acestora”, a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea.
Baza de date pentru investitori cuprinde 114 poziţii, care includ terenuri, spaţii comerciale sau de birouri ce pot fi închiriate, lista fiind actualizată, în permanenţă. Ea permite potenţialilor investitori să intre în contact direct cu proprietarii de terenuri sau clădiri din Deva în vederea derulării unor afaceri.
“Potenţialii investitori pot intra direct pe site şi să-şi ia singuri datele de contact, iar noi ca primărie le intermediem acest lucru. Este un lucru care vine în ajutorul investitorilor”, a explicat primarul.
În municipiul Deva sunt 3.130 de firme active, iar numărul persoanelor salariate se ridică la circa 28.500, fără ca în calcul să intre funcţionarii din administraţia locală sau judeţeană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

CCIA Arad - parteneriate pentru a veni în sprijinul celor care accesează Programul StartUp Nation

Articolul următor

Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu, parteneriat cu Manhattan College - School of Business din New York

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share