Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reabilitarea fostului cinematograf Libertatea din Oradea, 5 milioane de euro, din fonduri europene

Consiliul Local Oradea a aprobat luni indicatorii tehnico-economici ai lucrărilor de reabilitare a interiorului fostului cinematograf Libertatea din complexul Vulturul Negru.
Investiţia, pe care municipalitatea intenţionează să o finanţeze din fonduri europene, este estimată la 23 milioane lei cu TVA inclus, echivalentul a 5 milioane euro, scrie ebihoreanul.ro.
Proiectul vizează readucerea sălilor la starea iniţială, reabilitarea întregului interior, montarea unui lift pentru persoane cu dizabilităţi şi amenajarea de toalete pentru ca imobilul să poată căpăta o destinaţie culturală.
Potrivit estimărilor municipalităţii, sala mare din incinta complexului Vulturul Negru ar putea găzdui spectacole de teatru, concerte sau cinema cu o capacitate de 408 locuri, ar putea servi ca sală de bal cu 261 locuri sau ar putea fi folosită ca sală pentru prezentări de modă, putând asigura o capacitate de 347 de locuri.
Mult mai redusă ca dimensiuni, sala mică ar putea oferi 145 de locuri pentru cinema, 94 de locuri ca sală de dans şi 95 de locuri pentru prezentare de modă.
Mobilierul celor două săli va fi gândit de aşa natură încât să poată fi montat şi demonat în funcţie de evenimentele pe care urmează să se desfăşoare în ele, notează sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

18 companii din Regiunea Vest au semnat contracte de finanțare în cadrul Regio-POR 2014-2020 cu ADR Vest

Articolul următor

Timișoara: Au fost plantați primii 350 de arbori în cel mai mare parc suspendat din ţară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share