Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Contafiscal și Napoca Imobiliare partenerii INTERNATIONAL BUSINESS Party & Networking

INTERNATIONAL BUSINESS Par­ty & Networking este un eveniment organi­zat de INTELG­­­­­LOBALIS Consulting, care ofera noi op­o­rtunita­ti si prov­oc­ari! Acest eveniment VIDEO va avea ca tema principala crearea de oportunitati de business international prin invitati speciali reprezentanti ai organizatiilor cu anvergura internationala: Maria Grapini, Europarlamentar, Ministru Delegat pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri s i Turism (2012-2014), E.S. Chitra Suresh, Ambasador Interimar si Consul Ambasada Indiei, Maurits Dohmen, Director General, Netherlands Romanian Chamber Of Commerce, Mihai Anitei, Director General Azomures, companie a grupului AMEROPA, Dr. Aurel Chereches Prefect al Judetului Cluj.
”Evenime­ntul va av­ea loc pe o durata de minim 6-8 ore iar in cad­­­rul aces­tu­ia inv­­itații nos­tr­ii vor avea parte de o atmosfera in care incurajam o comunicare relaxata, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului, in care cei prezenti sa aiba ocazia sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de valoare. a declarant Florin Bugnar, director general INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng.
Vor participa re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a), rep­re­z­entanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, dar şi din străină­­tate, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care aparţ­in cate­­gori­i­lor vizat­e.
”Estimăm un numar de participan­­­­­ti de aproximativ 150-200. În plus vom avea o serie de invitați speciali de prestigiu national si international.”, a mai adăugat Florin Bugnar.

Contafiscal și Napoca Imobiliare parteneri ai evenimentului
Partenerul principal al evenimentului, compania Contafiscal din Cluj Napoca, are 14 ani de experienta in domeniul auditului, consultantei fiscale, al contabilitatii si al salarizarii  pentru clienti din Germania, Elvetia, Austria, Italia, Ungaria, Olanda si Romania
”Grupul de firme Contafiscal, este o afacere de familie fondata in anul 2004. Actualmente suntem in top 3 al celor mai mari firme de contabilitate cu capital autohton din Cluj. Oferim servici de : audit, consultanta fiscala, contabilitate, salarizare si outsourcing. Suntem onorați să fim parteneri principali ai INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng pentru evenimentul INTERNATIONAL BUSINESS Par­ty & Networking ”, a declarat dr. ec. Georgiana Costin.  CONTACT: BIROU 1: Cluj City Center, Calea Dorobantilor, nr. 14-16, et. 2, Cluj-Napoca, Mobil.: +40-744-697701, Tel.: +40-0364-100488, Fax: +40-0364-110378, E-mail: office@contafiscal.ro, Website: www.contafiscal.ro .

Partenerii Platinum al INTERNATIONAL BUSINESS Par­ty & Networking, compania Napoca Imobiliare, reprezentată de Ioana și Cătălin Oltean.
”Suntem exigenți în alegerea partenerilor sau a colaboratorilor, de aceea suntem prezenți doar la evenimente de calitate. Un exemplu concret ar fi evenimentul X Party & Networking organizat de Intel Globalis prin Florin Bugnar. În calitate de parteneri PLATINUM recomandam aceste evenimente care au loc periodic în locatii foarte bine alese, cu invitați speciali de seamă și participanți din medii antrepronoriale diversificate. La fiecare ediție sunt prezenți peste 150 de persoane cu care poți lega conexiuni de afaceri sau chiar de prietenie, într-un mediu exclusivist. Profesionalismul lui Florin Bugnar reușeste de fiecare dată să unească într-un singur loc oameni cu afaceri importante, artiști, manageri, avocați, notari sau tineri cu potențial și să lege conexiuni între aceștia.”
Napoca Imobiliare: Strada Teodor Mihali Nr. 31-35, Cluj-Napoca, aproape de FSEGA si Iulius Mall, Telefoane: 0786 111 4440754 693 331 ,Email: office@napocaimobiliare.ro , www.napocaimobiliare.ro
Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea invita­t­il­­­or speciali si a pa­r­tenerilor
Ora 20:00 Party & Net­­­­­working cu muzica live
Conditii de participare:
Taxa Early-Bird ( achitata pana in data de 12 Februarie ) – 100 lei
Taxa Standard ( 13 Februarie – 20 Februarie ) – 130 lei
Taxa Last Minute ( 21 Februarie – 22 Februarie ) – 150 lei
Taxa de participare include: accesul la eveniment, finger-food, sesiunea de  networking, cupoane pentru bautura in valoare de 35 lei.
Locatia: CHARLIE, Piata Muzeului, Cluj-Napoca
Vezi evenimentele anterioare:
Video Celebrate Cluj Party & Networking
Connecting People Party & Networking
Bistrita Business Party & Networking
X Party & Networking FOTO

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IAR Braşov, profit net de 11 milioane lei, la sfârşitul anului 2017

Articolul următor

MAREA UNIRE A VINURILOR în anul Centenarului Marii Uniri, la cea de-a 15-a ediţie a Salonului VINVEST Timişoara 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share