Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Afacerea de familie Agro Radu din Păuleşti, vânzări de circa 6 milioane euro

Compania Agro Radu din Păuleşti, judeţul Satu Mare, a încheiat anul 2017 cu afaceri de 26 mil. lei (5,7 mil. euro) din distribuţia de materii prime agricole, tradingul cu cereale şi prestări servicii agricole, în creştere cu 25% faţă de anul precedent, potrivit repre­zentaţilor companiei.
„Avansul vânzărilor se dato­rează creşterii numărului de cli­enţi. Anul trecut am avut o ofertă: în funcţie de volumul de inputuri achizţionate de la noi, ofeream fermierilor care îşi vindeau recoltele tot prin intermediul nostru un bonus de până la 50 de lei pe tonă. Anul trecut am tranzacţionat în jur de 20.000 de tone de cereale, pe care le-am vândut, prin intermediari, la export în Elveţia, Italia, Austria“, a de­clarat pentru ZF Radu Soldubanu, proprietarul Agro Radu.
În 2005, Radu Soldubanu, absolvent al Institutului Agronomic Timişoara, a înfiinţat „Agro Radu SRL”, cu sediul în comuna Păuleşti, Satu Mare. Astăzi, împreună cu fiii săi, Răzvan, inginer agronom şi Tudor, medic veterinar, administrează peste 800 de hectare, o reţea de silozuri, precum şi o fermă de bovine. Compania s-a dezvoltat în etape, pe baza investiţiilor făcute cu fonduri nerambursabile şi cu credite bancare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Donaţii de 25.000 de euro pentru reabilitarea casei memoriale Iuliu Maniu din Bădăcin

Articolul următor

Cel mai mare complex rezidențial din Timișoara, City of Mara, infuzie de peste 10 mil lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share