Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorii de visuri duc povestea mai departe în întreaga țară

Maurer Imobiliare, cel mai mare dezvoltator imobiliar din centrul României, a reușit să transforme în realitate visul a mii de oameni. Din 2017 a început să implementeze strategia de extindere națională punând pe harta cartierelor rezidențiale încă două orașe importante: Constanța și Tîrgu Mureș. Cu peste 5400 de apartamente vândute până în acest moment în Brașov, Sibiu și Constanța, dezvoltatorul imobiliar propune un concept occidental în marile orașe ale României.
 
Maurer Imobiliare şi-a început activitatea în construcţii imobiliare în anul 2006, iar primul proiect a fost realizat în Cluj, după care a continuat în Brașov, Sibiu, Constanța și Tîrgu Mureș. 98 % din apartamentele dezvoltatorului sunt vândute încă în fază de proiect.
 
Maurer Imobiliare devine brand național
 
,,Decizia de a construi și în marile orașe ale României proiecte rezidențiale face parte din strategia complexă de extindere națională a companiei”, declară reprezentanții Maurer Imobiliare. În momentul de față, sunt în discuție și alte orașe importante din România în planul strategic de extindere națională a brandului. ,,Venim în întâmpinarea nevoilor pieței atât pentru zona de investiții, cât și pentru locuințe care întregesc viziunea brandului”, declară Liviu Andrei, directorul de dezvoltare al companiei.
Calitatea germană care a consacrat toate proiectele Maurer Imobiliare va fi un element definitoriu al proiectelor noi care fac parte din strategia companiei.
 
Două cartiere la Brașov și comunități în creștere
 
În momentul de față, Maurer Imobiliare a construit două cartiere în Brașov care găzduiesc adevărate comunități în continuă creștere. Este vorba despre Avantgarden și Maurer Residence.
Cartierul Avantgarden s-a dezvoltat în trei faze de construcție, reprezentanții companiei anunțând în vara lui 2017 continuarea proiectului Avantgarden3 prin construirea a încă 1.400 de apartamente noi. Este vorba de blocuri cu regim redus de înălțime, de 4 și 6 etaje, cuprinzând de la garsoniere până la apartamente cu patru camere. O propunere nouă a fost apartamentul cu două camere plus birou sau cel de două camere plus dressing. Prețurile în această fază nouă de construcție pornesc de la 35.500 de euro.
Demarat în toamna anului 2015, în Brașov, conceptul Maurer Residence a fost extrem de bine primit în rândul comunității locale. Elementele cheie care au stat la baza extinderii acestui proiect au fost particularitățile designului urban-concept, precum și dinamismul suprafețelor – jonglând cu ușurință între apartamente destinate tinerilor – garsoniere, 2 camere – cu apartamente premium, construite pe două niveluri, sau penthouse-uri. Cartierul Maurer Residence Brașov este poziționat într-o zonă de mare interes a orașului, aproape de centre comerciale, întinzându-se pe 3,6 hectare și însumând 14 imobile și un total de 750 de apartamente.
Totodată, un liant al acestui concept rămâne posibilitatea antreprenorilor de a-și promova și deschide o afacere în spațiile comerciale puse la dispoziție la parterul blocurilor, astfel, Maurer Imobiliare este promotorul dezvoltării și creșterii clienților săi, încurajând investițiile.
 
Maurer Residence Constanța
 

Complexul rezidențial din Constanța va fi construit în zona de nord a orașului, la numai trei minute de Vivo Mall, și va avea aproximativ 3.400 de apartamente cu una, două și trei camere cu regim de înălțime de la patru la douăsprezece etaje. Primele locuințe Maurer Residence Constanța vor fi date în folosință în 2018, iar primele două blocuri vor fi construite în regim de parter + cinci etaje.
Pentru că s-a dorit valorificarea zonei, terasele apartamentelor vor fi generoase, delimitate de ferestre mari. ,,Vom folosi termopane dual color – gri în exterior și albe în interior, tocmai pentru că ne dorim să aducem în prim-plan cât mai mult luminozitatea și specificul litoralului”, declară specialiștii Maurer Imobiliare. Fațadele poartă un colorit aparte, fiind un liant al elementelor terestre cu ambientul exterior. ”Mizăm pe aceleași puncte de succes care au făcut din comunitățile Maurer Imobiliare o emblemă pentru orașele în care am dezvoltat. Le vom oferi oamenilor tot confortul de care au nevoie, atât în interiorul locuințelor lor, cât și în comunitatea din care vor face parte”, declară Petruț Pricop, manager proiect Maurer Residence Constanța. În momentul de față, în primele două blocuri Maurer Residence Constanța au fost vândute în fază de proiect 98 % din apartamente.
Reprezentanții proiectului spun că studiile de piață pe care le-au făcut au scos la iveală un potențial considerabil de investiții în zonă. ,,Am purtat discuții cu investitori și concluzia noastră este că atât zona, cât și caracteristicile complexului Maurer Residence Constanța sunt de mare interes”, a mai completat Petruț Pricop, manager proiect Maurer Residence Constanța. Unicitatea locului permite închirierea locuințelor studenților pe parcursul anului universitar, dar și valorificarea acestora în regim hotelier, în timpul sezonului estival, fapt pentru care investițiile în aceste apartamente sunt profitabile.
 
Maurer Residence Tîrgu Mureș
 
Maurer Imobiliare a anunțat anul acesta că va investi într-un cartier rezidențial în Tîrgu Mureș, în zona fostei Fabrici de Zahăr. Din totalul suprafeței cartierului, 36,5 % va fi reprezentat de spațiu verde. S-a mizat pe un ansamblu aerisit, înconjurat de natură, care respiră și oferă o stare de bine. Zona de agrement va abunda în vegetație, ba chiar vor fi amenajate terenuri de sport care vor fi amplasate lângă bulevardul Libertății. Vorbim despre terenuri de fotbal, baschet, piste de biciclete, sală de sport închisă și piscină pentru înot. Proiectul din Tîrgu Mureș va avea un element nou, și anume un mic lac, tocmai pentru că arhitecții au mizat pe ceea ce terenul conține deja în stadiu natural, a declarat Alfred Back, manager de proiect Maurer Residence Tîrgu Mureș.
Aproximativ 3.500 de apartamente în blocuri de tip P+4 până la P +7, cu parcări subterane vor fi construite începând cu anul 2018 în Tîrgu Mureș. Până în momentul de față, târgumureșenii s-au arătat foarte încântați de proiect, existând o listă de așteptare de clienți până în momentul în care vor fi scoase la vânzare apartamentele, la începutul anului viitor.
Oana Păun, director de vânzări și marketing Maurer Imobiliare a precizat că există discuții și negocieri și în ceea ce privește alte mari orașe din România, menționând faptul că extinderea la nivel național se va face treptat, cu grijă pentru valorile care deja au consacrat brandul Maurer Imobiliare. ,,Dincolo de construcții, de planuri de extindere, suntem conștienți că munca noastră este un exemplu de performanță și grijă față de clienți. Fiecare proiect este tratat cu mare seriozitate și cu atenție orientate către specificul fiecărei zone. Ne dorim să inspirăm optimism și bucuria de a trăi frumos”, a concluzionat Oana Păun.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum a fost la evenimentul fiscal-contabil din Transilvania, Fiscalitate 24.7

Articolul următor

MUREȘ: Green Residence - un proiect rezidențial la cel mai înalt nivel!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share