Mureș Real Estate Slider

Liniște și confort în oraș. AMA Residence Tîrgu Mureș

Cel mai mare complex de case din cartierul Unirii din Tîrgu Mureş a prins contur în acest an, iar prima etapă va fi finalizată în curând.  însumează 40 case pe două nivele, care vor fi predate la cheie. Oferta s-a bucurat de mare succes, așa că un al doilea proiect al dezvoltatorului este așteptat cu nerăbdare.
 

AMA Residence este un complex de case dezvoltat de investitorul târgumureșean Cristian Oprea, în colaborare cu echipa de arhitecţi formată din Eugen Glăja, Cristian Glăja, Sergiu Fărcășan de la SC Domus SRL, companie cu vastă experiență în domeniul proiectării. AMA Residence este amplasat în cartierul Unirii, într-o zonă foarte bună, ferită de aglomerație, dar totuși cu acces facil la drumul principal. Complexul se află la doar câteva sute de metri de podul care leagă cartierul Unirii de strada Călărașilor.
AMA Residence cuprinde 40 de case tip cuplate (alăturate), cu curți și grădini dinstincte. Poziționarea, prețul bun al imobilelor și încrederea în dezvoltator au generat un interes atât de mare încât toate locuințele au fost vândute înainte de începerea lucrărilor. Între timp, investitorul și-a respectat promisiunile, astfel încât lucrările sunt aproape de finalizare.
Detalii despre proiect ne-a oferit arh. Cristian Glăja, reprezentantul firmei de proiectare, SC Domus SRL: ”Imobilele, construite pe două niveluri, sunt alcătuite din living, bucătărie, loc de servit masa, trei dormitoare, două băi și un spațiu de depozitare. Casa, curtea și o mică grădină în spatele locuinței însumează 250 mp. În fața caselor sunt prevăzute parcări individuale gen carport. Referitor la imobile, aș mai spune că investitorul a reușit să ofere într-un cost foarte bun un alt gen de case decât cele cunoscute, construite din materiale de calitate, fără nicio abatere sau concesie în ceea ce privește proiectarea și execuția. Ne-am străduit să ducem la nivelul maxim posibil confortul locatarilor.”
Numărul mare de locuințe nu va genera aglomerație în AMA Residence, deoarece complexul a fost proiectat cu locuri de joacă, ferite de partea carosabilă, suficiente spații de parcare și depozit pentru cărucioare, pentru un grad ridicat de confort.
Conform informațiilor primite de la investitor, Complexul AMA Residence va fi extins în 2018 cu 9 blocuri P+2+M a câte 14 apartamente cu 2 camere fiecare cât și case noi.
Informaţii suplimentare: www.amaresidence.ro
Florin Marcel SANDOR
 

Related posts

MIPIM 2016 Award winners

SS 2019, colecţie de primăvară-vară lansată de Târnava Sighişoara

Ligia Voro

A 22 year journey from energy and telecom infrastructure to general contracting & making cities smart

Ionut Oprea

Leave a Comment