Mureș Real Estate Slider

Liniște și confort în oraș. AMA Residence Tîrgu Mureș

Cel mai mare complex de case din cartierul Unirii din Tîrgu Mureş a prins contur în acest an, iar prima etapă va fi finalizată în curând.  însumează 40 case pe două nivele, care vor fi predate la cheie. Oferta s-a bucurat de mare succes, așa că un al doilea proiect al dezvoltatorului este așteptat cu nerăbdare.
 

AMA Residence este un complex de case dezvoltat de investitorul târgumureșean Cristian Oprea, în colaborare cu echipa de arhitecţi formată din Eugen Glăja, Cristian Glăja, Sergiu Fărcășan de la SC Domus SRL, companie cu vastă experiență în domeniul proiectării. AMA Residence este amplasat în cartierul Unirii, într-o zonă foarte bună, ferită de aglomerație, dar totuși cu acces facil la drumul principal. Complexul se află la doar câteva sute de metri de podul care leagă cartierul Unirii de strada Călărașilor.
AMA Residence cuprinde 40 de case tip cuplate (alăturate), cu curți și grădini dinstincte. Poziționarea, prețul bun al imobilelor și încrederea în dezvoltator au generat un interes atât de mare încât toate locuințele au fost vândute înainte de începerea lucrărilor. Între timp, investitorul și-a respectat promisiunile, astfel încât lucrările sunt aproape de finalizare.
Detalii despre proiect ne-a oferit arh. Cristian Glăja, reprezentantul firmei de proiectare, SC Domus SRL: ”Imobilele, construite pe două niveluri, sunt alcătuite din living, bucătărie, loc de servit masa, trei dormitoare, două băi și un spațiu de depozitare. Casa, curtea și o mică grădină în spatele locuinței însumează 250 mp. În fața caselor sunt prevăzute parcări individuale gen carport. Referitor la imobile, aș mai spune că investitorul a reușit să ofere într-un cost foarte bun un alt gen de case decât cele cunoscute, construite din materiale de calitate, fără nicio abatere sau concesie în ceea ce privește proiectarea și execuția. Ne-am străduit să ducem la nivelul maxim posibil confortul locatarilor.”
Numărul mare de locuințe nu va genera aglomerație în AMA Residence, deoarece complexul a fost proiectat cu locuri de joacă, ferite de partea carosabilă, suficiente spații de parcare și depozit pentru cărucioare, pentru un grad ridicat de confort.
Conform informațiilor primite de la investitor, Complexul AMA Residence va fi extins în 2018 cu 9 blocuri P+2+M a câte 14 apartamente cu 2 camere fiecare cât și case noi.
Informaţii suplimentare: www.amaresidence.ro
Florin Marcel SANDOR
 

Related posts

Grupul Elvetian Ameropa AG, alianta strategica cu Promat Comimpex si Agroind Cauaceu pentru a sustine dezvoltarea fermierilor

redactia

Proiect european pentru orientarea tinerilor bihoreni în carieră

Traian Dan

New lease agreement signed for SPDI

Ionut Oprea

Optim PM – doua premii in cadrul celor mai prestigioase gale din industria imobiliara

Ionut Oprea

Working from home rankings before Covid. Now what?

Ionut Oprea

CNIPMMR a lansat programul de guvernare al mediului de afaceri

Traian Dan

“Mega-proiect” de 42 mil. euro, fonduri europene, în bazinul hidrografic Mureş

Stefana Muresan

XPN Live: Antreprenoriatul și soluțiile IT în era post COVID-19

A. I.

Centru multifuncțional recreativ în valoare de 4,7 milioane de euro la Marghita

Traian Dan

CSi aduce în România soluții pentru proiectare în construcții

A. I.

Another record year for P3 paves way for major growth in 2017

Ionut Oprea

ABSL Cluj Business Mixer in cadrul TechFest

Ionut Oprea

Acasă la Laurențiu Baciu, cel care fixează ceasul în agricultura românească

Stefana Muresan

SPV se digitalizează prin două proiecte de 9 milioane de euro cu finanțare UE

Traian Dan

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 83: Bartha Carol, directorul general Lecoimpex: “Dacă cineva vrea stabilitate, parteneri de încredere, să ne caute pe noi”  

Ligia Voro

Groupe Renault anunță un proiect de dezvoltare a organizației în jurul mărcilor sale

Nicolae Pop

La Timişoara a fost finalizat un nou complex imobiliar, în valoare de 10 milioane de euro, realizat de un grup de investiţii din Cluj

Robert Bloancă

 Ciocârlia, de ce NU trebuie vânată. Punctul de vedere al Grupului Milvus

Ligia Voro

Zilele Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș

redactia

WELLBEING at WORK: o prioritate pentru companiile secolului XXI

A. I.

Promovare în cadrul CBRE România: Andrei Jerca preia funcția de Head of Industrial Services

Ligia Voro

C&W Echinox: Tranzacțiile cu terenuri în București ating un nou record. Dezvoltatorii ridică miza pe proiecte cu destinație mixt

redactia

În cadrul Vox Technology Park din Timişoara a fost deschis clubul de fitness Nextfit, după o investiţie de 1,1 milioane de euro

Robert Bloancă

Cei mai doriți angajatori din România

Stefana Muresan

Leave a Comment