Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dafora estimează un profit de 251 milioane lei pentru 2017

Dafora estimează un profit de 251 milioane lei pentru 2017, iar în acest an îşi propune depăşirea indicatorilor financiari înregistraţi anul trecut, prin contractarea de lucrări noi pe plan intern şi internaţional, arată un raport al companiei.
„Conform rezultatelor financiare preliminare publicate, Dafora SA estimează înregistrarea în anul 2017 a unui profit în sumă de 250.908.565 lei. Rezultatul se datorează atât operării în evidenţele contabile a Planului de reorganizare, cât şi efortului conjugat depus în vederea eficientizării activităţii”, arată un raport al companiei.
Dafora SA a demarat implementarea Planului de Reorganizare începând cu luna aprilie 2017, iar până în prezent, Adunarea Creditorilor a aprobat fără obiecţiuni rapoartele financiare aferente trimestrelor I şi II de reorganizare.
„Dafora SA şi-a îndeplinit obligaţiile stabilite în Programul de plăţi, acestea fiind efectuate atât din activitatea operaţională, cât şi din valorificarea activelor. Totodată, au fost efectuate plăţi anticipate către creditori din valorificarea activelor excedentare”, informează raportul.
Obiectivul companiei pentru anul 2018 îl reprezintă maximizarea profiturilor şi depăşirea indicatorilor financiari înregistraţi în anul precedent, prin contractarea de lucrări noi pe plan intern şi internaţional, identificarea de noi pieţe de desfacere a serviciilor, dar şi prin menţinerea relaţiei cu clienţii tradiţionali, spun oficialii companiei.
„În anul 2017 au fost săpate trei sonde cu adâncimi de peste 3.000 m, 4 sonde de peste 4000 de metri si o sondă în curs de execuţie, care în prezent a depăşit adâncimea de 5.000 m. Dafora SA va continua implementarea Planului de Reorganizare şi îmbunătăţirea activităţii sub toate aspectele prin aplicarea de strategii coerente şi eficiente care reflectă creşterea sustenabilă a companiei”, se menţionează în raport.
Sursa foto: dafora.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Internaţional din Timişoara, plan de investiţii de peste 76 milioane de lei

Articolul următor

Mobilitatea viitorului – o abordare integrată cu soluţii durabile la Timişoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share