Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electroglobal Cluj mizează pe afaceri de peste 22 mil. euro

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba (foto) în asociere cu Maksay Csaba, estimează pentru acest an o creştere cu 8% a afacerilor faţă de 2017, la peste 105 mil. lei (22,4 mil. euro), potrivit cal­culelor ZF făcute pe baza datelor trans­mi­se de companie şi a celor de la Mi­nis­terul Finanţelor.
Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 97,5 mil. lei (21 mil. euro), mai mult cu 14% faţă de anul anterior.
De precizat că, Electroglobal a câștigat proiectul pentru realizarea instalațiilor electrice de la noul spital Regina Maria din Cluj-Napoca. Reţeaua de sănătate Regina Maria va deschide în trimestru I din 2018 primul spital generalist, integrat, construit de la zero din Cluj-Napoca, în urma unei investiţii de 15 mil. euro. Unitatea reprezintă cea mai mare investiţie a reţelei de sănătate Regina Maria din afara Bucureştiului. Spitalul se va întinde pe 4 etaje şi va avea o suprafaţă de 7.000 mp.
Electroglobal furnizează aparataj electric de joasă tensiune, motoare electrice, convertizoare de frecvenţă, automate programabile, senzori, corpuri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii, colaborând cu clienţi din sectorul materialelor de construcţii, energie, industrie, dar şi cu beneficiarii direcţi, precum integratorii de sistem şi instalatori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Grupul belgian Interparking a cumpărat o parcare de 4 mil. euro în Timişoara

Articolul următor

CJ Arad, asociere cu instituţii din subordine pentru a cumpăra curent mai ieftin

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share