Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Afacerea unei clujence, apreciată de Prințul de Wales

Fundația Prințul de Wales (FPW) derulează un sondaj prin care să identifice produse naturale de calitate și în armonie cu natura, făcute de producători și fermieri români, care pot susține dezvoltarea locală. Parteneri sunt organizațiile Slow Food și Platforma România 100.
“În plină criză financiară, Felicia a renunțat la o slujba sigură și bine plătită din lumea corporatistă să se întoarcă acasă, la Luncani, un sat din județul Cluj, ca să-și împlinească un vis. Acela de a crea un brand din munca părinților ei, care produceau deja ulei de floarea soarelui pentru agricultori din zonă.
Așa s-a născut Luna Solai, o firmă independentă ce oferă uleiuri de calitate superioară, presate la rece. Uleiuri din semințe de floarea soarelui, dovleac, rapiță, in și nucă. Totul este românesc, inclusiv soiurile semințelor. Produsele Luna Solai au fost evaluate de Institutul de Calitate și Gust de la Bruxelles și decorate cu o stea de aur, echivalentul stelelor Michelin din gastronomie”, a menționat Aura Woodward, director executiv al FPW, potrivit ziuadecj.ro.
Centrul Raţiu pentru Democraţie i-a propus Prinţului de Wales, în cadrul vizitei sale private la Cluj, implicarea în proiectul de 3 milioane de euro de reabilitare a fostei fabrici de bere din Turda. Acesta a devenit şi un promotor al micilor producătorii clujeni.
„Am fost foarte emoţionată când l-am văzut pe Prinţul Charles, i-am povestit despre cum a început tatăl meu această afacere şi despre faptul că este de fapt un produs de valoare pe care merită să îl facem cunoscut şi în alte părţi. Știa foarte multe despre ceea ce facem noi aici. M-a întrebat dacă reuşim să ne vindem produsele la o valoare corectă în România”, a menționat Felicia Tulai, potrivit sursei citate.
Sursa foto: lunasolai.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lansare de carte: „Doar din pământul patriei”, de Horia Bădescu

Articolul următor

Proiect: Terenurile aflate pe traseul BRUA, scoase din circuitul agricol fără acordul proprietarilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share