Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maravela|Asociații a reprezentat Interparking în achiziția parcării P700 din Timișoara

 
 Maravela|Asociații a asistat compania belgiană Interparking în achiziția de aproximativ 4 milioane de Euro a unei parcări din Timișoara, în contextul creșterii afacerii operatorului în România.
Grupul Interparking este prezent în 9 țări și peste 360 de orașe, deținând în prezent 782 de unități ce totalizează 355.839 de locuri de parcare, la nivel european. În anul 2016, cifra de afaceri a grupului a depășit 410 milioane de Euro.
În România Interparking deține în prezent 4 parcări, dintre care 2 se află în București, în zona Piața Universității și o a 3-a a fost recent deschisă în Pipera. Parcarea P700 din Timișoara are o capacitate de 520 de locuri de parcare iar parcările aflate în București totalizează puțin sub 1.400 de locuri de parcare.
Echipa Maravela|Asociații coordonată de Dana Rădulescu, a acordat asistență cu privire la due diligence, negocierea și redactarea documentelor tranzacției.
„Ne bucurăm să facem parte din tranzacții care au la bază interesul crescut al unor investitori străini, tradus în modernizarea infrastructurii și oferirea, în cazul de față, a unor soluții practice pentru probleme cotidiene. Interparking dorește în continuare extinderea afacerii în România, așadar bănuim că noi proiecte vor fi anunțate în viitorul apropiat.” Dana Rădulescu, Partener al Maravela|Asociații
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Biserica în care a fost botezat Vasile Lucaciu, reconstruită în județul Satu Mare

Articolul următor

Bugetul alocat pentru plăţile compensatorii de dezvoltare rurală depăşeşte 2,6 miliarde euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share