Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Public Speaking”, Program Transformational oferit de Noblesse Academy

Noblesse Academy lanseaza, in aceasta primavara, Programul Transformational de Public Speaking “Create your signature talk”. Primul modul va fi organizat in perioada 15-16-17 martie, la Bucuresti si este gazduit de Palatul Noblesse.
Programul este sustinut de Laura Dragomir – Consultant in comunicare & Speaker transformational si are ca principal scop constientizarea importantei comunicarii in public, pentru ca audienta ii va tine minte doar pe cei cu idei solide, exprimate clar.
Este un Program transformational pentru ca are o STRUCTURA care ii ajuta pe participanti:
• sa urmeze o secventa logica de pasi
• fiecare pas are un set de instrumente concrete
• fiecare abilitate sau tehnica are elemente care o fac explicita functional
Programul este este conceput pentru antreprenori, manageri, specialisti in marketing si in vanzari si le dezvolta ablitatatea de a comunica eficient, atat in context de business, cat si in viata de zi, pentru a putea transmite incredere.
Beneficiile Programului sunt: pregatirea fizica si mentala, stabilirea obiectivelor personale în structurarea mesajului cheie, controlul emotiilor, identificarea stilului propriu de comunicare verbal si nonverbal, dobandirea unor tehnici de relationare cu publicul. In plus, participantii vor deprinde cum sa-si construiasca Brandul Personal in Public Speaking si vor primi tipsuri practice.
La final, fiecare participant va sustine un proiect (discurs, prezentare) pe care il va pregati pe durata desfasurarii programului. Speech-ul va fi filmat si va avea loc pe o scena, la microfon, in fata audientei!
Inscrierile se fac la adresa event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefon 0749.232.311 pana la data: 5 martie 2018. Pentru mai multe informatii, se poate vizita pagina: https://www.noblesseacademy.ro/course/public-speaking/
Programul Transformational: Public Speaking – “Create your signature talk”, este un promotor al seriei de cursuri de dezvoltare profesionala initiata de Noblesse Academy. Cursurile vor fi sustinute de traineri de top, specialisti in domeniile in care activeaza si vor avea loc la Palatul Noblesse, sala Biblioteka.
Pe langa cursurile de dezvoltare profesionala, Noblesse Academy isi completeaza oferta cu un calendar de cursuri si workshop-uri de dezvoltare personala pentru un lifestyle valoros, cu specialisti de top din diferite domenii: design interior, teatru, muzica, dans, nutritive, frumusete, psihologie si spiritualitate.
Noblesse Academy este un proiect al Noblesse Group, si are drept motto “Via Valores”- calea catre valori.
Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- platforma de cursuri, ateliere si workshop-uri, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Lifestyle Palace -Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup de firme este in Palatul Noblesse, o cladire monument istoric construita in 1881 de catre arhitectul Alexandru Savulescu in stil eclectic, situata pe strada Sfintilor, nr 7.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fraţii Buzoianu, bloc cu 8 etaje pe platforma industrială a fostei fabrici Feleacul din Cluj-Napoca

Articolul următor

Bosch înființează divizia pentru servicii de mobilitate conectată

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share