Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Evenimente dedicate femeilor, în Mureș și Cluj!

Castelul Haller din localitatea mureşeană Ogra şi Grand Hotel Italia din Cluj Napoca vor găzdui în data de 6 martie, de la ora 15.30, respectiv în data de 8 martie, de la ora 15.00, două evenimente create special pentru a sărbători femeile din comunitățile locale, sub numele ”Împreună de ziua femeii”.
Seară memorabilă cu “eroinele de zi cu zi”
Evenimentul este dedicat tuturor femeilor, indiferent de statut, care vor avea posibilitatea să împărtăşească participantelor întâmplări şi experienţe de viaţă.
“Multe din evenimentele zilelor noastre aduc în prim plan persoane celebre care împărtășesc publicului detalii despre drumul pe care l-au parcurs până la succes. În acest fel se creează un fel de cult al personalităților celebre, în timp ce adevăratele eroine, acelea care prin ceea ce fac zi de zi aduc un plus comunităților în care trăiesc, rămân condamnate în întunericul anonimatului”, a declarat Loredana Egri, una din iniţiatoarele evenimentelor. Datorită acestui fapt s-a dezvoltat această serie de evenimente, având ca principal scop de a le scoate în față cu ocazia Zilei Femeii pe eroinele de zi cu zi ale comunității și de a auzi poveștile valoroase pe care acestea le au de împărtășit, de a sărbători Ziua Femeii în locații alese special, de a lua cina împreună și de a povesti liber, toate acestea pentru o seară memorabilă”, a precizat Loredana Egri.
Tombolă cu premii
De asemenea, în cadrul evenimentelor va exista și o tombolă cu premii puse la dispoziție de companiile care au acceptat invitația de a intra în campania „Susțin femeia”, prin care acestea au fost invitate să îți arate aprecierea față de femei, față de contribuția acestora în societatea noastră.
Doritoarele care vor să afle detalii sau să se înscrie la evenimentul din judeţul Mureş au la dispoziţie linkul https://events.lee-romania.com/registration-mures , în timp ce linkul destinat evenimentuluid e la Cluj Napoca poate fi accesat la adresa: https://events.lee-romania.com/registration-cluj
Alte informaţii pot fi obţinute la adresa de e-mail office@lee-romania.com sau la numărul de telefon 0735-777.740.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CEE M&A Awards, Warsaw, March 22nd

Articolul următor

Italienii de la Tirrena Scavi au câștigat Centura de Sud a Timișoarei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Air Oradea caută partener privat

Compania Air Oradea, înființată de municipalitate în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, caută un partener privat care să…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share