Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Startup Europe Week Brasov 2018

Startup Europe Week [#SEW18] este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor aflate la început prin organizarea simultană a unor evenimente dedicate lor în peste 300 orașe din peste 40 de țări. Evenimentul aduce la aceeași masă antreprenori, comunitatea, administrația, mass-media pentru a găsi împreună soluții de dezvoltare regională și de a discuta o viziune comună în direcția dezvoltării antreprenoriatului – motorul în orice economie. Detalii aici: http://startupeuropeweek.eu/
Tradiția continuă și anul acesta, iar compania brașoveană Alchemy Consulting & Training organizează și susține cea de-a treia ediție SEW din Brașov, iar în acest an scopul principal este să aducă unicitate și un plus considerabil de valoare mediului de afaceri printr-o ediție complexă. Alchemy Hub deschide poarta unui univers complet și complex de servicii în care tineri curajoşi şi pasionaţi de antrepronoriat pot da viaţă ideilor lor creatoare! Alchemy Hub îi îndrumă și încurajează pe cei interesați să îşi contruiască pas cu pas o carieră în businessul mult visat! Alchemy Hub a fost înființat acum doi ani și gazduiește cursuri și evenimente din domeniul de business și cel al dezvoltării personale.
Alchemy Hub este parte a Creative Hubs Network sub egida British Council, fiind printre primele din România. A participat la două schimburi de experiență cu hub-uri din Barcelona și la conferința europeană a conducătorilor de hub-uri și incubatoare de afaceri din Europa la Atena.
Organizatorii vor conecta antreprenorii într-un proiect de inovaţie şi educaţie antreprenorială “Incubarea afacerilor și finanțarea lor”.
Evenimentul se va desfășura pe durata a 4 zile în perioada 5-9 martie la ora 17:00 și va avea deschiderea oficială la Camera de Comert și Industrie Brasov, partener tradițional, implicat în mediul de afaceri brașovean. În cadrul evenimentului, vor avea loc workshopuri pe teme de interes pentru brașoveni, evenimente de bussines, networking și educație antreprenorială la sediul spațiilor de coworking Alchemy Hub.
Lansare mondială la Brașov!
Alchemy Hub fondat de Sorin Peligrad a reușit să pună România pe harta start-up-urilor în bussines la nivel mondial. Împreună cu coordonatorii Startup Europe Week au decis ca evenimentul să ia startul în două orașe ale lumii – Vitoria – Spania și Brașov – Româmia! La eveniment va avea loc un duplex cu Vitoria, conceptul acestui duplex este VitoriaSov, prilej cu care il vom avea invitat online pe CEO al SEW Igor Tasic
Eveniment organizat de Alchemy Hub în parteneriat cu Comisia Europeană.
Intrarea liberă!
Agenda celor 4 zile arată astfel:
Ziua 1 (5 martie) – CCI Brasov (str M Kogalniceanu 18-20) 17:00 – 20:00
– introducere
– prezentare SEW
– prezentare soluții de internaționalizare afaceri – Enterprise Europe Network EEN: Sorina Blejan reprezentant CCI Brașov
– business networking
– prezentare Vocational Education and Training – VET, speaker Sebastian Dan-Ambasadorul României la VET
Ziua 2 (6 martie) –Incubator de afaceri Universitatea Transilvania
-18-18.30 primirea participantiiilor
-18.30-19.15 prezentări
-cuvânt de deschidere Sorin Peligrad-Founder Alchemy Hub
-student antreprenor la început de drum – Cosmin si Paul (UpGrounds)
-AISEC și oportunitățile pentru tineri
-antreprenoriat în social media – Eugen Ștefan Tarnovan (Iubim Brașovul)
-mediul antreprenorial, perspectiva internațională – Jan Fivez (BRCC)
-19.15-20.00 mini workshop on BMC
-20-20.30 networking
Locație: Institute RDI High Tech Products for Sustainable Development, Strada Institutului 10, Brașov 500484
.
Ziua 3 (7 martie) – Alchemy Hub N.D. Cocea nr 12) 17:00 – 19:00
– introducere
– prezentare SEW
– “Incubarea afacerilor și finanțarea lor”: Founder Alchemy Hub – Peligrad Sorin + un consultant fonduri europene
– business networking
Ziua 4 (9martie) – ASIMCOV Sfântul Gheorghe
-‘’Incubatoare de afaceri, clusterele și spații de coworking – mediu antreprenorial propice pentru afaceri de succesinstrumente pentru dezvoltarea start-up-urilor în parteneriat cu ASIMCOV -incubator de afaceri”.
Pentru sesiunile de business networking vă sugeram să aveți cărți de vizită pregătite pentru a găsi rapid contacte pentru afacerea dvs.
Parteneri: Camera de Comert si Industrie Brasov, Proteus Diona, AIDA, Asociatia ProAfaceri, SFMT/Abeona, Exino
Înscrieri la acest formular: http://tinyurl.com/hguwxh5
Detalii: office@alchemy-hub.ro, 0730830760 – Alchemy Hub Team

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alba Iulia, singurul oraș din România, aflat pe lista celor 100 de orașe verzi ale lumii: Energia regenerabilă, folosită în proporție de 99%

Articolul următor

CJ Sibiu, demersuri pentru noul spital judetean

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share