Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aviz favorabil pentru un proiect imobiliar situat în actuala parcare a Cluj Business Center

Consiliul Local Cluj a aprobat, in ultima sedinta, planul urbanistic zonal de restructurare pentru un nou proiect imobiliar. Acesta va fi construit pe strada Henri Barbusse 44-46, în actuala parcare a Cluj Business Center, adică pe vechea platformă industrială Feleacul. Suprafața studiată prin PUZ este de 20.538 de metri. Potrivit ziuadecj.ro, societatea care a depus documentația este Felinvest SA, controlată de omul de afaceri Octavian Buzoianu, fost director general Ursus.
Noul ansamblu va avea două niveluri de subsol, parter, cinci etaje, etaj retras și etaj tehnic. Înălțimea maximă permisă este de 28 de metri. Vor fi și apartamente, și birouri, și spații comercoiale. Scopul este să găzduiască “activități de administrare a afacerilor, financiar-bancare, comerciale, de învățământ, de sănătate cu caracter ambulatoriu, de turism etc. Locuirea va ocupa între 30 și 70% din suprafața construită desfășurată totală. Parterele spre stradă vor avea funcțiuni de interes spre public”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Shortlist announced for the CEE M&A Awards

Articolul următor

Noutățile Allview la MWC Barcelona 2018: shopping, entertainment și smart home, controlate prin intermediul asistentului vocal AVI, în care pot fi integrate până la 100 de limbi

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share