Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noutățile Allview la MWC Barcelona 2018: shopping, entertainment și smart home, controlate prin intermediul asistentului vocal AVI, în care pot fi integrate până la 100 de limbi

Allview brandul numarul unu de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania a participat si anul acesta la MWC Barcelona 2018, unul dintre cele mai importante congrese dedicate industriei IT&C.
Cu aceasta ocazie Allview a prezentat noul concept smart dezvoltat in jurul asistentului vocal numit AVI. Asistentul vocal face primii pasii in directia Smart Home, astfel incat noua versiune AVI este capabila sa controleze diferite aparate electronice din casa, comanda este transmisa cu ajutorul unui smart controller dezvoltat de echipa de cercetare Allview.
In cadrul MWC 2018 compania Allview a mai prezentat si un prototip pentru un concept nou dezvoltat de echipa Allview, o boxa inteligenta numita View Bass. Aceasta boxa inteligenta cu display integrat, este interconectata cu asistentul vocal AVI. Utilizatorii vor putea solicita asistentului vocal sa indeplineasca o multime de functii practice precum sa sune sau sa trimita mesaje, sa redea clipuri video de pe YouTube, sa afle prognoza meteo sau sa faca liste de cumparaturi. In plus pentru noul concept smart creat pot fi integrate pana la 100 de limbi.
Cei prezenti la standul Allview in cadrul MWC 2018, au avut ocazia de a simula comenzi specifice unei case inteligente si anume: aprinderea luminilor sau diferitelor aparate electrocasnice.
“Noul concept dezvoltat de catre companie si lansarea boxei inteligente, View Bass, vor marca o noua etapa in dezvoltarea AVI. Ne apropiem cu pasi repezi de viziunea noastra din momentul formarii companiei, aceea de a oferi consumatorilor posibilitatea de a-si controla stilul de viata intr-un mod cat mai simplu posibil prin intermediul tehnologiei”, a declarat Lucian Peticila, fondatorul si directorul general Allview.
Smart Controller-ul AVI urmeaza sa fie introdus in curand in gama de produse Allview.
Sursa foto: allview.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aviz favorabil pentru un proiect imobiliar situat în actuala parcare a Cluj Business Center

Articolul următor

Front de lucru pentru constructori! Noi exproprieri pentru traseul Secțiunii 2A Ogra – Câmpia Turzii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share