Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Florin Talpeş (CEO Bitdefender), campion naţional la dans sportiv! „La vârsta asta nu contează palmaresul, ci plăcerea de a dansa…”

Florin Talpeş, fondatorul Bitdefender, companie românească producătoare de soluţii de securitate cibernetică, a câştigat duminică, 4 martie, la Târgu-Mureş, un nou titlu de campion naţional la dans sportiv.
CEO-ul companiei Bitdefender a luat startul la Campionatul Naţional de Dans Sportiv la categoria Seniori II, alături de soţia sa, Roxana Măriuca Talpeş, ambii fiind legitimaţi la clubul Mihai Petre din Bucureşti.
„E foarte bine că la categoria Seniori 3 reuşim să avem campionate şi concursuri de dans. România e puţin în urmă faţă de alte ţări, şi e minunat că există şi alte perechi care sunt peste 45, chiar 55 de ani, care fac dans sportiv”, a declarat, după festivitatea de premiere, pentru cotidianul Zi de Zi, Florin Talpeş.
Fondatorul Bitdefender a mărturisit că deşi a câştigat laurii de campion naţional nu îl interesează palmaresul, ci plăcerea de a fi în ringul de dans alături de soţia sa.

„La vârsta asta nu contează palmaresul, ci plăcerea de a dansa. La vârsta asta nu ar trebui să fie stresul concursului, stresul de a câştiga sau de a pierde, ci pur şi simplu plăcerea de a dansa şi de a da un exemplu celor mai tineri, pentru viitor”, a afirmat Florin Talpeş.
Alex TOTH

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bugetul comunei Baciu din Cluj, orientat spre investiții

Articolul următor

Werner-Wilhelm Wolff, timișoreanul care conduce Tarom, primii pași pentru a aduce compania pe profit

Citește și:
Citeste mai mult

Cele 10 șantiere ale Bihorului în 2022

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor a trecut în revistă cele…
Citeste mai mult

Investițiile Oradiei în sănătate în 2022

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Direcției de Management Proiecte cu Finanțare Internațională (DMPFI) Oradea, în domeniul sanitar, anul…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share