IT&C Mureș Ultimele stiri

Florin Talpeş (CEO Bitdefender), campion naţional la dans sportiv! „La vârsta asta nu contează palmaresul, ci plăcerea de a dansa…”

Florin Talpeş, fondatorul Bitdefender, companie românească producătoare de soluţii de securitate cibernetică, a câştigat duminică, 4 martie, la Târgu-Mureş, un nou titlu de campion naţional la dans sportiv.
CEO-ul companiei Bitdefender a luat startul la Campionatul Naţional de Dans Sportiv la categoria Seniori II, alături de soţia sa, Roxana Măriuca Talpeş, ambii fiind legitimaţi la clubul Mihai Petre din Bucureşti.
„E foarte bine că la categoria Seniori 3 reuşim să avem campionate şi concursuri de dans. România e puţin în urmă faţă de alte ţări, şi e minunat că există şi alte perechi care sunt peste 45, chiar 55 de ani, care fac dans sportiv”, a declarat, după festivitatea de premiere, pentru cotidianul Zi de Zi, Florin Talpeş.
Fondatorul Bitdefender a mărturisit că deşi a câştigat laurii de campion naţional nu îl interesează palmaresul, ci plăcerea de a fi în ringul de dans alături de soţia sa.

„La vârsta asta nu contează palmaresul, ci plăcerea de a dansa. La vârsta asta nu ar trebui să fie stresul concursului, stresul de a câştiga sau de a pierde, ci pur şi simplu plăcerea de a dansa şi de a da un exemplu celor mai tineri, pentru viitor”, a afirmat Florin Talpeş.
Alex TOTH

Related posts

Aproximativ 300 de specialisti, la Congresul european de patologie veterinară organizat de USAMV Cluj

redactia

Companiile din Ardeal, cel mai bine cotate din România pe piața bursieră globală

Nora Dumitrescu

Coaliția pentru Dezvoltarea României: ”Stop OuG! – mediul privat nu poate fi ignorat”

redactia

Leave a Comment