Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Werner-Wilhelm Wolff, timișoreanul care conduce Tarom, primii pași pentru a aduce compania pe profit

Compania Tarom are un nou director interimar, de la sfârșitul anului trecut. Este vorba de timișoreanul Werner-Wilhelm Wolff, care a reușit să reducă în mod considerabil pierderile companiei, într-un timp scurt.
Potrivit știripesurse.ro, datorită lui Werner-Wilhelm Wolff și echipei sale, Tarom a terminat anul 2017 cu pierderi mai mici de 140 de milioane de lei, deși erau prevăzute pierderi de 206 milioane de lei. Surse din cadrul Ministerului Transporturilor au declarat pentru știripesurse.ro că recent a avut loc ședința Consiliului de Administrație, care a aprobat bugetul companiei, precum și planul de management al conducerii. În acest sens, vor fi achiziționate primele aeronave noi, va fi creat un sistem de relaționare cu pasagerii companiei, împreună cu un sistem performant de Contact Center externalizat care va îmbunătăți relația pasageri-companie. Acest sistem este cerut și de către corpul de control al premierului, în vederea reducerii costurilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Florin Talpeş (CEO Bitdefender), campion naţional la dans sportiv! „La vârsta asta nu contează palmaresul, ci plăcerea de a dansa…”

Articolul următor

Balul Operei 2018: spectacol artistic unic, dedicat Centenarului Marii Uniri și susținerii tinerilor artiști

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share