București Real Estate Ultimele stiri

Red Bull Romania isi stabileste biroul in Unirii View

• Red Bull Romania, bine-cunoscuta marca de bauturi energizante, isi va stabili biroul in Unirii View, dupa inchirierea a 600 de metri patrati de spatii de birouri
• Unirii View este proiectul de birouri cu cel mai central amplasament din Bucuresti, la o distanta de doar cinci minute de Piata Unirii. Proiectul, care va fi finalizat in vara lui 2018, va fi cea mai inalta cladire din centrul Capitalei, cu 19 etaje si o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.500 de metri patrati
Red Bull Romania a inchiriat 600 de metri patrati de birouri in Unirii View si isi va stabili astfel biroul local in cea mai inalta cladire moderna de birouri din centrul Bucurestiului.
Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piata Unirii, si va avea 19 etaje, incluzand parterul, 17 etaje destinate spatiilor de birouri si un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adauga o parcare subterana generoasa impartita pe trei niveluri.
Procesul de construire al proiectului, programat spre finalizare in vara lui 2018, avanseaza rapid, in acest moment realizandu-se lucrari la etajul 14. Proiectul va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.500 de metri patrati si va fi cea mai vizibila cladire din centrul Bucurestiului, cu o inaltime care va atinge 73 de metri.
”Unirii View si zona centrala din Bucuresti continua sa atraga sedii centrale de companii, un fapt normal daca luam in considerare nevoile companiilor care doresc o vizibilitate excelenta si conexiuni excelente pentru angajatii lor si vom vedea in viitorul apropiat ca tot mai multe companii vor lua aceeasi decizie”, afirma Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanta imobiliara Griffes, responsabila de strategia de inchiriere si managementul comercial al proiectului.
Red Bull a fost asistata in tranzactie de catre compania de consultanta imobiliara Avision Young. ”Suntem fericiti ca ne mutam intr-o ‚casa noua’, moderna si in apropierea tuturor facilitati de care au nevoie angajatii nostri”, afirma Marius Grigore, general manager Red Bull Romania.
Aproximativ 25% din suprafata cladirii (4.000 de metri patrati) a fost inchiriata deja de catre furnizorul de solutii si servicii software NTT Data Romania, care isi va muta din 2018 sediul central din Bucuresti in zona Unirii, aceasta fiind prima companie de mari dimensiuni din domeniul IT&C care alege sa inchirieze birouri intr-o zona centrala din Bucuresti.
Proiectul este una dintre cladirile din Bucuresti cu cel mai eficient etaj, avand o latime de 12 metri intre fatada si nucleul cladirii, fara stalpi sau alte elemente de structura.
Unirii View este de asemenea primul proiect imobiliar din Romania care a aplicat si obtinut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, dupa standardele cele mai recente, emise in 2016.
Unirii View este dezvoltat de catre investitorul de origine belgiana Yves Weerts, in urma unei investitii de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investitii pe piata imobiliara din Romania precum dezvoltarea si vanzarea Deva Logistics Park catre fondul de investitii CTP.
Echipa din spatele Unirii View este completata de Westfourth Architecture, care in cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturala si gestioneaza partea de design, si Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordoneaza intregul proces de dezvoltare, precum si project managementul cladirii.

Related posts

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Corteva Agriscience promite tehnologie

Ligia Voro

Preşedintele Asociaţiei Aeroporturilor din România, David Ciceo: Aeroporturile trebuie conectate cu rețeaua feroviară

Stefana Muresan

Cum va arăta noul stadion Ghencea, investiție de 65 mil. euro. Ar putea fi finalizat în acest an

redactia

Aplicația pentru înscrierea în Start-Up Nation 2018 se poate testa de vineri până duminică

redactia

Cât au cheltuit românii cu Revolut în 2019

Papuc Irina

Consiliul Județean Sibiu cofinanțează soluțiile pentru fluidizarea traficului către Cartierul Arhitecților

redactia

2.000 de viziere au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu

Ion Surdu

Cel mai mare producător de trenuri din lume, parteneriat cu Astra Vagoane Călători

Stefana Muresan

La Cluj, s-a dat startul luptei împotriva risipei de pâine, prin campania „nu arunca pâinea”

redactia

Fermierii campioni la rapiță cu hibrizii Pioneer

Stefana Muresan

Soluția revoluționară oferită de un start-up sibian pentru serviciile de relații cu clienții: primul client – Orange Luxembourg

Papuc Irina

SMARTREE Workforce Index: 2017 a adus o creștere de 12% a numărului de angajări și de 11% a bonusurilor medii acordate în mediul privat

Stefana Muresan

UVT și ADR Vest au semnat al treilea contract de finanțare prin Regio-POR 2014-2020

Stefana Muresan

Doar o comunitate de afaceri puternică poate crea unitate

Ionut Oprea

72% dintre antreprenori nu au încredere în instituțiile statului

Traian Dan

Rezultatele campaniei Best European Destinations: Sibiul, pe locul 6

Papuc Irina

Peste 80 mil. de euro, fonduri europene, pentru îmbunătățirea apei potabile din Alba

Stefana Muresan

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

Licitație de peste 26 mil. lei pentru extinderea Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea

redactia

S IMMO AG: Best result in company’s history

Ionut Oprea

Tendințe care marchează domeniul de facilities management

Stefana Muresan

Inaugurări de pandemie. Profi a avut cele mai multe în Ardeal

Nora Dumitrescu

Ministerul Transporturilor a semnat cererea de finanţare pentru 70 kilometri noi ai Autostrăzii Sebeş – Turda

Stefana Muresan

Complexul Energetic Hunedoara va furniza servicii de sistem la o putere de 400 de MW până în 2020

Stefana Muresan

Leave a Comment