București Real Estate Ultimele stiri

Red Bull Romania isi stabileste biroul in Unirii View

• Red Bull Romania, bine-cunoscuta marca de bauturi energizante, isi va stabili biroul in Unirii View, dupa inchirierea a 600 de metri patrati de spatii de birouri
• Unirii View este proiectul de birouri cu cel mai central amplasament din Bucuresti, la o distanta de doar cinci minute de Piata Unirii. Proiectul, care va fi finalizat in vara lui 2018, va fi cea mai inalta cladire din centrul Capitalei, cu 19 etaje si o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.500 de metri patrati
Red Bull Romania a inchiriat 600 de metri patrati de birouri in Unirii View si isi va stabili astfel biroul local in cea mai inalta cladire moderna de birouri din centrul Bucurestiului.
Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piata Unirii, si va avea 19 etaje, incluzand parterul, 17 etaje destinate spatiilor de birouri si un ultim etaj cu rol tehnic, la care se vor adauga o parcare subterana generoasa impartita pe trei niveluri.
Procesul de construire al proiectului, programat spre finalizare in vara lui 2018, avanseaza rapid, in acest moment realizandu-se lucrari la etajul 14. Proiectul va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.500 de metri patrati si va fi cea mai vizibila cladire din centrul Bucurestiului, cu o inaltime care va atinge 73 de metri.
”Unirii View si zona centrala din Bucuresti continua sa atraga sedii centrale de companii, un fapt normal daca luam in considerare nevoile companiilor care doresc o vizibilitate excelenta si conexiuni excelente pentru angajatii lor si vom vedea in viitorul apropiat ca tot mai multe companii vor lua aceeasi decizie”, afirma Andreea Paun, managing partner al companiei de consultanta imobiliara Griffes, responsabila de strategia de inchiriere si managementul comercial al proiectului.
Red Bull a fost asistata in tranzactie de catre compania de consultanta imobiliara Avision Young. ”Suntem fericiti ca ne mutam intr-o ‚casa noua’, moderna si in apropierea tuturor facilitati de care au nevoie angajatii nostri”, afirma Marius Grigore, general manager Red Bull Romania.
Aproximativ 25% din suprafata cladirii (4.000 de metri patrati) a fost inchiriata deja de catre furnizorul de solutii si servicii software NTT Data Romania, care isi va muta din 2018 sediul central din Bucuresti in zona Unirii, aceasta fiind prima companie de mari dimensiuni din domeniul IT&C care alege sa inchirieze birouri intr-o zona centrala din Bucuresti.
Proiectul este una dintre cladirile din Bucuresti cu cel mai eficient etaj, avand o latime de 12 metri intre fatada si nucleul cladirii, fara stalpi sau alte elemente de structura.
Unirii View este de asemenea primul proiect imobiliar din Romania care a aplicat si obtinut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, dupa standardele cele mai recente, emise in 2016.
Unirii View este dezvoltat de catre investitorul de origine belgiana Yves Weerts, in urma unei investitii de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investitii pe piata imobiliara din Romania precum dezvoltarea si vanzarea Deva Logistics Park catre fondul de investitii CTP.
Echipa din spatele Unirii View este completata de Westfourth Architecture, care in cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturala si gestioneaza partea de design, si Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordoneaza intregul proces de dezvoltare, precum si project managementul cladirii.

Related posts

BearingPoint își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate Cibernetică din România

Stefana Muresan

Facturi pentru lotul Ungheni-Ogra, decontate de CNAIR

Stefana Muresan

Sălajul va avea un drum reabilitat la intrarea în Maramureș

Nora Dumitrescu

Proiect pilot al Primăriei Oradea și RER Vest de colectare selectivă a sticlei

Traian Dan

Senior Software participă alături de Electroarges, Dacia și Universitatea din Pitești la crearea unui ventilator mecanic

Papuc Irina

Stabilus, 1.350 de angajați și afaceri de 81 de milioane de euro în prima jumătate a anului

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] The first salt baths in Sovata

Transilvania Business

PRIMER: Soluția la problema vaccinurilor e ca România să aibă propria fabrică

redactia

Familia Șanta reia producția de medicamente în fosta fabrică a britanicilor de la GlaxoSmithKline din Brașov

redactia

Niciun tronson din Autostrada Transilvania nu mai este blocat în prezent

Traian Dan

Contract semnat pentru calea ferată Brașov-Sighișoara. Mai poate fi contestat?

Ligia Voro

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 1: Mircea Oltean, director general IRUM SA Reghin: “Pentru mine este o mândrie faptul că am reușit să salvez această fabrică”

Ligia Voro

Concertele Classic Unlimited încep o nouă călătorie prin țară la sfârșitul lunii octombrie

Ligia Voro

RCB ELECTRO 97, investiție într-un nou spațiu de producție

Stefana Muresan

Piata imobiliara locala continua ciclul de crestere

Ardelenii de la Accesa, integrați în grupul Ratiodata

Nora Dumitrescu

Producția noului Ford Puma, lansată la Craiova

Ligia Voro

Germanii de la Karl Heinz Dietrich, investiţie de peste 5 milioane de euro la Blaj

Stefana Muresan

B | Ce conteaza in angajarea de juniori – specializarea studiilor sau programele de internship?

Hardwork sau Network? Învață  la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata 

Ionut Oprea

BNR lansează o monedă din argint cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înființarea Universității de Vest din Timișoara

Papuc Irina

Consiliul Concurenței analizează preluarea de către Hans-Ewald Reinert şi Wolfgang Kuhnl a 3 companii

Papuc Irina

CNN face reclamă Bihorului: Munţii Apuseni şi satul Vadu Crişului, pe lista scurtă a celor mai frumoase locuri din Europa

redactia

Imoteca: Fine&Country, lansare în România

Ionut Oprea

Leave a Comment