Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Potențialul turistic al Clujului, promovat de Consiliul Județean la târgul de profil din capitala Germaniei

Consiliul Judetean Cluj va participa in perioada 7-11 martie 2018 la Targul International de Turism ITB de la Berlin, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din lume. In cadrul acestei manifestari, forul administrativ judetean va fi reprezentat atat de structura sa de specialitate – Centrul National de Informare si Promovare Turistica (CNIPT) cat si de Asociatia Produs de Cluj care va fi prezenta cu A Ansamblul Artistic Romanasul al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.
Participant pentru a doua oara la targul din capitala Germaniei, CNIPT va prezenta publicului german cele mai atractive si reprezentative locuri, zone, obiective si evenimente de interes turistic din judetul Cluj, impreuna cu informatiile de specialitate adresate specialistilor din domeniu. Scopul acestui demers este acela al alegerii, valorificarii si dezvoltarii polivalente a Clujului ca destinatie turistica precum si al introducerii acestuia in cadrul unor circuite si oferte personalizate. Totodata, aceasta participare reprezinta o oportunitate deosebita de promovare a potentialului turistic local si regional, cu relevanta si din perspectiva diversificarii legaturilor aeriene directe intre Cluj si principalele orase din Germania, potential generatoare de turisti si oameni de afaceri.
Pe parcursul targului, Ansamblul Artistic Romanasul va prezenta momente folclorice din zona Clujului, dar nu numai, pentru a spori vizibilitatea standului Romaniei si pentru a arata vizitatorilor o parte din traditiile romanesti, deosebit de atractive pentru turisti.
„Prezenta judetului Cluj la una dintre cele mai mari manifestari turistice din lume se inscrie in programul de promovare a obiectivelor turistice locale, a patrimoniului cultural si a traditiilor noastre. Targul de la Berlin este locul unde se intalnesc cei mai importanti operatori din domeniul turismului, fiind, deci, o ocazie foarte buna pentru promovarea judetului si a ofertei sale in domeniu. Prin participarea la aceasta manifestare, reprezentantii Clujului se pot constitui in vectori de imagine si pot oferi o imagine de ansamblu a judetului din punct de vedere turistic si cultural.”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.
La editia din anul 2017 a Targului de Turism au participat nu mai putin de 180 de tari, cca. 10.000 de expozanti si un numar de peste 160.000 de vizitatori, public general si specialisti din domeniu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul ODU, investiție într-o nouă unitate de producție în Sibiu

Articolul următor

O saptamana pana la HR Summit Cluj-Napoca: Super eroii din HR, promotori ai inovatiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share