Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O firmă mureșeană echipează casa viitorului

Alegerea bună a ferestrelor și ușilor unei locuințe oferă un grad ridicat de securitate, izolare termică și fonică de excepție. Firma mureșeană Partner Alu Plast ne prezintă soluțiile pentru casa viitorului, care înglobează atributele amintite.
 

“Tâmplăria PVC cu geam termoizolant joacă un rol foarte important în asigurarea confortului unei locuințe și nu trebuie tratată cu superficialitate. Mai mult decât atât, noile tehnologii din domeniu duc tâmplaria termoizolantă la un alt nivel, oferind confort termic, fonic și siguranță sporite, atingând coeficienți termici foarte mici. Ferestrele au aceeași importanță în ansamblul casei ca și fundatia, cărămida sau acoperișul”, spune Florin Muntean, managerul firmei Partner Alu Plast.

El susține că tâmplăria termoizolantă își aduce aportul la confortul locuinței dacă îndeplinește unele cerințe tehnice, cum ar fi: un profil de calitate cu minim 70 mm adâncime de construcție și 5 camere de izolare, obligatoriu să fie Clasa A (adică o grosime a pereților exteriori mai mare de 3 mm), iar în cazul profilelor cașerate (foliate), este indicat ca folierea să fie realizată de producătorul profilelor, la standarde ridicate.
Oferta Partner Alu Plast reunește profile cu 5, 6 și 7 camere de izolare cu adâncimi de construcție de 76 mm, 82 mm, 92 mm, echipate cu geam termoizolant cu grosimi de 24 – 32 – 40 – 48 – 52 mm.
– Rigidizarea profilelor să fie realizată cu armături de oțel zincate, de 2 mm, închise;
– Feroneria trebuie să fie una de calitate, dotată cu sistem de microventilație și cu blocatori antiefracție pe tot conturul ferestrei, asigurând protecție antiefracție conform standardelor internaționale, clasificată RCN2.
– Echiparea cu geam termoizolant triplu de ultimă generație Planistar SUN pentru că suprafața vitrată depășeste 80 % din suprafața întregii ferestre/uși, și aici are loc cea mai mare pierdere de căldură. Distanțierul termic Swisspacer Ultimate este, de asemenea, recomandat ca și tehnologie de ultimă generație, fiind cel mai performant distanțier termic din lume – testat și certificat oficial de IFT Rosenheim;
Puteți calcula singur avantajele: www.swisspacer.com/en/caluwin.
– În cazul ușilor de intrare este de mare importanță folosirea cercevelor rezidențiale de 130 mm, rigidizate cu armături de oțel zincate de 2 mm, închise prin sudură și cu colșar sudabil, balamale cilindrice, cilindri Titan și sistem de închidere de siguranță cu bolț cârlig. Toate acestea sunt dotări standard în cazul ușilor de intrare.
– În ceea ce privește ușile de terasă, este recomandată folosirea cercevelelor de 104 mm. O soluție modernă pentru ieșirile pe terasă sunt ușile osciloculisante și vedeta ușilor culisante Hebe Schiebe Turen (HST) – culisantă cu ridicare.
Toate aceste tehnologii de ultimă generație sunt prezentate în show-room-ul firmei târgumureșene, unde, sub brandul Ferestre Partner se regăsesc cele mai noi soluții din domeniu. Soluțiile se adresează atât proprietarilor de locuințe rezidențiale, dezvoltatorilor imobiliari cât și clădirilor industriale.
“Pe lângă toate aceste cerințe tehnice, montajul tâmplăriei este extrem de important. O fereastră de calitate poate fi pusă în valoare doar printr-un montaj corect al acesteia, deoarece în caz contrar apar disfuncționalități majore. Montajul se realizează cu echipe specializate, cu echipamente specifice și folosind materiale de montaj de cea mai bună calitate. Misiunea noastră este de a vă ajuta să alegeți cele mai bune produse din punct de vedere tehnic și calitativ, cu echipări de top. Calitatea ne reprezintă!”, a mai spus Florin Muntean, managerul firmei Partner Alu Plast.

 
Ferestre Partner
Showroom: str. Livezeni nr.4/A2, Tîrgu Mureș (în curtea Coop. Metalul)
Contact: 0744-201848, 0265-256274
www.ferestrepartner.ro
Facebook: Ferestre Partner

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Articolul următor

Evoluția sectorului financiar-bancar este dezbătută în cadrul evenimentului Romanian Financial Conference

Citește si:
Total
0
Share