Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania mureșeană Tehnic Trust poartă semnătura multor lucrări ample de construcții din Transilvania. Zeci de mii de utilizatori de servicii de apă, canalizare și energie electrică, firme și instituții din mai multe județe au beneficiat de servicii grație lucrărilor executate de Tehnic Trust și Electroserv. Dezvoltatorii din segmentul construcțiilor rezidențiale pot găsi, la rândul lor, în compania mureșeană, un partener de nădejde.
 

În 17 ani de activitate, Tehnic Trust, companie cu sediul în județul Mureș, și-a dat măsura profesionalismului în numeroase lucrări. Directorul firmei, Petru Coman, a explicat în câteva cuvinte care au fost pașii parcurși: “Firma noastră este din Târnăveni, o zonă a țării cu tradiție în construcții civile și industriale de calitate. Ne-am străduit să confirmăm și noi această idee. La început, ne-am bazat pe ambiție și pe priceperea oamenilor, iar în timp am adăugat experiența oferită de fiecare lucrare dusă la bun sfârșit.”
Dintre lucrările mai importante efectuate de Tehnic Trust ar fi de amintit: reabilitarea staţiei de tratare a apei din Târnăveni, reabilitarea stației de epurare a apei din Târnăveni, Aducţiune Voiniceni-Sărmaşu – reabilitarea conductei de aducţiune, staţii de pompare şi rezervoare apă potabilă, introducerea apei potabile în comunele Adămuș, Pănet și Bobohalma, modernizare și reabilitare străzi în Târnăveni, Iernut, Daneș, Băgaciu, Cucerdea, Mica, modernizare stații de injecție SNGN Romgaz SA Mediaș, modernizare stație de comprimare și uscare a gazului – SNGN Romgaz SA Mediaș.
În afară de primării, printre beneficiarii Tehnic Trust Târnăveni se numără: Ministerul Educației și Cercetării (reabilitare școli din județul Mureș), Romgaz SA, Transgaz SA, Compania Aquaserv, Rodbun Group SRL București etc.

Lucrări efectuate de Tehnic Trust Târnăveni
 
Lucrări de alimentări cu apă prin conducte de aducțiune
Rețele apă-canal, stații de tratare și epurare a apei
Construcții de drumuri și poduri; Construcții civile și industriale
Confecții metalice și hale industriale
Lucrări de demolare a construcțiilor și de pregătire a terenului
Instalații electrice, sanitare, de încălzire și de aer industrial
Tâmplărie și dulgherie, montări geamuri
 

Tehnic Trust are implementat Sistemul Integrat de Management al Calității din anul 2007. Firma deține certificate privind normele ISO 9001/2008, ISO 14001/2005, OSHAS 1801/2007.
SC TEHNIC TRUST SA
Târnăveni, Județ Mureș,
str. Rampei nr.4
Tel. 0365730849
e-mail: contact@tehnictrust.ro
Siguranță cu Electroserv
 
Electroserv, “fratele” mai mare al firmei Tehnic Trust, și-a început activitatea în domeniul “instalații și construcții electrice” în 1992, la Târnăveni. Fie că a fost vorba despre rețele electrice, posturi de transformare, revizii, reparații, automatizări etc., compania mureșeană a găsit întotdeauna soluții bune pentru nevoile beneficiarilor. Experiența și profesionalismul i-au permis să ducă la bun sfârșit lucrări mari, complexe, pentru beneficiari cu activitate amplă, cum ar fi: Electrica, Romgaz, Transgaz, E.ON Moldova, Orange România, CEZ Distribuție. Acestora li se alătură numeroase localități care au beneficiat de lucrări de instalații electrice de diverse tipuri și multe fabrici din Transilvania.
Între lucrările efectuate de Electroserv Tânava Exim se numără: proiectare, execuție și reparație rețele electrice 0,4-20 KV, execuție și reparație rețele electrice 110 KV, instalații electrice de utilizare de joasă tensiune, branșamente electrice, montare sisteme fotovoltaice, încercări/măsurări la echipamente și instalații electrice, execuție de instalații electrice de joasă, medie și înaltă tensiune, pentru stațiile de conexiuni de transformatoare și pentru centrale electrice, reparații motoare electrice până la 900 KW, instalații electrice în construcție Anti Ex.
Directorul firmei Electroserv, Petru Coman, explică ce înseamnă munca într-un domeniu cum e cel al instalațiilor electrice: “În acest sector de activitate, orice greșeală poate genera riscuri majore pentru oameni, pierderi materiale pentru beneficiari. Din acest motiv, certificările și atestările cerute de lege sunt multe și obligatorii, iar profesionalismul oamenilor este extrem de important. Ne bazăm pe o echipă performantă și pe experiența acumulată pe parcursul multor sute de lucrări.”
Electroserv Târnava Exim
Str. Rampei, nr 4
Târnăveni, județ Mureș
Tel. 2065-446111
Email: contact@electroserv.ro
Web: www.electroserv.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Astor Valpet, soluții sigure în construcții și amenajări

Articolul următor

O firmă mureșeană echipează casa viitorului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share