Eveniment

Companii de renume internațional vin să accentueze importanța leadershipului feminin la The Woman

La nivel global, studiul realizat de Metro a constatat că, în vreme ce aproape una din două femei (45%) visează să înceapă propria afacere, numai 12% sunt de părere că își pot duce la îndeplinire această ambiție. Al doilea cel mai mare procent se regăsește în România, unde 67% dintre femei visează să dețină propria afacere, dar numai 10% au încredere că pot pune în practică această idee.
În 21 martie la Conferința de Leadership Feminin The Woman, peste 20 de speakeri naționali și internaționali vor susține prezentări inedite pentru peste 600 femei antreprenor și manageri din România. Scopul The Woman este să ajute comunități prin împărtășirea de cunoștințe, crearea de conexiuni și apartenența la o comunitate de femei puternice și informate.
Agenda evenimentului include prezentări susținute de femei cu caractere puternice precum Maia Morgenstern (Director, Teatrul Evreiesc de Stat), Ela Moraru (Country Business Development Manager, Google România), Cătălina Ponor (Cea mai bună gimnastă din Europa în 2017), Melania Medeleanu (Fondator, MagiCAMP), Doina Cepalis (CEO, Te-Rox Prod), Mona Nicolici (Head of Sustainability Unit, OMV Petrom), Sînziana Maioreanu (CEO, Aegon), Iuliana Tudor (Prezentator și realizator TV), Antoinia Norman (CEO,Branson Centre; Ambasadoare, UN Women) sau Olga Johnston – Antonova (Fondator, Circular Fashion).
Importanța responsabilității în societate
Sub tematica The Woman: Cea mai bună versiune a ta!, agenda va include paneluri axate pe: provocările în business, implicarea în comunitate și motivație.
Oana Delia Radu, Director Grup Retail Cluj la Raiffeisen Bank, banca universală de top pe piața românească, ce oferă o gamă completă de produse si servicii va fi prezentă la The Woman pentru a vorbi despre provocările în business. Oana este parte din Raiffeisen Bank de peste 7 ani, impărtășind aceeași viziune în ceea ce privește clientul, pe care îl vede ca pe o sursă de inspirație. „Business-ul clienților este cel mai important pentru ei, iar business-ul lor devine cel mai important pentru noi”, menționează Oana Delia Radu.
Oana are o experiență de peste 14 ani în domeniul bancar și în subordine 16 agenții pe care le coordonează cu succes. Calitățile de lider au fost descoperite cu mult timp înainte să se alăture Raiffeisen Bank, în cadrul Young Managers de către o instituție financiară. Să lucreze cu oamenii, să îi coordoneze îi vine Oanei natural, aceasta declarând „Fiecare zi e diferită și asta îmi place mult. Ai o agendă de întâlniri zilnic, ai în spate un buget pe care trebuie să-l realizezi, ai oameni pe care trebuie să-i formezi și să-i coordonezi. Într-o companie de top cum e Raiffessen Bank, responsabilitatea e mare, iar dorința de a face totul ca la carte ne ține mereu în priză.”
Peste 600 femei lider își dau întâlnire la The Woman
Evenimentul The Woman este structurat sub forma panelurilor de discutie, axate pe antreprenoriat, provocări, comunitate și educatie. Din cadrul panelului Challenging Myself, face parte și Daniela Dan, Gold Director Oriflame care împarte din experiența ei în cadrul unui brand internațional, iar prin ceea ce face contribuie la încrederea pe care femeile trebuie să o aibă atât pe interior cât și pe exterior.
Companie internațională de produse cosmetice și wellness, Oriflame este extinsă în peste 60 de țări prin intermediul vânzării directe. Daniela este colaboratoare Oriflame, acest lucru oferindu-i posibilitatea de a fi antreprenor, de a-și coordona propria echipă, dar mai ales îi oferă satisfacția de a avea propria afacere și de a fi dependentă financiar. Mamă și antreprenor, a conștientizat importanța timpului, acesta fiind și momentul în care s-a alăturat companiei internaționale Oriflame.
Olga Melihov, Country Head la BNP Paribas Real Estate România vine pe 21 martie la Conferința de Leadership Feminin The Woman. Cu peste 12 ani de experiență în cadrul proprietăților imobiliare comerciale în Europa Centrală și de Est, ocupând poziții de leadership în Rusia, Polonia și România, Olga vine în cadrul panelului If I can, why can’t you? să vorbească despre provocările venite odată cu funcțiile de management la nivel internațional.
Companiile care susțin dezvoltarea educației în România precum și acest eveniment sunt:
Powered by: Raiffeisen Bank
Silver Partner: Aegon, Oriflame
Parteneri: NIVEA, ECCO Shoes, VIVO, Piera, Liberty Technology Park, Coquette, Sublime, Triodeluxe, Art&Craft, Corola Traduceri, UBC, Silkin, Answear, Headline Studio, Aqua Carpatica, Minus Gluten, UBBEE, Astratex, ONA, Theodora Golf Club, Deco Center, Mendola Fabrics,
Supported By: Marty, Cluj Cowork, Catrice, Silver Business Center, Artsage Massage, ALFAPARF Milano, Ciao Bella, Ioana Malai, Mediadome, Drink after Work, PMA Invest,
Listening: MagicFM
Wine Partner: Cotnari
Official Car: Autoworld
Print Partner: Mindshop
Flowers by: Magnolia
Official Coffee: Meron
Manifestare complexă și îndrăzneață, extinsă pe mai multe planuri, The Woman cuprinde începând din acest an: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine | The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards | The Woman Store

Related posts

800 de joburi pentru Juniori la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018

Stefana Muresan

Peste 12 ore, Energynomics organizează online Energy Strategy Summit 2020

Ligia Voro

Normele Codului Vamal explicate. În practică

SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

Sibiu Quality Days 2019, a 10-a ediție

Nicolae Pop

Feeric Fashion Week începe în weekend la Alba Iulia

Timișoara: Gala de Binefacere a antreprenorilor italieni dedicată copiilor din medii defavorizate

redactia

Importurile, tema principală pe agenda Meat & Milk 2016

Golf. Bal medieval. Conferinţe marca Transilvania Business. Transilvania Open 4 Business 2017 by Transilvania Business Magazine. 18-20 mai 2017, Cluj.

Raluca Ursu

Ultimele spații disponibile la Agromalim 2017

Stefana Muresan

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, a vizitat județul Satu Mare

Gruita Ienasoiu

Comunitățile și afacerile trebuie să evolueze și să colaboreze în câmpul educației pentru progresul societății

Nicolae Pop

Ultimele 700 bilete la We Love Retro s-au pus în vânzare

redactia

Zilele Agriculturii Romanesti

Transilvania Business

Motivul pentru care 500 de femei își dau întâlnire în luna martie la Cluj

Stefana Muresan

PRIA Aviation Fly-in – singurul weekend premium de aviație pentru oamenii de business va avea loc în 13 -15 iulie la Aeroportul Tuzla

Stefana Muresan

Cum ar fi ca de 1 iunie, peste 3000 tineri să spună în același timp #eusuntdeIMPACT?

Stefana Muresan

Three jaw-dropping superyachts honored at the 2017 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

 3 președinți ai unor instituții cheie  participă la conferința PRIA Public Procurement

Ionut Oprea

ORDA vine laTimișoara pentru a discuta cu dezvoltatorii de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property în 7 martie la hotel Continental

Stefana Muresan

Sales & Marketing Conference: cum se adaptează specialiștii în marketing și vânzări la noile provocări în domeniu

Stefana Muresan

Pria Aviation: secretele zborului

ABSL announces the ABSL Awards Gala, on April 19th, Hotel Intercontinental, Ronda Ballroom

Stefana Muresan

Ziua Cercetarii Media – BRAT: SATI 2.0 și SATI DMP – Industria online din România trece la nivelul următor

Stefana Muresan

Leave a Comment