Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Roma, destinația favorită a românilor în 2017

Anul trecut, 14,62% dintre românii care au rezervat pachete de vacanță prin Wizz Tours, au preferat Roma, urmată de Malta cu 12,56 procente și Larnaca cu 10,60%. Destinațiile exotice, precum Tenerife sau Dubai, s-au situat și ele în top 5, în timp ce partea a doua a clasamentului cuprinde orașe precum Barcelona, Veneția sau Lisabona.
“ În 2017, podiumul destinațiilor favorite ale românilor a rămas același ca cel din 2016, cu Roma și Malta pe primele două poziții. Dar anul trecut, Larnaca, Tenerife și Dubai au fost și ele extrem de apreciate, mai ales datorită climei prietenoase tot timpul anului. În 2018 ne vom completa portofoliul cu alte orașe speciale din Franța: Nisa cu plecare din București, Lyon din Cluj-Napoca și Paris din Craiova, așadar anul se arată a fi extrem de interesant pentru turiștii din România”, spune Istvan Csanalosi, directorul general Wizz Tours.
În ceea ce privește durata vacanței, 30,39% dintre turiști sunt interesați de pachete de vacanță Wizz Tours cu o durată de șapte zile. Tot cam același procent – 30,32% – aleg escapade scurte de doar un weekend (3 nopți). Raportat la costul pachetelor zbor și cazare ale Wizz Tours, cel mai ieftin dintre ele, de doar 72 de euro, pentru două persoane, a însemnat două nopți cazare la un hotel de trei stele din Budapesta. La polul opus, cel mai scump a avut un preț de 4886,12 euro pentru 11 nopți cazare în Tenerife la un hotel de cinci stele, două persoane.
„Oferta Wizz Tours este extrem de generoasă cu mai mult de 6.000 de locuri de cazare, cu opțiuni dintre cele mai diverse, de la hoteluri de cinci stele, hoteluri-boutique și până la apartamente cu costuri reduse. Așadar, turiștii pot rezerva pachete Wizz Tours formate din zbor și cazare la prețuri convenabile oricând în timpul anului și fără să mai aștepte ofertele de tip last-minute sau clasicele propuneri ale agențiilor de turism. De exemplu, pentru Tenerife, cea mai ieftină rezervare a fost de 400 de euro, șapte nopți, două persoane, hotel de trei stele. Toate destinațiile noastre, chiar și cele considerate exotice, devin extrem de accesibile cu ajutorul pachetelor Wizz Tours”, completează oficialul companiei.
Până în 12 martie, Wizz Tours are o ofertă specială: 10 euro reducere* pentru fiecare noapte rezervată, prin urmare cu cât numărul acestora crește, cu atât turiștii plătesc mai puțin. Pentru a beneficia de discount, doritorii pot folosi codul promo UPTOP100 atunci când își fac rezervarea pe wizztours.ro. Călătoria trebuie să se încheie până în data de 31 octombrie 2018, iar reducerea se aplică pachetelor de călătorie de minim o noapte și maxim 15.
“Până lunea viitoare turiștii se pot bucura de reducerea noastră și vor avea suficient timp pentru a-și rezerva vacanța de Paște și, de ce nu, chiar și pe cea de vară. Din România, Wizz Air zboară de pe 10 aeroporturi, iar posibilitățile de a găsi destinația care să se potrivească dorințelor fiecăruia sunt nelimitate ”, încheie Istvan Csanalosi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pasaj rutier subteran şi reabilitarea Podului Dacia, două proiecte noi ale Primăriei Oradea

Articolul următor

Companii de renume internațional vin să accentueze importanța leadershipului feminin la The Woman

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share