Turism Ultimele stiri

Roma, destinația favorită a românilor în 2017

Anul trecut, 14,62% dintre românii care au rezervat pachete de vacanță prin Wizz Tours, au preferat Roma, urmată de Malta cu 12,56 procente și Larnaca cu 10,60%. Destinațiile exotice, precum Tenerife sau Dubai, s-au situat și ele în top 5, în timp ce partea a doua a clasamentului cuprinde orașe precum Barcelona, Veneția sau Lisabona.
“ În 2017, podiumul destinațiilor favorite ale românilor a rămas același ca cel din 2016, cu Roma și Malta pe primele două poziții. Dar anul trecut, Larnaca, Tenerife și Dubai au fost și ele extrem de apreciate, mai ales datorită climei prietenoase tot timpul anului. În 2018 ne vom completa portofoliul cu alte orașe speciale din Franța: Nisa cu plecare din București, Lyon din Cluj-Napoca și Paris din Craiova, așadar anul se arată a fi extrem de interesant pentru turiștii din România”, spune Istvan Csanalosi, directorul general Wizz Tours.
În ceea ce privește durata vacanței, 30,39% dintre turiști sunt interesați de pachete de vacanță Wizz Tours cu o durată de șapte zile. Tot cam același procent – 30,32% – aleg escapade scurte de doar un weekend (3 nopți). Raportat la costul pachetelor zbor și cazare ale Wizz Tours, cel mai ieftin dintre ele, de doar 72 de euro, pentru două persoane, a însemnat două nopți cazare la un hotel de trei stele din Budapesta. La polul opus, cel mai scump a avut un preț de 4886,12 euro pentru 11 nopți cazare în Tenerife la un hotel de cinci stele, două persoane.
„Oferta Wizz Tours este extrem de generoasă cu mai mult de 6.000 de locuri de cazare, cu opțiuni dintre cele mai diverse, de la hoteluri de cinci stele, hoteluri-boutique și până la apartamente cu costuri reduse. Așadar, turiștii pot rezerva pachete Wizz Tours formate din zbor și cazare la prețuri convenabile oricând în timpul anului și fără să mai aștepte ofertele de tip last-minute sau clasicele propuneri ale agențiilor de turism. De exemplu, pentru Tenerife, cea mai ieftină rezervare a fost de 400 de euro, șapte nopți, două persoane, hotel de trei stele. Toate destinațiile noastre, chiar și cele considerate exotice, devin extrem de accesibile cu ajutorul pachetelor Wizz Tours”, completează oficialul companiei.
Până în 12 martie, Wizz Tours are o ofertă specială: 10 euro reducere* pentru fiecare noapte rezervată, prin urmare cu cât numărul acestora crește, cu atât turiștii plătesc mai puțin. Pentru a beneficia de discount, doritorii pot folosi codul promo UPTOP100 atunci când își fac rezervarea pe wizztours.ro. Călătoria trebuie să se încheie până în data de 31 octombrie 2018, iar reducerea se aplică pachetelor de călătorie de minim o noapte și maxim 15.
“Până lunea viitoare turiștii se pot bucura de reducerea noastră și vor avea suficient timp pentru a-și rezerva vacanța de Paște și, de ce nu, chiar și pe cea de vară. Din România, Wizz Air zboară de pe 10 aeroporturi, iar posibilitățile de a găsi destinația care să se potrivească dorințelor fiecăruia sunt nelimitate ”, încheie Istvan Csanalosi.

Related posts

Reabilitarea fostului cinematograf Libertatea din Oradea, 5 milioane de euro, din fonduri europene

Stefana Muresan

Firmele maramureșene, conectate la noua legislație a muncii

Nora Dumitrescu

Pregătiri pentru exproprierile de pe ultimele două secțiuni ale Autostrăzii Sibiu-Pitești. Sunt necesare peste 42 de milioane de lei

Ion Surdu

PRIMER: Peste 95% din medicamentele care costa sub 25 lei, folosite de peste 8 milioane de pacienti, sunt fabricate in tara

redactia

Majoritatea orădenilor au ales plata online a taxelor și impozitelor în 2020

Traian Dan

WESSLING România a lansat noua versiune a site-ului

Ligia Voro

Antreprenorii din Maramureș, incluși în negocierile cu Comisia Europeană

Nora Dumitrescu

Piața muncii la Cluj: vor să ajungă IT-iști pornind de la zero

Nora Dumitrescu

O nouă companie în industria auto: joint venture între Elba Timişoara şi americanii de la Varroc Lighting Systems

redactia

Smithfield, cel mai mare producător de carne de porc la nivel mondial, cumpără compania Maier Com din Arad

redactia

Eldorado Gold susţine că a descoperit zăcăminte de aur de până la 7,8 miliarde de dolari la Bolcana, în judeţul Hunedoara

redactia

Valoarea AFI Cotroceni a depășit jumătate de miliard de euro

Ionut Oprea

Proiect pentru reducerea birocrației la Consiliul Județean Bihor

Traian Dan

Colectarea selectivă a deșeurilor se extinde în tot Brașovul

Papuc Irina

Investiție inedită la poalele Tâmpei: doi brașoveni au transformat propria curte în glamping

Ion Surdu

The International Summit and Exhibition “Hydropower Balkans 2017”

Ligia Voro

Primăria Brașov implementează proiectul UE „WiFi4EU”: 15 locuri publice din oraș vor avea internet gratuit

Papuc Irina

Firmele din Cluj se bat pentru angajaţi la Târgul de Cariere

Stefana Muresan

Noutăți Rezidențiat 2019: a fost stabilită data desfășurării examenului la Medicină

Papuc Irina

Ministerul Dezvoltării cumpără 40 de tramvaie noi, contract de peste 68 mil. euro

redactia

Oradea, “staţiune turistică de interes naţional”

Stefana Muresan

„Oraşul Faptelor Bune”, din 15 decembrie, în Târgul de Crăciun din Oradea

Traian Dan

Constantin Pogăcean: „Va fi o restartare, important e să nu vină altcineva să ne fure startul”

Transilvania Business

O aplicație românească premiată de ONU la o competiție mondială de turism: fondatori sunt doi tineri din Sibiu și București

Papuc Irina

Leave a Comment