Turism Ultimele stiri

Roma, destinația favorită a românilor în 2017

Anul trecut, 14,62% dintre românii care au rezervat pachete de vacanță prin Wizz Tours, au preferat Roma, urmată de Malta cu 12,56 procente și Larnaca cu 10,60%. Destinațiile exotice, precum Tenerife sau Dubai, s-au situat și ele în top 5, în timp ce partea a doua a clasamentului cuprinde orașe precum Barcelona, Veneția sau Lisabona.
“ În 2017, podiumul destinațiilor favorite ale românilor a rămas același ca cel din 2016, cu Roma și Malta pe primele două poziții. Dar anul trecut, Larnaca, Tenerife și Dubai au fost și ele extrem de apreciate, mai ales datorită climei prietenoase tot timpul anului. În 2018 ne vom completa portofoliul cu alte orașe speciale din Franța: Nisa cu plecare din București, Lyon din Cluj-Napoca și Paris din Craiova, așadar anul se arată a fi extrem de interesant pentru turiștii din România”, spune Istvan Csanalosi, directorul general Wizz Tours.
În ceea ce privește durata vacanței, 30,39% dintre turiști sunt interesați de pachete de vacanță Wizz Tours cu o durată de șapte zile. Tot cam același procent – 30,32% – aleg escapade scurte de doar un weekend (3 nopți). Raportat la costul pachetelor zbor și cazare ale Wizz Tours, cel mai ieftin dintre ele, de doar 72 de euro, pentru două persoane, a însemnat două nopți cazare la un hotel de trei stele din Budapesta. La polul opus, cel mai scump a avut un preț de 4886,12 euro pentru 11 nopți cazare în Tenerife la un hotel de cinci stele, două persoane.
„Oferta Wizz Tours este extrem de generoasă cu mai mult de 6.000 de locuri de cazare, cu opțiuni dintre cele mai diverse, de la hoteluri de cinci stele, hoteluri-boutique și până la apartamente cu costuri reduse. Așadar, turiștii pot rezerva pachete Wizz Tours formate din zbor și cazare la prețuri convenabile oricând în timpul anului și fără să mai aștepte ofertele de tip last-minute sau clasicele propuneri ale agențiilor de turism. De exemplu, pentru Tenerife, cea mai ieftină rezervare a fost de 400 de euro, șapte nopți, două persoane, hotel de trei stele. Toate destinațiile noastre, chiar și cele considerate exotice, devin extrem de accesibile cu ajutorul pachetelor Wizz Tours”, completează oficialul companiei.
Până în 12 martie, Wizz Tours are o ofertă specială: 10 euro reducere* pentru fiecare noapte rezervată, prin urmare cu cât numărul acestora crește, cu atât turiștii plătesc mai puțin. Pentru a beneficia de discount, doritorii pot folosi codul promo UPTOP100 atunci când își fac rezervarea pe wizztours.ro. Călătoria trebuie să se încheie până în data de 31 octombrie 2018, iar reducerea se aplică pachetelor de călătorie de minim o noapte și maxim 15.
“Până lunea viitoare turiștii se pot bucura de reducerea noastră și vor avea suficient timp pentru a-și rezerva vacanța de Paște și, de ce nu, chiar și pe cea de vară. Din România, Wizz Air zboară de pe 10 aeroporturi, iar posibilitățile de a găsi destinația care să se potrivească dorințelor fiecăruia sunt nelimitate ”, încheie Istvan Csanalosi.

Related posts

Studiu Deloitte: tehnologia blockchain, printre primele cinci priorități strategice ale organizațiilor

Ligia Voro

Chatbotul Ioana îi ajută pe angajaţii Groupama cu informaţii și suport IT

Traian Dan

Inginerii de la Continental Iași dezvoltă unitatea de control a portierei autovehiculului

Stefana Muresan

Horia Ciorcilă, de 16 ani președinte al Băncii Transilvania: creștere a cotei de piață de la 1,8 la 14%

Stefana Muresan

Clujul va deveni primul județ care digitalizează integral procesul de plată a taxelor și impozitelor locale.

Transilvania Business

Vești bune pentru românii care lucrează în străinătate

redactia

Prințul Charles va primi titlul de Doctor Honoris Causa al UBB

Stefana Muresan

ROMGAZ va opri alimentarea cu gaze către Electrocentrale Constanţa începând de sâmbătă

Ligia Voro

Centrală de cogenerare de 2,4 milioane de euro în Sălaj

Nora Dumitrescu

Wizz Air anunță o nouă expansiune la Cluj

Stefana Muresan

La 100 de ani de la înfiinţarea universităţii româneşti din Cluj, UBB țintește recunoaștere internațională după modelul Harvard

redactia

Roman SA așteaptă o comandă în valoare de 50 de mil. de euro din Pakistan

Stefana Muresan

Eldi reinventează reţeta bunului gust

Stefana Muresan

Vânzările de asigurări de călătorie vor crește în perioada decembrie 2019 – februarie 2020: estimarea Groupama Asigurări

Papuc Irina

Premiul Societății Europene de Matematică a fost câștigat în acest an de o româncă: Ana Caraiani, profesor la Imperial College London

Papuc Irina

Din toamnă, pe autostradă de la Nădăşelu la Câmpia Turzii. Tirrena Scavi a instalat grinzile pe viaductul Gilău

Stefana Muresan

Buget de 43 de milioane de euro pentru instalarea tinerilor fermieri. Programul începe în iulie

Papuc Irina

Șapte autobuze noi, achiziționate cu bani europeni, vor sosi la Oradea în luna mai

Traian Dan

Relansarea economică a turismului românesc: peste 300 mln. euro pentru HoReCa, stimulente pentru atragerea turiștilor străini

Ion Surdu

Eckerle angajează 200 de oameni pentru fabrica din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Dacris, spatiu nou – 4.000 mp in Logicor Mogosoaia

Papuc Irina

Absolvenții UVT din Bruxelles, invitați să se alăture eforturilor de internaționalizare

redactia

Autostrada Sebeș -Turda, gata în 2020

Nora Dumitrescu

Oana Stănescu, românca de 35 de ani care urmează să schimbe fața New York-ului prin proiectele sale

redactia

Leave a Comment