București Infrastructura Ultimele stiri

WIZZ AIR DĂ STARTUL CELEI MAI MARI CREȘTERI OPERAȚIONALE

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai mare operator de transport low-cost din Europa Centrală și de Est, lansează astăzi cea mai mare creștere operațională din istoria companiei Wizz Air în întreaga rețea. În următoarele 17 săptămâni, 21 de aeronave vor fi alocate bazelor sale din Europa, sprijinind suplimentarea a 700 de zboruri săptămânale și începerea a 70 de noi rute. Patru destinații noi – Atena, Tallinn, Harkov, Viena – vor fi inaugurate până la jumătatea lunii iulie, odată cu deschiderea unei noi baze vest – europene în capitala austriacă. Expansiunea WIZZ în 2018 reprezintă o investiție de peste 2 miliarde USD la 11 baze din Marea Britanie, Austria, Polonia, Ucraina, Ungaria, România și Georgia.
Astăzi, WIZZ sărbătorește marea expansiune împreună cu pasagerii săi, oferind 20% reducere pentru toate zborurile programate până la 31 mai, pentru rezervările efectuate astăzi, 13 martie, până la miezul nopții. Pasagerii WIZZ în căutare de locuri uimitoare din Europa, dar și în afara ei, pot acum să obțină cele mai mici tarife dacă accesează wizzair.com.
În plus, clienții WIZZ sunt invitați să sărbătorească această expansiune impresionantă împreună cu echipajul de la bord, precum și pe canalele de social media, urmărind #WIZZaroundEurope. Pasagerii ce vor călători pe primele zboruri ale celor 21 de noi aeronave, vor avea șansa de a câștiga vouchere WIZZ în valoare de 1.000 euro. Cei dornici să afle totul despre călătoria WIZZ în jurul Europei și despre aceste momente importante vor avea parte de multe surprize plăcute pe pagina Facebook a companiei.
Wizz Air își începe expansiunea din 2018 în această săptămână, cu sosirea unui nou nou Airbus A320, a 11-a aeronavă alocată bazei din capitala Ungariei, care coincide cu lansarea unei noi rute interesante spre Stavanger, Norvegia.
Wizz Air continuă să crească în întreaga Europă, să stimuleze traficul la cele mai mici prețuri și să rămână angajat în a îmbunătăți experiența de călătorie a clienților săi, iar astfel să câștige încrederea și loialitatea celor care se bucură de serviciile de înaltă calitate la bordul uneia dintre cele mai tinere flote din Europa. WIZZ contribuie în mod semnificativ la creșterea economiilor locale în comunitățile în care operează, contribuind nu numai la ocuparea forței de muncă directe la bazele sale, ci și la stimularea pieței locurilor de muncă în domeniile serviciilor de asistență pentru aviație, precum și în turismul local și în industria de turism. Între martie și iulie 2018, 700 de profesioniști în aviație de 15 naționalități diferite se alătură echipei WIZZ pentru a contribui la succesul tot mai mare al companiei.
Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air, a declarat: “Astăzi începem cea mai mare fază de expansiune de până acum din istoria WIZZ. Compania își menține angajamentul de a face călătoria cu avionul mai accesisibilă pentru mai mulți oameni decât oricând, oferind cele mai mici prețuri posibile prin modelul său de afaceri ultra low cost. Din ce în ce mai mulți clienți aleg să zboare cu Wizz Air în fiecare an, bucurându-se de conectivitatea rețelei extinse de rute a companiei noastre formată acum din peste 600 de rute către 145 de destinații din 44 de țări. Cele 70 de noi rute care vor începe în următoarele 17 săptămâni vor contribui și ele la oportunitățile de călătorie disponibile oferite de Wizz Air. În plus, vor stimula legăturile de afaceri și economiile comunităților pe care le deservim. Echipa noastră entuziastă așteaptă cu nerăbdare să primească toți pasagerii WIZZ la bord pentru a se bucura de servicii excelente ale uneia dintre cele mai tinere flote din Europa”.

Related posts

The Landmark, in administrarea Colliers

Ionut Oprea

Sălajul și-a făcut magazin cu produsele localnicilor

Nora Dumitrescu

Elrond și LDV Crypto Exchange lansează primul curs de criptomonede din România

Ion Surdu

Ministerul Culturii finanțează lucrările interioare la Palatul Greco –Catolic Oradea

Traian Dan

Dezvoltatorul de hale industriale Mara Com Mixt, împrumut de 15 milioane lei pentru cel mai mare complex rezidențial din Timișoara

Stefana Muresan

Angajaților le lipsește conexiunea interumană de la birou. Top 5 concluzii ale studiului CEE & SEE Working from home, lansat de CBRE

Papuc Irina

La Timișoara se lansează Growceanu, platformă de Business Angels conectată la rețeaua europeană ESIL

redactia

Au fost desemnați câștigătorii pentru construcția a încă 54,9 km ai Autostrăzii Transilvania!

Ligia Voro

Încă o parcare publică etajată în Oradea

Ligia Voro

Cele mai profitabile fabrici de mobilă din Mureş

Stefana Muresan

Astra Vagoane Călători și Siemens – cele mai economice tramvaie

Stefana Muresan

Paza automatizată reduce substanțial cheltuielile firmelor. Soluția oferită de Gombos Security

redactia

Grupul Taparo și-a lansat divizia medicală din Maramureș

Nora Dumitrescu

Maestro Business Center, achizitie a First Property Group

Stefana Muresan

Electroglobal Cluj mizează pe afaceri de peste 22 mil. euro

Stefana Muresan

Asiguratorii și-au mutat biroul în propria locuință

Nora Dumitrescu

Cushman & Wakefield Echinox: Dana Sava se alatura departamentului Capital Markets

Ionut Oprea

Bratislava Property Summit 2017

Ionut Oprea

100 de locuri de cazare modernizate la internatul Colegiului Traian Vuia

Traian Dan

Firmele brașovene din sectorul serviciilor au făcut mai mulți bani în anul 2018: creștere de 11,5% a cifrei de afaceri

Papuc Irina

S-a lansat ediția a X-a a „Burselor Telekom”

Traian Dan

25 de ani de cooperare cu Ille et Villane din Franța și un nou acord

Ligia Voro

TETAROM, new dimensions for business

Ionut Oprea

2018 – Forum Real Estate Constructii Materiale si Servicii

Ionut Oprea

Leave a Comment