București Infrastructura Ultimele stiri

WIZZ AIR DĂ STARTUL CELEI MAI MARI CREȘTERI OPERAȚIONALE

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai mare operator de transport low-cost din Europa Centrală și de Est, lansează astăzi cea mai mare creștere operațională din istoria companiei Wizz Air în întreaga rețea. În următoarele 17 săptămâni, 21 de aeronave vor fi alocate bazelor sale din Europa, sprijinind suplimentarea a 700 de zboruri săptămânale și începerea a 70 de noi rute. Patru destinații noi – Atena, Tallinn, Harkov, Viena – vor fi inaugurate până la jumătatea lunii iulie, odată cu deschiderea unei noi baze vest – europene în capitala austriacă. Expansiunea WIZZ în 2018 reprezintă o investiție de peste 2 miliarde USD la 11 baze din Marea Britanie, Austria, Polonia, Ucraina, Ungaria, România și Georgia.
Astăzi, WIZZ sărbătorește marea expansiune împreună cu pasagerii săi, oferind 20% reducere pentru toate zborurile programate până la 31 mai, pentru rezervările efectuate astăzi, 13 martie, până la miezul nopții. Pasagerii WIZZ în căutare de locuri uimitoare din Europa, dar și în afara ei, pot acum să obțină cele mai mici tarife dacă accesează wizzair.com.
În plus, clienții WIZZ sunt invitați să sărbătorească această expansiune impresionantă împreună cu echipajul de la bord, precum și pe canalele de social media, urmărind #WIZZaroundEurope. Pasagerii ce vor călători pe primele zboruri ale celor 21 de noi aeronave, vor avea șansa de a câștiga vouchere WIZZ în valoare de 1.000 euro. Cei dornici să afle totul despre călătoria WIZZ în jurul Europei și despre aceste momente importante vor avea parte de multe surprize plăcute pe pagina Facebook a companiei.
Wizz Air își începe expansiunea din 2018 în această săptămână, cu sosirea unui nou nou Airbus A320, a 11-a aeronavă alocată bazei din capitala Ungariei, care coincide cu lansarea unei noi rute interesante spre Stavanger, Norvegia.
Wizz Air continuă să crească în întreaga Europă, să stimuleze traficul la cele mai mici prețuri și să rămână angajat în a îmbunătăți experiența de călătorie a clienților săi, iar astfel să câștige încrederea și loialitatea celor care se bucură de serviciile de înaltă calitate la bordul uneia dintre cele mai tinere flote din Europa. WIZZ contribuie în mod semnificativ la creșterea economiilor locale în comunitățile în care operează, contribuind nu numai la ocuparea forței de muncă directe la bazele sale, ci și la stimularea pieței locurilor de muncă în domeniile serviciilor de asistență pentru aviație, precum și în turismul local și în industria de turism. Între martie și iulie 2018, 700 de profesioniști în aviație de 15 naționalități diferite se alătură echipei WIZZ pentru a contribui la succesul tot mai mare al companiei.
Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air, a declarat: “Astăzi începem cea mai mare fază de expansiune de până acum din istoria WIZZ. Compania își menține angajamentul de a face călătoria cu avionul mai accesisibilă pentru mai mulți oameni decât oricând, oferind cele mai mici prețuri posibile prin modelul său de afaceri ultra low cost. Din ce în ce mai mulți clienți aleg să zboare cu Wizz Air în fiecare an, bucurându-se de conectivitatea rețelei extinse de rute a companiei noastre formată acum din peste 600 de rute către 145 de destinații din 44 de țări. Cele 70 de noi rute care vor începe în următoarele 17 săptămâni vor contribui și ele la oportunitățile de călătorie disponibile oferite de Wizz Air. În plus, vor stimula legăturile de afaceri și economiile comunităților pe care le deservim. Echipa noastră entuziastă așteaptă cu nerăbdare să primească toți pasagerii WIZZ la bord pentru a se bucura de servicii excelente ale uneia dintre cele mai tinere flote din Europa”.

Related posts

Bucureşti Mall-Vitan, campanie aniversară de 20 de ani, premiul cel mare – o Tesla Model 3

Ligia Voro

S-a dat startul lucrărilor de reabilitare a DN76 între Vârfurile și Ștei

Traian Dan

Primul workshop din Vestul țării despre blockchain la UVT

Ligia Voro

Varşovia, o rută de succes operată de pe Aeroportul clujean

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Povestea vinului (2) Podgoria Jidvei

Transilvania Business

Apare prima carte despre industria IT din Cluj

Nora Dumitrescu

Regiunea Centru va avea propriul Program Operațional Regional 2021-2027: buget de peste 1,1 miliarde de euro

Ion Surdu

Banca Transilvania și Romgaz, printre cele mai tranzacționate la bursă

Nora Dumitrescu

Lanţul polonez Orbis a inagurat hotelul de trei stele ibis Styles din Arad

Stefana Muresan

Campionatul European 2020 al tăietorilor de lemne va fi organizat virtual

Traian Dan

E.ON suplimentează doza de energie la Electric Castle

Ligia Voro

Tehnologia informaţiei, proiecte de tip smart-city şi magistrala M6, de interes pentru investitori japonezi

Stefana Muresan

Proiectul 'Alba Iulia Smart City 2018' sau despre cum Alba Iulia a ”deschis ușile viitorului”

Stefana Muresan

Cum și unde călătoresc românii? Oferte concrete pe care le găsești la Târgul de Turism Touristica

redactia

11 startup-uri, dintre care trei din Transilvania, selectate de Techcelerator pentru un program de accelerare dedicat industriei FinTech

Ion Surdu

Eveniment Prefbeton: Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”, Cluj-Napoca, 4 octombrie

redactia

ATENOR report: first quarter 2017

Ionut Oprea

Ministrul Sănătății, despre taxa clawback: A fost aplicată fără discernământ

Papuc Irina

Camera de Comerţ Timiş organizează un Forum Internaţional de Afaceri, în premieră, cu reprezentanţi din mai multe ţări

Robert Bloancă

Jazz Up Sea Festival revine la Constanța cu două concerte de jazz în ultimul weekend de vară

Papuc Irina

Guvernul a adoptat studiul de fundamentare pentru Autostrada Comarnic-Brașov

Ligia Voro

Contractul pentru salubrizarea și deszăpezirea străzilor din Alba Iulia, adjudecat de constănțenii de la Polaris. Contract de 1,3 milioane de lei pe an

redactia

Tranzacție pe piața IT din Sibiu: Gigantul nordic Visma a cumpărat jumătate din acțiunile SmartBill

Papuc Irina

ADR Centru: Reabilitarea energetică a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, proiect de peste 15 mil. lei

Stefana Muresan

Leave a Comment