Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Modpack System, furnizor de servicii de ambalare industriala pentru export si relocare de obiective industriale – sediu la Liverpool

Compania ploiesteana Modpack System, membra a Camerei de Comert si Industrie Prahova, unul dintre furnizorii de varf la nivel national de servicii de ambalare industriala pentru export si relocare de obiective industriale, face un nou pas in internationalizarea afacerii odata cu deschiderea reprezentantei de la Liverpool, anunță Camera de Comerț și Industrie Prahova.
Evenimentul, cu o semnificatie deosebita atat pentru companie, pentru fondatorii si actionarii sai – Valentin si Bogdan Malaescu, pentru intreaga echipa a firmei, ca si pentru Camera de Comert si Industrie Prahova, s-a desfasurat la noul sediu din Liverpool, in prezenta unor importante personalitati: E.S. Dl. Dan Mihalache – Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie; Andreea Berechet – Consul General al Romaniei la Manchester; Viorel Raducanescu – Consul Onorific al Romaniei la Liverpool; Neil McGregor – VicePresedinte, Camera de Comert Marea Britanie – Romania; Paula Basnett – Presedinte, Camera de Comert Wirral; Phil Davies – Consilier local, Coordonator al Consiliului Wirral, Sef al Comisiei de Dezvoltare Economica si Cultura.
Camera de Comert si Industrie Prahova, care s-a implicat in organizarea evenimentului inaugural, a fost reprezentata de presedintele Aurelian Gogulescu.
Operând deja din trei locații din Europa: Praga (CZ), Ploiesti (RO) și Cluj-Napoca (RO), compania Modpack System ofera servicii personalizate si flexibile pentru toți clienții indiferent de industria din care activeaza. Cu peste 10 ani de experiență și o echipa de peste 100 de angajați, compania ofera servicii de relocare industriala, transport multimodal sau de mare tonaj, ambalare profesionala pentru export si management de proiect.
Modpack System este prima companie românească care are un sistem integrat de management.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Producătorul de mobilă Conalcri Prod din Măieruş, judeţul Braşov, afaceri de 6 mil. euro. Printre clienți, retailerii Naturlich și Leroy Merlin

Articolul următor

WIZZ AIR DĂ STARTUL CELEI MAI MARI CREȘTERI OPERAȚIONALE

Citește și:
Evenimentul poartă denumirea de Picniciada Rottaprint.
Citeste mai mult

Rottaprint a organizat Picniciada 2022

Producătorul de etichete din comuna Apahida a organizat, la sediul companiei, o întâlnire cu angajații și cu familiile…
Castelul în care a trăit scriitorul maghiar Miklos Josika are prețul fixat la 560.000 de euro, conform Magazin Sălăjean.
Citeste mai mult

Castelul Josika, scos la vânzare

Domeniul nobiliar din comuna Surduc, județul Sălaj, a fost pus la vânzare pe casa de licitații Sotheby’s International…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share