Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de mobilă Conalcri Prod din Măieruş, judeţul Braşov, afaceri de 6 mil. euro. Printre clienți, retailerii Naturlich și Leroy Merlin

Producătorul de mobilă Conalcri Prod din Măieruş, judeţul Braşov, o companie deţinută de antreprenorul român Cristian Mierlea, a vândut anul trecut mobilier din PAL melaminat de peste 27 mil. lei (circa 6 mil. euro), potrivit calculelor ZF, bazate pe datele transmise de companie.
Conalcri Prod produce circa 5.000 de piese de mobilier pe lună, biblioteci, dormitoare, canapele, dar şi alte produse, de pe poarta fabricii ieşind circa 40 de camioane cu mobilă lunar, portivit reprezentanţilor companiei.
„În fiecare an creştem cu 10-15% datorită dezvoltării de noi relaţii comerciale. Suntem prezenţi în circa 250 de magazine din toată ţara. Creştem şi pe măsură ce cresc partenerii noştri, cum ar fi retailerii Naturlich sau Leroy Merlin. Avem şi cinci magazine proprii, cu o suprafaţă totală de 4.000 metri pătraţi, din care trei în Bucureşti, unu în Sfântu Gheorghe şi unu la fabrică“, a declarat pentru ZF Alexandru Fazakas, directorul de vânzări al companiei Conalcri Prod.
Sursa foto: conalcri.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

19.700 de angajati Continental din Romania lucreaza pentru viitorul industriei auto

Articolul următor

Compania Modpack System, furnizor de servicii de ambalare industriala pentru export si relocare de obiective industriale - sediu la Liverpool

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share