Auto Industrie Satu-Mare Timiș Ultimele stiri

19.700 de angajati Continental din Romania lucreaza pentru viitorul industriei auto

Continental, companie tehnologică, a ajuns la 19.700 de angajați în România. 1.500 de persoane s-au alăturat echipei în 2017 pe diferite poziții, atât în centrele de inginerie, cât și în unitățile de producție. Ei lucrează la tendințele industriei auto: conducere autonomă, electrificare și conectivitate.
„Compania Continental este prezentă în România cu toate cele cinci divizii. O gamă largă de mașini sunt echipate cu echipamentele eletronice, anvelope și produse ContiTech, cum ar fi curelele de transmisie și țevile de ventilație și aer condiționat, produse în România. Ne concentrăm pe cele mai relevante domenii tehnologice în sectorul automotive, inclusiv materialele din cauciuc pentru pneuri, electrificarea, conectivitatea și conducerea automată, respectiv autonomă. Peste 5.700 de ingineri și specialiști IT lucrează în centrele noastre de cercetare și dezvoltare. Cu idei inovative, noi modalități de a promova cooperarea în acest sector și o viziune pe termen lung în domeniul auto, compania Continental este pregătită pentru viitor“, a spus dr. Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental în România.

Concernul a făcut investiții de peste 175 de milioane de euro în 2017 în locațiile sale din România. Compania a investit în infrastructură, echipamente și în tehnologii de ultimă generație pentru centrele sale de cercetare și dezvoltare, precum și pentru unitățile de producție.
„Continental crește continuu și dezvoltă tehnologii care sunt în tendințele pieței. Acest fapt va ajuta compania să continue creșterea și în 2018. Echipa din România contribuie la stabilirea de soluții inovatoare pentru smart cities. Inginerii din România lucrează într-un sector în continuă mișcare, suntem în conexiune cu clienții noștri și creștem împreună. Prin intermediul software-ului și a noilor tendințe și metode precum digitalizarea, cloud, big data, inteligență artificială, compania creează produse vii, personalizabile și adaptabile nevoilor întregii industrii“, a precizat dr. Christian von Albrichsfeld.
Compania Continental produce anual în fabricile sale din România peste 150 de milioane de unități destinate industriei auto. Soluțiile și produsele inovative contribuie semnificativ la conducerea automată și la mobilitatea în siguranță pe șosea.
„În 2017, am angajat 1.500 de colegi noi, care fac parte acum din marea familie Continental. În 2018 intenționăm să creștem echipa cu peste 1.000 de persoane, în locuri de muncă precum software și IT & C, inginerie electrică și mecanică, inginerie de proces, operatori în aria de producție. Vizăm viitori colegi cu un nivel de experiență ce pornește de la tineri profesioniști la persoane cu un nivel mediu de experiență și până la experți. Noi, aici, la Continental, credem că valorile creează valoare și de aceea suntem profund axați pe creșterea membrilor echipei noastre și oferim opțiuni variate de dezvoltare a carierei. În cadrul companiei puteți alege să fiți un manager de proiect, un expert, un manager de echipă, sau să vă începeți cariera ca stagiar în numeroasele noastre programe internaționale“, a declarat Anica Stoica, directorul de resurse umane al Continental în România.
O investiție la un nivel comparabil cu anul precedent este planificată de Continental pentru 2018. Compania va investi în dezvoltarea oamenilor, în infrastructura locațiilor și în echipamente și tehnologii de ultima generație.

Related posts

Fonduri europene de până la 80.000 de euro pentru inovare în domeniul acvaculturii

Stefana Muresan

Omul de afaceri Mihai Miron – Ropharma- vede o dublare a pieței medicamentelor și o triplare a serviciilor medicale

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Brașov, an Attractive City for National and International Investments

Transilvania Business

IMM-urile din Regiunea Vest au depus proiecte de finanţare prin POR în valoare de 90 de milioane de euro

Robert Bloancă

Investiție de 15 milioane de euro în infrastructura verde din Craiova, finanțată de BERD

redactia

Evoluția pieței pensiilor private în primul semestru al anului 2019

Ligia Voro

Vox Technology Park Timisoara inchiriaza 1.000 mp catre Recensio Nobilis

Ionut Oprea

BCR a lansat plățile cu dispozitivele Garmin și Fitbit: cardul bancar, în portofelul virtual al utilizatorilor de ceasuri smart

Papuc Irina

Apulum Alba Iulia, producție la turație maximă

Stefana Muresan

Omul de afaceri elvețian care a dezvoltat proiectul Coresi din Braşov, investiţie de 5 mil. euro într-un centru de radioterapie în Constanţa, primul dintr-un lanţ de zece programate

Stefana Muresan

Jean Valvis va lansa un film de promovare a Româ­niei. Aqua Carpatica a ajuns pe 14 pieţe externe şi la vânzări de 75 mil. euro

redactia

ROBOR, cel mai mic nivel din ultimele 7 luni

redactia

Numar record de firme participante la Zilele Carierei din Timișoara

Stefana Muresan

Companiile se așteaptă la o scădere semnificativă a afacerilor

redactia

Echipamente de top în dotarea Clinicii de Pneumologie a Spitalului Județean Mureș

Transilvania Business

Ministerul Agriculturii către fermieri: Completați declarația pe propria răspundere și continuați activitatea

Ion Surdu

CNIPMMR propune debirocratizarea și digitalizarea Legii societăţilor nr.31/1990

Traian Dan

Firma Famatech din Sibiu a început producția de măști și viziere

Papuc Irina

Tabără de restaurare a Castelului Bánffy din Bonțida

Traian Dan

Volintiru: Producţia Romgaz a crescut cu 7% în primele 9 luni şi a fost vândută integral pe piaţa internă

redactia

Atenție, ardeleni! Parcarea în Iulius Mall Cluj, taxată din 17 februarie

Nora Dumitrescu

Smart City Industry Awards, dominate de administrațiile și companiile din Transilvania

redactia

Ghiță Ciobanul s-a transferat de la Vodafone la Telekom

Traian Dan

Aeroporturile din România vor relua traficul spre țările cu risc redus

Nora Dumitrescu

Leave a Comment