Bihor Infrastructura Ultimele stiri

Licitație pentru proiectarea și execuția Drumului Apusenilor, contract de 118 mil lei

Consiliul Județean Bihor anunță lansarea licitației pentru achiziția serviciului de proiectare și execuție a Drumului Apusenilor.
Este vorba despre drumul turistic ce va traversa județele din regiunea de Nord-Vest a țării și care va fi finanțat din fonduri europene. În Bihor, acest drum are 43,4 kilometri, cu preoponderență în zona montană.
Lucrările constau în modernizarea și reabilitarea traseului format din DJ 764A Beiuș – Stâna de Vale, cu o lungime de 26,2 kilometri și DJ 108J Remeți – Stâna de Vale, având lungimea de 17,2 kilometri.
Valoarea estimată cu TVA a achiziției este de 118,8 milioane de lei. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 aprilie.
Instituția informează că a încărcat deja documentația de atribuire pe SEAP, care vizează un alt tronson din proiectul drumului, aceasta fiind în etapa de verificare din partea ANAP. Tronsonul respectiv este DJ 108K Remeți – Limita cu județul Cluj, având o lungime totală de 12,9 kilometri. Valoarea estimată a achiziției: 32 milioane de lei.
În total, cele două licitații vor viza reabilitarea și modernizarea a 50,6 kilometri de drum județean, în zona turistică montană a Bihorului.

Related posts

Este nevoie de o ”legislație permisivă” pentru revigorarea turismului balnear românesc

Stefana Muresan

Consiliul Judetean Cluj va reabilita si moderniza peste 156 de km de drumuri judetene din categoria drumurilor de piatra si de pamant

Stefana Muresan

Selecție pentru afacerile cu specializare inteligentă din Ardeal

Nora Dumitrescu

Leave a Comment