București Eveniment Slider

Cea mai mare conferință de branding a regiunii

Pe 25 și 26 octombrie, jurnalul internațional Brandingmag aduce în România 20 de experți de top în branding, marketing și tehnologie, în cadrul celei mai mari conferințe de specialitate a regiunii: REBELS AND RULERS – 1st Global Forum for Open Branding. Înțelegând importanța brandingului strategic, antreprenorii rebeli și marketerii meticuloși își vor putea uni forțele pentru a crea businessuri longevive, cu potențial internațional.
2 zile de insighturi | +20 speakeri internaționali | 900 de antreprenori, marketeri și specialiști IT
România este recunoscută la nivel internațional pentru oamenii valoroși pe care îi dezvoltă, în special în cadrul industriei de IT. Drept urmare, numărul companiilor din acest sector este în continuă creștere, start-upurile reprezentând peste un sfert din total. În mare, acestea susțin trecerea României de la outsourcing la antreprenoriat și dezvoltarea de soluții și servicii complexe. Pentru a fi sustenabil, acest avânt de specializare ar trebui însă susținut de o platformă de business bazată pe branding strategic.
Eforturile de inovare și de dezvoltare eficiente sunt bazate pe branding, iar acest lucru este simțit la toate nivelurile companiei. Un brand coerent dictează nu numai un design reușit de logo, ci totul de la vocea companiei, la atitudinea angajaților, atractivitatea față de clienți și responsabilitatea socială, fiind totodată un important vector în luarea deciziilor de business. Lipsa unui limbaj comun și a unei strategii care să fie consolidată de fiecare departament în parte, face deseori ca propunerile oamenilor de marketing să fie respinse de management sau ca munca oamenilor de HR să fie îngreunată când vine vorba de retenția personalului – brandingul strategic are puterea de a rezolva astfel de probleme.
“Un brand puternic este extrem de important în era în care tehnologiile se dezvoltă rapid și pot fi copiate cu aceeași rapiditate de către competitori. De aceea ne-am dorit să aducem în România specialiști în marketing și tehnologie care să împărtășească din experiența lor cu toți cei care au un rol în dezvoltarea afacerilor, de la directori și manageri, la responsabili HR, marketeri, creativi și specialiști în IT. Ne dorim să aducem împreună aceste tabere pentru că numai prin unirea forțelor și înțelegerea acelorași concepte pot dezvolta businessuri sustenabile,” afirmă Flavia Anghel, CEO și redactor șef Brandingmag.com.
REBELS AND RULERS este cea mai mare conferință de branding a regiunii, care va aduce laolaltă specialiști în domeniu din toată lumea, pentru a inspira și stimula businessurile locale. Peste 20 de speakeri internaționali își vor împărtăși experiența pe parcursul a două zile de conferință și workshopuri pe teme bazate pe creativitate și tehnologie. Evenimentul va avea loc pe 25 și 26 octombrie, în București, la centrul de conferințe Willbrook Platinum. Bilete Early Bird sunt acum disponibile pe RebelsRulers.com.
Despre Brandingmag
Brandingmag este o revistă de branding, un jurnal independent lansat în 2011, care oferă conținut analitic despre industria de branding globală. Echipa Brandingmag este formată din jurnaliști dedicați și contribuitori internaționali, specialiști în branding și marketing din agenții și companii de renume mondial. Revista aduce expertiza lor aproape de marketeri și antreprenori prin analize de calitate a tot ceea ce ține de strategii și campanii fresh de branding, identitate și dezvoltare de brand și execuții impresionante.

Related posts

IKEA își închide de astăzi magazinele fizice și trece pe online

Papuc Irina

Magnolia, bilant pozitiv in 2016

Ionut Oprea

Top managementul Draxlmaier s-a întâlnit cu ambasadorul Germaniei

Nora Dumitrescu

Portland Trust dezvăluie noul simbol al Oregon Park

Ionut Oprea

Debt in Emerging Markets Forum

Ionut Oprea

SHARE Bucharest 2017

Ionut Oprea

Florin Hozoc, CEO Besmax Pharma Distribution SRL: “Cred că României îi lipsesc profesioniștii care să înțeleagă că aportul zonei private în sănătate este extrem de benefic”

Ligia Voro

Încă un chiriaș în Clădirea One Victoriei Center

Ligia Voro

SEE Property Forum 2018, 29th of March, Radisson Blu

Ionut Oprea

PRIA Fire Safety in Buildings, joi – 28 mai, LIVE, începând cu 11: 30

Papuc Irina

”HOTSPOT CLUJ 2017”, a doua ediție a evenimentului

Stefana Muresan

Record: Oradea a bătut recordul sumelor colectate în Orașul Faptelor Bune

Traian Dan

Romania’s growth potential will continue to attract new real estate investors in 2020

Papuc Irina

Festivalul Național de Artă Naivă la Oradea

Traian Dan

CA Romgaz SA Mediaș propune dividende de 3,82 de lei/acțiune

Ligia Voro

Fostul director de cercetare al Cambridge Analytica, Chris Wylie, vine la How to Web 2018

redactia

Final de an sub semnul voluntariatului și al faptelor bune la Groupe Renault România

Nicolae Pop

Germanii de la Bosch caută peste 300 de oameni pentru fabrica din Jucu

Stefana Muresan

OKOSH –  un nou concept de Smart Home se lansează pe piața din România

redactia

Transavia continuă implicarea în comunitate și sprijinirea sistemului medical în contextul crizei sanitare

Nicolae Pop

CNIPMMR a lansat programul de guvernare al mediului de afaceri

Traian Dan

Voluntarii din cluburile IMPACT produc schimbare în societate

Traian Dan

TeraPlast inaugurează un nou depozit de peste 5.000 mp lângă București

Papuc Irina

Investițiile continuă: CBRE gestionează proiecte de construire și amenajări interioare de peste 80 milioane de euro

Papuc Irina

Leave a Comment