Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

VINO LA CEL MAI INTERACTIV EVENIMENT DEDICAT IMM-URILOR!

NRCC Night of the SMEs este un eveniment interactiv, dedicat persoanelor din top managementul companiilor mici si mijlocii. Evenimentul propune un concept inovativ: o cina unde accentul este pus pe transferul de informatii prin intermediul unui format ce combina Subiecte-cheie, Interactiune si Socializare. In Cluj, evenimentul este organizat in parteneriat cu Camera de Comert Britanica – Romana (BRCC).
Cina include 4 segmente a cate 30 de minute fiecare, petrecute de invitati la masa unei companii diferite (key-topic provider), alese in functie de interesul specific pentru un anume domeniu. Intr-un cadru restrans de maximum 10 oameni la masa, participantii au oportunitatea sa afle direct de la specialisti cu vasta experienta, ultimele noutati, bune practici si sfaturi personalizate, adresate chiar provocarilor intampinate in activitatea zilnica a propriilor companii.
MOTIVE SA PARTICIPI
• Interactionezi cu numeroase companii din segmentul IMM, provenind din industrii diferite, atat membrii NRCC si BRCC, cat si companii externe (sunt asteptati cca 100 de participanti, din Cluj, dar si Bucuresti)
• Poti alege subiecte de interes pentru compania ta in cadrul discutiilor restranse de la masa, ce au loc pe durata cinei. Lista subiectelor confirmate pana in prezent include urmatoarele:
1) Vanzare & Negociere – Valoria
2) Business Travel Services – Eximtur
3) Leasing Operational – Business Lease
4) IT Outsourcing – Telekom
5) Sanatate – Medicover
6) Fiscalitate & Mediere – Contafiscal
7) Real Estate – Napoca Imobiliare
8) Robotica: roboti mici pentru afaceri ’mici” – itsme ES Elektro / Universal Robots
9) Marketing – Wave Division
10) HR & Training – Zoom HR / LeadUpAcademy
11) Finantare bancara – EximBank
• Identifici oportunitati de business networking in timpul Cocktail-ului de inceput, Intermission-ului (pauza de 30 de minute in timpul Cinei) + Receptiei de la finalul evenimentului
• Primesti o copie a ghidului practic NRCC GUIDE FOR SMEs material realizat de catre membrii NRCC, ce include subiecte relevante pentru IMM-uri, focusate pe nevoile acestora
• Savurezi un meniu rafinat, intr-o locatie de 5* (Grand Hotel Italia)
INREGISTREAZA-TE ACUM!
• Taxa pentru membrii NRCC & BRCC – 110 euro / persoana
• Taxa pentru companiile externe – 135 euro / persoana
Inregistrarile se pot face la adresa de email: info@nrcc.ro
Deadline pentru inregistrare: 24 martie (avand in vedere formatul evenimentului, cu asezare la mese a fiecarui participant).
DESPRE NRCC
Fondata in anul 2006, Camera de Comert Romana Olandeza (NRCC) este una dintre cele mai active camere bilaterale, avand ca obiectiv major promovarea relatiilor comerciale dintre cele doua tari. NRCC faciliteaza crearea de noi conexiuni si parteneriate de afaceri intre membrii sai. NRCC este si membru activ in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, vorbind in numele membrilor si asigurandu-se astfel ca deciziile luate de autoritatile romane sustin dezvoltarea sectorului privat. Comunitatea NRCC include peste 200 de membri, provenind din 20+ de industrii si din orase precum Bucuresti, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta si Iasi.
Detalii complete pe www.nrcc.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cea mai mare conferință de branding a regiunii

Articolul următor

21 martie: Cătălina Ponor, Melania Medeleanu, Mona Nicolici sau Maia Morgenstern urcă pe scena The Woman la Cluj-Napoca

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share