Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Theodora Golf Club anunță calendarul competițiilor pe 2018

Theodora Golf Club, cel mai mare club de golf din România, anunță calendarul competițional pe 2018. Sezonul competițional va începe la 28 aprilie, odată cu inaugurarea oficială a terenului de golf și ediția aniversară a Cupei Transavia: ediția a X-a. Clubul de golf va organiza în acest an peste 20 de competiții sportive, din mai până în octombrie inclusiv, oferind jucătorilor de golf oportunitatea de a se înscrie și participa la competiții variate, la un înalt standard sportiv.
Theodora Golf Club este un teren de golf premium, de 18 cupe, pe o suprafață de 56 ha, în lungime totală de 6518 m și numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6- cel mai lung din Europa- 735 m. Facilitățile de golf includ simulatorul indoor și zonele de putting green, chipping area, bunkere de nisip și driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri de antrenament disponibile pe tot parcursul anului. Lacul unic de 5 ha cu insulă și cele două green-uri, unde pasionații golfului au posibilitatea să își exerseze măiestria, completează imaginea deosebită a terenului de golf.
”În calitate de membru al Theodora Golf Club, beneficiați de unicul teren de golf de 18 cupe din România, construit la standarde internaționale. Am creat mai multe pachete de membership în funcție de preferințele jucătorilor, iar clubul de golf oferă lecţii atât începătorilor, cât si jucătorilor experimentaţi”, declară Theodora Popa, vicepreședinte și fondator Theodora Golf Club.
Calendar competițional 2018
Aprilie
28 – 29 Aprilie – Deschiderea Oficială a Terenului de Golf: Cupa Transavia ediția a X-a
Mai
5– 6 Mai – Cupa BMW
12– 13 Mai – Cupa Autoklass
19 Mai – Cupa Electrogrup
26 Mai – Cupa Mercedes
27 Mai – Cupa RGA Spring Classic
Iunie
2 – 3 Iunie – Cupa Realitatea TV
16 Iunie – Cupa Arval
23 Iunie – Cupa Borsec
24 Iunie – Cupa Visa
30 Iunie – Cupa Zacaria
Iulie
1 Iulie – Cupa Zacaria
7 Iulie – Cupa Centenar
14 Iulie – Cupa Lamacos
15 Iulie – Cupa Junior
28 Iulie – Cupa RGA Masters
August
25 August – Cupa Elis Pavaje
Septembrie
8 Septembrie – European Longest Par 6 PRO AM
15 Septembrie – Cupa Sponsor
16 Septembrie – Cupa Renault
22 – 23 Septembrie – Cupa RGA Unicredit
Octombrie
6 Octombrie – Cupa Broni
Calendarul competiţional este disponibil şi pe site-ul theodoragolfclub.ro.
Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România, inaugurat în octombrie 2017, iar la designul său și-au adus aportul specialiști care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 m. Localizat în centrul Transilvaniei, Theodora Golf Club beneficiază de facilități unice și servicii premium într-un cadru natural, relaxat și primitor. Resortul oferă oaspeților, vizitatorilor și jucătorilor de golf: cazare de 4 stele în cele 15 vile, restaurant internațional a la carte, lounge bar și terasă, salon privat, sală de conferințe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor și Pro Shop cu accesorii de golf.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferinta Nationala Business (r)Evolution 2018 debuteaza joi, 22 martie 2018, la Oradea

Articolul următor

Reprezentanții celor peste 25 de asociații de business, camere de comerț bilaterale și confederații au prezentat membrilor Guvernului propuneri de politici publice

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share